ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот ros » 28 юли 2014 01:05

Rivaldo10 написа:Сектор Б отново над всички с голяма преднина! Да му мислят другите, когато палачинката се обърне и резултатите станат положителни за нас! ;)

Личи си, че палачинки не си правил... Вашата палачинка е залепнала на тигана и и трябва здраво стъргане и изхвърляне. Няма как да се обърне... Трябва нова... и нов тиган... и нова печка :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 28 юли 2014 02:45

Разбирате ли всички какво става с нашия клуб???За Бога само си помислете преди няколко години ако някой ни беше казал ,че розовите ще ни бият 5 пъти подред и ние ще сме вкарали 1 гол и максимум за всички мачове около 6-7 чисти голови положения,щяхме да го помислим за луд.Та те нямаха дублирана победа над нас мисля около 15-20 години..нещо такова...Като търпение ние вече сме надминали овцете,защото никоя публика смятаща своя клуб за ГРАНД не би позволила и половината на това..Всичко вече е много обидно и просто всички доказваме манталитета си на нация..търпим и се примиряваме вместо да се борим..Виждам го в последните 3-4 години..ние сме се примирили..Обидно е,че трябва да се надяваме поне минимум в близките 5 години просто на влизане в четворката..Казват ни ,че няма пари и реално нямаме цели за шампиони и клубни турнири и ние мълчим..Казват ни постоянно ,че се чакат някакви видиш ли огромни средства и ние мълчим и кимаме..Истината момчета и момичета е много ,много горчива..Ще кажа моето мнение за нея и може и някои да се обидят ,но преди това нека се замислят(главно хората даващи някакви кредити на доверие,някакви отсрочки и прочие и прочие вече 6-та година)За мен ГРАНД е отбор, който има минало(велики успехи и много отличия),настояще(добри футболисти,добра база,стабилни финанси) и бъдеще(собсвени футболисти и работещ бизнес план,многобройна публика).Кажете ми ние какво покриваме дотук..май само миналото..някой ще кажат глупости минали са само 5 години от последната ни титла,има време,ще се вдигнем и тогава жална им майка на другите,клишетата за мрънкащите глорихънтари и тем подобни..минаха 5 усетихте ли ги..не много нали...помислете след още 5..10 години без титла за отбор имащ се за ГРАНД са много..той просто вече не е гранд и няма право да се нарича така..Когато искаш до името ти да стои и думата ГРАНД не можеш да си позволиш безтитлие и унижения..титлите и успехите ни остават..великата ни история също(най-великата в България),гордостта ни от историята също..те никога не трябва да изчезват...винаги ще ги носим..не се ли борим клубът ни да има това ,което е заслужил с историята и феновете си,нямаме бъдеще като ГРАНД,като клуб да ,но не и като най-големия клуб в България..Левски заслужава финансиране отговарящо на претенциийте ни за да можем да прокарваме великата си история поколения напред,иначе в противен случай ние сме си просто един клуб от средата на таблицата с велика ИСТОРИЯ но БЕЗ БЪДЕЩЕ..Не е въпросът в тилите толкова колкото в гордостта,а с 5-10 последователни загуби от който и да е,гордостта ни ще изчезне леко полека както и фенската маса по стадионите,не в сърцата,но по стадионите.Нека се борим клубът ни да получи това което заслужава за своята 100-годишна история и над 50 отличия!!!Искаме ли да бъдем отново онзи ГРАНД??Трябва да се борим,а не да мигаме с очи когато за пореден път ни казват,че сега е криза,няма пари..не сме Банско че да се примиряваме с подобни обяснения.Ако Батков иска да се бори с кризата нека си вземе отбор от Б или В група..НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!!!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 28 юли 2014 08:33

Батков е спуснат от комунистите да дърпа "Левски" надолу.толкова време имаше и да продаде отбора и да построи стадион/нали искаше да строи на местото на стадион "Раковски",какво стана?/колко бизнесмени отблъсна от "Левски" тоя трябва на момента да си ходи,не да бъде изритан от най обичания в България клуб. Левскари какво чакате,изметете тоя тумор от любимия ни клуб.
по същия начин беше спуснат от БКП преди години и" Батето" престъпника Иван Славков,да може да контролира "сините" и ако надигнат глава да ги дръпне за краката.
едно нещо ми направи впечатление на снощния мач,закупилите билети за сектор "Г" се бяха настанили в "А"!!!???има ли пропускателен режим на тоя стадион и как щеше да реагира полицията ако и "сините" искаха да седнат в сектор "А"?
тук намеса имат важни клечки от тройната коалиция БСП-ДПС-цска и "тъмно червеното" БФС и не на последно место Държавна Сигурност.никой неможе да ме убеди в противното.
червената комунистическа мафия надига застрашително глава.
ще си траем ли?

