ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
До гола на Карачанаков не играехме нищо, след това даже не искам да коментирам... Никаква постройка, пълен хаос, деградация на всички нива!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Червените бяха по-добри от нас и резонно ни биха, това е положението! Друг е въпроса защо така и така не можем да се справим вече 5 години с тая тактика на розовите с която ни играят всеки мач!
Жалка работа!
А основната грешка за загубата снощи е на треньора няма какво да се лъжем, сбъркан състав от всякъде, да не говорим за вратаря стефан'О
Смешното е, че с Херо, Кокала или Овчата глава вчера отнасяхме червените! Тия мачове се печелят с воля и желание за победа, освен чисто футболното! А то нито воля и хъс имаше, нито нещо футболно, само едни безпирни центрирания и щъкане на ляво и дясно, като мухи без глави! Но с отбор без пари и с тара начело толкова!
п.п. Да не забравя да поздравя нашите червени приятелки, които вчера бяха публично изнасилени и унизени на трибуните, особено след 2-0 за тях! Надявам си никога да не видя при нас това което стана при тях снощи, вместо да си празнуват поредната 5 победа над нас, те си седнаха, гледаха нас..но и слушаха песните на сектор Б!
Голям Сектор Б, много голям!

А основната грешка за загубата снощи е на треньора няма какво да се лъжем, сбъркан състав от всякъде, да не говорим за вратаря стефан'О

п.п. Да не забравя да поздравя нашите червени приятелки, които вчера бяха публично изнасилени и унизени на трибуните, особено след 2-0 за тях! Надявам си никога да не видя при нас това което стана при тях снощи, вместо да си празнуват поредната 5 победа над нас, те си седнаха, гледаха нас..но и слушаха песните на сектор Б!
Голям Сектор Б, много голям!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
-
- Контакти:
DmG написа:валкареджио написа:Батков е спуснат от комунистите да дърпа "Левски" надолу.толкова време имаше и да продаде отбора и да построи стадион/нали искаше да строи на местото на стадион "Раковски",какво стана?/колко бизнесмени отблъсна от "Левски" тоя трябва на момента да си ходи,не да бъде изритан от най обичания в България клуб. Левскари какво чакате,изметете тоя тумор от любимия ни клуб.
по същия начин беше спуснат от БКП преди години и" Батето" престъпника Иван Славков,да може да контролира "сините" и ако надигнат глава да ги дръпне за краката.
едно нещо ми направи впечатление на снощния мач,закупилите билети за сектор "Г" се бяха настанили в "А"!!!???има ли пропускателен режим на тоя стадион и как щеше да реагира полицията ако и "сините" искаха да седнат в сектор "А"?
тук намеса имат важни клечки от тройната коалиция БСП-ДПС-цска и "тъмно червеното" БФС и не на последно место Държавна Сигурност.никой неможе да ме убеди в противното.
червената комунистическа мафия надига застрашително глава.
ще си траем ли?
hahaha
Батков спуснат от комунстите , Славков и той . БКП , ДС , БСП , БФС , дали пропуснах някой ?
И си личи , че ти е трудно мисленето , пък и не ходиш по мачове. ЦСКА като домакин могат да се настанят във 'А' и 'Г' сектор , вие във другите два ( само за теб , тъй като едва ли знаеш азбуката те са 'Б' и 'В' ).
Пари няма , само пеевски ще ви оправи .
аз бях в сектор В и почти не пропускам мач на любимия ми отбор "Левски"
кой в държавата не е назначен от комунистите,ще ми напишеш ли едно име поне??????
или ще спреш да пишеш ЛЪЖИ!
А бяха едни гръмки обещания, едни хубави планове и много надежди. Дойде Гонзо и каза: „Ще заложим на българското, на духа на „Левски“, на играчите от школата...“. И само месец по-късно – всичко казано се оказа долна лъжа.
Г-н Иванов, може ли да отговорите кой беше от школата в мача с ЦСКА?
А колко чужденци започнаха титуляри в мача?
Кой точно измежду Кинта, Педро, Прохазка, Белаид и Бедоя е носител на духа на „Левски“?
