Ще се класираме ли на световното???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ще се класираме ли на световното???
Знам че тази тема е дъвчена вече много пъти, но все пак искам да чуя мненията на повече хора. Какво мислите за националите, дали имаме отбор за световни финали и дали нашите балерини заслужават да играят на този форум. Лично аз съм песимист, не толкова за класирането, а за това как бихме се представили там. Все пак с този отбор от две, три "звезди" и от родни футболисти, които не са научени да играят истински футбол не знам. Ако не се промени нещо коренно във родния футбол и мисленето на родните не видам да имаме място на световното. Ако пък издрапаме до бараж за класиране и ни се падне някой средняк в Европа, да не станем за резил?

BOTEV FOREVER
- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: Ще се класираме ли на световното???
Романи не ми се пишат точно сега, може би малко по късно, НО ОТГОВОРЪТ НА ОСНОВНИЯ ТИ ВЪПРОС Е НЕ
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Дали ще се класираме? - Едва ли. А, дали имаме място там? - Всички имат място щом е световно, даже и такива отбори с които другите да си оправят головата разлика.
- POPCORN
- Контакти:
определено няма да се класираме и това няма да е новост за никому!Докъто тренер ние П.Марков няма да направиме нищо!Играчите съшо не са ни кои знае на какво ниво така че според мене нямаме шанс за това световно 
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Няма да се класираме... не искам да обяснявам защо, но на всички е ясно че когато така наречените звезди на отбора не се раздават на 100% какво да очакваме и от другите!? Не ми се говори, защото от това няма смисъл...
-
Sisi_Levskarkata
- Контакти:
няма да се класираме на Световното. Не може Бербатов и компания да не се раздават до край в националният отбор, а да дават 100 процента от възможностите си в клубните си отбори. левски завинаги в моето сърце.
За кое и по какво?
По футбол с тези "българи"-категорично НЕ!!!
По футбол с тези "българи"-категорично НЕ!!!
Невиждам как ще се класираме с таз смешна игра
С кои отбор да се класираме. С Барби, Блажко и дражко ли? Никога. Сега е момента Марков да тропне по масата и да каже: Правим нов отбор с НОВИ играчи.
Няма никакъв начин да се класираме, господ отодавна е изхвърлил българското шалче.
Няма никакъв начин да се класираме, господ отодавна е изхвърлил българското шалче.
Върни се в “Футбол - България”