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 28 юли 2014 08:41

miasanmia1900, Говориш глупости. За какво финансиране говориш :roll: не е във финансирането проблема ни. Всичко опира до манталитетът и до класата и играта на футболистите ни. Какво им липсва? Заплати ли не получават? Стадион ли нямат? Треньор ли нямат(че то не бяха треньори), то не бяха чудо? Не! В никакъв случай не може това да е проблемът. И не е и в Батков! Колкото и да си мислят това някои. Тук някои споменаха , не може да не си в състояние да направиш две точни подавания , да не можеш да от играеш едно поемане на топката , да не можеш да отправиш един удар от извън наказателното поле на противника , и още, и още....., абе няма смисъл :cry:
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 юли 2014 08:52

Love in blue написа:miasanmia1900, Говориш глупости. За какво финансиране говориш :roll: не е във финансирането проблема ни. Всичко опира до манталитетът и до класата и играта на футболистите ни. Какво им липсва? Заплати ли не получават? Стадион ли нямат? Треньор ли нямат(че то не бяха треньори), то не бяха чудо? Не! В никакъв случай не може това да е проблемът. И не е и в Батков! Колкото и да си мислят това някои. Тук някои споменаха , не може да не си в състояние да направиш две точни подавания , да не можеш да от играеш едно поемане на топката , да не можеш да отправиш един удар от извън наказателното поле на противника , и още, и още....., абе няма смисъл :cry:

Разбира се, че не е в Батков проблема, никога проблема не е мустака, тази света вода ненапита! :shock: Я помисли пак кой говори глупостите? Хем проблема не е във финансирането, хем футболистите нямали класа... а защо е така? Дали ако в клуба имаше пари щяха да се домъкнат една камара бездарници, резерви в клубовете си България? Съмнявам се. Дали ако проблема не е във финансирането щеше да се домъкне подобен анонимен треньор? Квото и да си говорим въпроса винаги опира до пари.

rainman_p
Контакти:

Мнениеот rainman_p » 28 юли 2014 09:15

Нещата не са толкова сложни. ФК Левски трябва да изгради първо отбор, а не сбирщина като в момента. Необходими са 3-4 опитни играчи, на ключови постове, които на направят гръбнака на отбора, които в душата си са Левскари и винаги са готови да играят за Левски. Първо те трябва да се завърнат, където и да играят в момента. (ЦСКА се опитаха подобно нещо и донякъде имаха известен успех миналия сезон. Говоря за играчи като: Бадема, Апостол Попов, Валентин Илиев, Иван Стоянов, Мартин Петров.) Може и да са по-стари, но опитни и нахъсани да мотивират целия отбор. Към тях трябва да се прибави най-доброто от школата на Левски и накрая 3-4 чужденци ама наистина качествени, каквито успяха да намерят отбори като Лудогорец, Литекс и Черноморец, че дори и Ботев ПД. Тук няколко години подред що чужд боклук се изтъркаля през Левски, за тези пари можеха да купят 2-3 ама наистина класни играчи. И накрая един добър треньор и задължително Българин и задължително заклет Левскар, които да бъде оставен да работи, да му бъде даден шанс да гради отбор поне един сезон без да бъде критикуван и сменян.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 юли 2014 09:35

Laetitia написа:На мен играта ни много ми хареса.

[offtopic]Шегувам се, спокойно, не съм полудяла.[/offtopic]

Няма какво толкова да се каже, дъвкано е и предъвквано много пъти. Слаби сме от първия до последния.
Вратарят - страхлив, пред него - насpани, в средата - безумни, напред - набедени, на върха - Николери.
Пази, Боже...

И на мен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 28 юли 2014 09:41

Левски игра 83 минути с човек по-малко, а след това и с 9 футболисти. Божинов гледа мача от близо.
Пълна анархия в отбора!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 28 юли 2014 09:45

валкареджио написа:Батков е спуснат от комунистите да дърпа "Левски" надолу.толкова време имаше и да продаде отбора и да построи стадион/нали искаше да строи на местото на стадион "Раковски",какво стана?/колко бизнесмени отблъсна от "Левски" тоя трябва на момента да си ходи,не да бъде изритан от най обичания в България клуб. Левскари какво чакате,изметете тоя тумор от любимия ни клуб.
по същия начин беше спуснат от БКП преди години и" Батето" престъпника Иван Славков,да може да контролира "сините" и ако надигнат глава да ги дръпне за краката.
едно нещо ми направи впечатление на снощния мач,закупилите билети за сектор "Г" се бяха настанили в "А"!!!???има ли пропускателен режим на тоя стадион и как щеше да реагира полицията ако и "сините" искаха да седнат в сектор "А"?
тук намеса имат важни клечки от тройната коалиция БСП-ДПС-цска и "тъмно червеното" БФС и не на последно место Държавна Сигурност.никой неможе да ме убеди в противното.
червената комунистическа мафия надига застрашително глава.
ще си траем ли?

hahaha
Батков спуснат от комунстите , Славков и той . БКП , ДС , БСП , БФС , дали пропуснах някой ?
И си личи , че ти е трудно мисленето , пък и не ходиш по мачове. ЦСКА като домакин могат да се настанят във 'А' и 'Г' сектор , вие във другите два ( само за теб , тъй като едва ли знаеш азбуката те са 'Б' и 'В' ).
Пари няма , само пеевски ще ви оправи .

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 юли 2014 10:13

За Левски какво да се каже - или добро или нищо :lol: Не, сериозно, ние имаме много проблеми, но при вас е направо батак! Вчера загубихте мача основно заради новият си треньор - безумно е да пусне титуляр испанчето Аниете, след като няма и две тренировки с отбора; предоверяването към Валери Божинов (нямам думи колко ми е кеф, че този свършил с футбола чалгарец е при вас,а не при нас) и към Гаджев, който е ''вечната дупка'' във вашия състав (не водил пълноценна подготовка и тн) Сега възниква и друг въпрос - наистина Мурсия ли е избрал състава или Г. Иванов :lol: Отделно тактиката ви беше твърде елементарна - пробиви по крилата и центрирания или пък смешни опити за извеждащи прехвърлящи подавания зад защитата на ЦСКА.. Не виждам никакъв стил на игра и огромна разлика от играта на Левски от миналия сезон, освен че в защита сте станали още по-палави.. Няма да изкара още дълго Мурсия, прогнозата ми е още два-три мача и чао :arrow:
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”