Още в мача с Локомотив (Пловдив) си пролича, че Пепе Мурсия е еквивалент на Ясен Петров – един човек, който само провежда тренировките, а Гонзо му реди състава. Няма как иначе да стане така, че Педро да дойде в петък и в събота да започне като титуляр срещу „смърфовете“. Та Мурсия дори не знае как изглежда въпросната дълбока резерва на „Ботев“ и изведнъж го пуска титуляр. Другата дълбока резерва Сърмов дойде ден по-рано и също застана като титуляр. Питайте Мурсия с кой крак рита Сърмов – няма как да знае.
„Селекцията я правя аз, защото Мурсия може да си тръгне и после да се чудим какво да правим докараните от него“, друг цитат от Гонзо.
Как може един „проект“ да започва с идеята за край? Как може за един треньор, който е бил 2 часа в България, да мислят вече кога ще си тръгне.
И след като е ясно, че Гонзо реди състава, нека обясни с какво Прохазка е по-добър от Велев? С какво Кинта е по-добър от Краев, Илия Димитров или Домовчийски? С какво онова човече, което си изкара червен картон и не подаде нито веднъж топката, е по-добър от Огнянов? Защо се взе национал (Радослав Димитров) и имаш идеален десен халф като Крумов, слагаш първия резерва и пускаш някакво недоразумение да играе по десния фланг? Защо толкова държахте да върнете Балтанов на „Георги Аспарухов“, а все още няма записана минута? Защо хора като Минев, Гаджев, Сърмов, Педро, разните испанци и Прохазка са в „Левски“? Защо ли никой не се учудва, че водите дружките си Минев и Сърмов на „Герена“....
Този път, г-н Иванов, провалът ще бъде ваш. Няма да е виновен Мурсия или някой друг. Защото вие ги докарахте тези тук, защото вие излъгахте, че ще играят момчета от школата, че ще се върне духа на „Левски“, че слагате край на ментетата и залагате на българското. Срещу ЦСКА много ментета бяха на терена и всичките докарани от вас!
Да биеш 2:0 и да не можеш да се зарадваш, а да седиш на седалките като ****** и да гледаш как сектор Б се забавлява. Няма купа, няма титла, само СИНЯ ЛУДНИЦА!!!
[offtopic]някой случайно да знае, къде може да се намери новата " песничка " ... !? или клипче
[/offtopic]

mtaraduda написа:Да биеш 2:0 и да не можеш да се зарадваш, а да седиш на седалките като ****** и да гледаш как сектор Б се забавлява. Няма купа, няма титла, само СИНЯ ЛУДНИЦА!!!
Хаха, пребити за пореден път, само че сега има "победа по трибуните", нищо, че общо 8 хиляди са отишли на мача

Леевски, оле

Съгласен съм с почти всичко написано от теб. Само с някои неща не съм съгласен. Футбола(и въобще професионалния спорт) съществува заради феновете,а не зарди купите, титлите и победите. Това е американската формула за професионалния спорт и определено работи и то от много години. В повечето случаи феновете на отборите не могат да кажат къде в класирането е техния отбор,но за да намериш билет за даден мач е равносилно на подвиг и всички се радват на отбора си нзависимо дали печели или губи и реално отборите се издържат от феновете. Самите фенове считат клуба за свой. Но да оставим американците,какво друго ни е като тях, та баш футбола ще ни като техните спортове. Но и в Германия във футбола приложиха подобна схема и май това не се отрази никак зле на футбола им.miasanmia1900 написа:Разбирате ли всички какво става с нашия клуб???За Бога само си помислете преди няколко години ако някой ни беше казал ,че розовите ще ни бият 5 пъти подред и ние ще сме вкарали 1 гол и максимум за всички мачове около 6-7 чисти голови положения,щяхме да го помислим за луд.Та те нямаха дублирана победа над нас мисля около 15-20 години..нещо такова...Като търпение ние вече сме надминали овцете,защото никоя публика смятаща своя клуб за ГРАНД не би позволила и половината на това..Всичко вече е много обидно и просто всички доказваме манталитета си на нация..търпим и се примиряваме вместо да се борим..Виждам го в последните 3-4 години..ние сме се примирили..Обидно е,че трябва да се надяваме поне минимум в близките 5 години просто на влизане в четворката..Казват ни ,че няма пари и реално нямаме цели за шампиони и клубни турнири и ние мълчим..Казват ни постоянно ,че се чакат някакви видиш ли огромни средства и ние мълчим и кимаме..Истината момчета и момичета е много ,много горчива..