II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 28 юли 2014 00:22

RedeviL написа:
GOLEADOR написа:С всеки изминал мач отбора на ЦСКА ще става все по-силен и за това ако атаките към Младенов не успеят до края на тази година,има вероятност ЦСКА да стане шампион.Разбира се,на фона на милионите които се изливат в Лудогорец това изглежда малко вероятно,но Стойчо е голям треньор и може да измъкне титлата под носа им.Важно обаче е след това да се задържи и надгради отбора,за да може да атакуваме групите на шампионската лига.А там вече каквото сабя покаже.

Кво искаш да кажеш? Феновете, които не удобряваме методите на работа на Младенов, не искаме ЦСКА да е шампион!? Вече тотално изращяхте.

Какви методи бре , само хленчите и мрънкате , ДЕЦА !
Нали ги видяхме и другите треньори и при онези ги виждаме .

НЯМА ПАРИ , ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ И НАЕМАТ ПОСТОЯННО ИГРАЧИ , НЯМА ШКОЛА И СТОЙЧО Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА МОМЕНТА !!!!!
Малоумни ли сте , каква е тази говежда мисъл от вас , мрънкялници .....

Потребителски аватар
1982

Re: II кръг: ЦСКА - Левски - 2:0 FT

Мнениеот 1982 » 28 юли 2014 00:28

Остави, брат, няма смисъл, да е к.р, да им го набиеш, ама то акъл .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 юли 2014 00:34

Честита ни победа. Не сме нищо особено, но "Левски" явно са адски зле. Още повече ме хваща яд сега, че мача в четвъртък не го взехме. Не мога да разбера защо Стойчо трябваше да чака да стане издънката, за да направи промени в атака.
Иначе днес почти всички ми харесаха. Сънди този път подаваше топката и напред :lol: , така че свърши добра работа и в градивен план. Дано с тези гол и асистенция Карачанаков да възвърне увереността си. Опасенията, че няма да издържим физически, бяха опровергани. Общо взето само Маркиньос, Апата и Супусепа не ми харесаха на моменти.
Разбира се този успех не може да ни залъгва, че всичко е ОК. Ако беше, сега щяхме да си мислим за мачове с Грьодиг. А можеше и днес другояче да се развият нещата, ако Дивиш не беше направил онова спасяване с една ръка при удара на Педро. Все пак точно в този момент имаме право да сме доволни. А и след уникалният прилив на синя селяния в нашия подфорум след мача със Зимбру беше добре поне днес да бъде избегнато подобно нещо. Естествено свестните левскари в четвъртък си мълчаха или се изказаха сдържано. Днес някои от тях ни поздравиха, което аз лично оценявам.
Последна промяна от Udoji90 на 28 юли 2014 01:20, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 юли 2014 00:34

Но да не можеш да се зарадваш, че биеме говедата - и то само и само щото Стойчо е треньор... :frusty:

Това е много много тъжно за самите хора...

А сигурно има и "антиСтойчовисти", които са стискали палци днеска да паднем...
Жал ми е за такива дебили...

Щото Зимбру остава в историята, прав си...

Обаче аз съм ходел 2 пъти по седем пъти подред на мач - с надеждата, че най-после ше ги биеме тия боклуци ...

Обаче ни биеха...

А сега ги бихме 5 пъти подред...

И при цялото ми отношение към Стойчо - му казвам :

"Мерси Стойчо !!!"

Мерси за РАДОСТТА, която ми достави...

Мнение на наш фен от официалният форум.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 28 юли 2014 00:47

Идва Тони Стораро :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юли 2014 01:11

Аве,антистойчовисти ли са,антитомовисти ли са,за мен са антифенове!Голяма мъка днес,ей!ЦСКА бие и антифеновете не могат да плюят...мъка,мъка ти казвам!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 28 юли 2014 01:23

Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле, нали това ви е мотото.
Живейте си по цигански, ден за ден, и до следващата победа над "Левски", страхотни сте.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2014 01:31

smoothc написа:
Вероятно си прав, що се отнася за нашето първенство. Но с такива начело отборите са обречени на тотален антифутбол, който скоро ще бъде лесна плячка на само за Молдова и Казахстан, а даже и за Фарьорите и Люксембург.

Емил Велев-Кокала и Стойчо Младенов са футболисти от т-нар Стара школа,хора които са видели доста неща във футбола,хора които са печелили титли като футболисти или накратко-притежават манталитет и характер на победители.Точно от такъв тип фигури имат нужда манекените и ла*****а от родната действителност.
Бой,твърда ръка и дисциплина-само това ще оправи(на този етап) структурата и характера на българските футболисти.
В интерес на истината в България има немалко таланти,но как да пробият и да прогресират в среда изпълнена с шуробаджанащина и безхаберие от страна на треньори и ръководители?

С всичко съм съгласен,но да сравняваш Кокала и Стойчо...и то като футболисти,просто няма начин ;) ,а и във всяко едно отношение,няма база за сравнение-SORRY :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Мнениеот Червени_шампиони » 28 юли 2014 02:32

Aх, ти ненaситнa синя рaзпоретинa...
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2014 03:10

IvanGit написа:
Jr.Moraes написа:Тоз Неустойчо май ше го праиме Петко ми се струва :)

Не, ще е треньор на ЦСКА 100 години.Тоя колкото пари е изсмукал ,бедна ти е фантазията,той е част от проблемите на ЦСКА не от решенията им,но червените щом си го харесват....тяхна си работа.Не виждам нито титлите ,нито купите ,нито Европата ама нейсе,само в България с едно изказване от рода на "говеждия стадион" можеш да заблуждаваш хората ,че си един от тях а всъщност да си пиявица до пенсия.Аре ходете за акции,че трябва да осигурите заплатите че и пенсиите на дует Младенови.

Пич,естествено ,че не ни разбираш.Просто имаме различна ценностна система.Докато за теб е нормално да подкрепяш отбора си само когато виждаш титли,купи и успехи в ЕКТ,то за нас,истинските армейци е важно да видим как играчите се раздават докрай на терена.Може да не са най-добрите футболисти в света,но да оставят всичко от себе си на терена за ЦСКА.Младенов е голям треньор и мотиватор и успява да измъкне най-доброто от футболистите.За това е и нашата подкрепа към него.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”