Ще кажа моето мнение за нея и може и някои да се обидят ,но преди това нека се замислят(главно хората даващи някакви кредити на доверие,някакви отсрочки и прочие и прочие вече 6-та година)За мен ГРАНД е отбор, който има минало(велики успехи и много отличия),настояще(добри футболисти,добра база,стабилни финанси) и бъдеще(собсвени футболисти и работещ бизнес план,многобройна публика).Кажете ми ние какво покриваме дотук..май само миналото..някой ще кажат глупости минали са само 5 години от последната ни титла,има време,ще се вдигнем и тогава жална им майка на другите,клишетата за мрънкащите глорихънтари и тем подобни..минаха 5 усетихте ли ги..не много нали...помислете след още 5..10 години без титла за отбор имащ се за ГРАНД са много..той просто вече не е гранд и няма право да се нарича така..Когато искаш до името ти да стои и думата ГРАНД не можеш да си позволиш безтитлие и унижения..титлите и успехите ни остават..великата ни история също(най-великата в България),гордостта ни от историята също..те никога не трябва да изчезват...винаги ще ги носим..не се ли борим клубът ни да има това ,което е заслужил с историята и феновете си,нямаме бъдеще като ГРАНД,като клуб да ,но не и като най-големия клуб в България..Левски заслужава финансиране отговарящо на претенциийте ни за да можем да прокарваме великата си история поколения напред,иначе в противен случай ние сме си просто един клуб от средата на таблицата с велика ИСТОРИЯ но БЕЗ БЪДЕЩЕ..Не е въпросът в тилите толкова колкото в гордостта,а с 5-10 последователни загуби от който и да е,гордостта ни ще изчезне леко полека както и фенската маса по стадионите,не в сърцата,но по стадионите.Нека се борим клубът ни да получи това което заслужава за своята 100-годишна история и над 50 отличия!!!Искаме ли да бъдем отново онзи ГРАНД??Трябва да се борим,а не да мигаме с очи когато за пореден път ни казват,че сега е криза,няма пари..не сме Банско че да се примиряваме с подобни обяснения.Ако Батков иска да се бори с кризата нека си вземе отбор от Б или В група..НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!!!
Ясно е че кой каквото ще да говори, ние си знаем че става дума за пари. А такива в момента в Левски няма. Ясно е кой е най-виновния за сгешното състояние на Левски-определено не е домакина. Рибата са вмирисва от главата,ясно че е Т.Батков (най-много) и след това пропорционално следват СТД, треньор и т.н. В момента Батков няма финансоват възможност да издържа клуб ,който има високи цели-неприятно е да си ги признаем,но е така. Много по-важен е въпроса какво трябва да се направи оттук нататък за да се промени нещо,определено ФК Левски е болен и с нуждае от спешно лечение . Болшинството от феновете биха казали да дойде нов собственик с необходимите финансови възможности. Идеално ,но смея да твърдя ,че Т.Батков е по-добър вариант от 95% от възможните собственици на Левски. С много ,много малки изключения бизнеса в България е мръсен и реално почти всички мастити "бизнесмени" са такива благодарение на държавната помощ-регламентирана или нерегламентирана(в повечето случаи второто) и са заложници на силните на деня(политиците). Справка какво се случи с най-влиятелния и богат човек в България. ФК Левски беше по един или друг начин свързан с бизнес кръговете около ГЕРБ,след като ГЕРБ падна от власт всички знаем какво се случи. Ако продължаваме да играем тази игра рано или късно любимия ни клуб ще влезне в ролята на "прелъстен и изоставен". Носят слухове ,че кандидати за собственици на Левски не липсват-споменават се Д.Пеевски и Б.Манчев,аз лично предпочитам Т.Батков пред тях,за тези двамата много повече бих се радвал да ги видя зад решетките отколкото собственици на ФК Левски,ясно е че и единия и другия са в топ 10 на най-богатите хора в България и не е никакъв проблем да осигуряват съответното финансиране на любимия ни отбор ,но ние сме Левски,а не някои други клубове ,чиито фенове са съгласни собствениците им да източват държавата с милиарди,стига да дават една малка част от откраденото за любимия им клуб. Предпочитам вечери като вчерашната със собственик Т.Батков, отколкото европриказки със собственик Д.Пеевски-това е мое лично мнение и не ангажирам никой друг с него.
И друг път съм писал ,че за мен най-добрия вариант е феновете да финансираме клуба по един или друг начин. Знам че няма да е лесно и на този етап звучи почти утопично,но за мен това е единствения правилен път. Всичко друго е наливане на вино в стари мехове. Като начини за финансиране има- не е необходимо да стане единствено чрез закупуване на акции,може и чрез фен артикули,посещения на мачове,във всички европейски клубове най-сериозното перо в бюджета са приходите от ТВ права. Защо Левски да не договаря сам правата за мачовете си(на този етап има и някои нормативни пречки,ноо те не са непреодолими). Сигурен съм,че ако ние феновете успеем да се организираме и реално да финансираме клуба ,нито Т.Батков,нито който и да е друг може да ни каже нещо. Все пак най-вярната българска поговорка казва,че който плаща,той поръчва музиката. А ако феновете не можем да го направим ,то си заслужаваме съдбата .
Накрая малко думи в спортнотехнически аспект,ако наистина ще се променя стила на игра ,то резултати като снощния не са приятни,но не са и изненадващи,ако наистина ще се опитва да се налага подобен стил на игра то ще трябва да проявим търпение,понеже ще има още много вечери като вчерашния. Но ако наистина идеята е нашите да се научат да играят по този начин,аз съм съгласен да проява търпение,но моето лично мнение е че с Балтанов, Сърмов,Прохазка,Б.Стойчев това няма да стане. По-добре да се налагат младите момчета,не че те са цвете за мирисане и с тях ще цъфнем и вържем,но по-добре Р.Цонев от Сърмов или Б.Краев от Прохазка(кой излъга Мурсия ,че Б.Краев е крило),В.Мисяк вместо Педро. Не за друго ,но и догодина младите момчета пак ще са в отбора,а за другите-не съм уверен....
Иначе съм впечатлен от новия методист в школата,но и малко изненадан той посочи ,че е впечатлен от набор 98,нормално тамима няколко много талантливи момчета,но забрави също так считаните за много талнтливи набори 95 и 96 -явно те май вече са изпуснати,за съжаление...
Последна промяна от honda на 28 юли 2014 11:29, променено общо 1 път.
- Лимонадения Джо
- Контакти:
boabbb написа:mtaraduda написа:Да биеш 2:0 и да не можеш да се зарадваш, а да седиш на седалките като ****** и да гледаш как сектор Б се забавлява. Няма купа, няма титла, само СИНЯ ЛУДНИЦА!!!
Хаха, пребити за пореден път, само че сега има "победа по трибуните", нищо, че общо 8 хиляди са отишли на мача![]()
Сектор "Б" - пичага, тия празните блокове зад вратата също се водят за сектор "Б"
Така, че недей да ми говориш глупости, това, че сте се скупчили в средата, не пълни сектора
Чак пък пребити. Двата отбора са безумно слаби и това не се нуждае от доказателства. Все пак ние сме по-слаби и от безумно слабия ЦСКА, което е трагичното. Преди мача бях сигурен, че няма как двата отбора да си вкарат гол и пет мача да играят, но се оказа, че греша. Факт е, че Панчеревци имаха два удара във вратата и два гола(ако имаха трети, резултатът ставаше 3:0 и т.н.), а ние и едно голово положение нямахме.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 28 юли 2014 11:32, променено общо 2 пъти.
Смешно е да, да изоставаш всичко, в което вярваш заради една загуба. Ти между сектор за гостуващи фенове и дома си правиш ли разлика?