memnto написа:СупусеПа.![]()
![]()
Тъжното е, че спецът от Испания казва, че играете добре.![]()
Кога и къде?![]()
Е той и Карачанака каза, че ще станете шампиони

Мурсия ще го изгонят след гостуването в Стара Загора или Ловеч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
memnto написа:СупусеПа.![]()
![]()
Кога и къде?![]()
Theos написа:konvoec написа:Theos написа:Хората са го казали: Със стари курви , нов бардак не се прави, а ние все стари си взехме...Минев, Стойчев, Сърмата, Балтанов...и Гонзо за цвят... няма как да се получи защото мадам Тара е ташак.
Стига прах в очите! Много ми паднаха и тръста в очите, явно са на хранилка при Батков, четох им мненията във фейсбук до сега,голяма част се самозаблуждават и говорят заучени фрази, явно Тара умело спуска опорни точки. Положението няма да се промени докато не се разкарат всички стари курви - това е!
Къде ги четеш тия неща, я метни да видя?
https://www.facebook.com/groups/trustlevski/
Ето, има и разумни хора, но има и крайно промити идиоти, дето днес Левски им харесал и имал тактическа постройка която не са виждали отдавна...
bilyaletdinov написа:memnto написа:СупусеПа.
Кога и къде?![]()
Е той и Карачанака каза, че ще станете шампиони![]()
Мурсия ще го изгонят след гостуването в Стара Загора или Ловеч.
Rivaldo10 написа:Сектор Б отново над всички с голяма преднина! Да му мислят другите, когато палачинката се обърне и резултатите станат положителни за нас!
zlobul написа:Кога ще стане тва бе брат ? Ти не виждаш ли какво се случва ? 5-год безрезервна подкрепа и накрая срам. Кой ще го оправи тоя клуб ,Гонзо ли ? ..или онзи смешен испанец ? Кажи ми кой ?
Rivaldo10 написа:zlobul написа:Кога ще стане тва бе брат ? Ти не виждаш ли какво се случва ? 5-год безрезервна подкрепа и накрая срам. Кой ще го оправи тоя клуб , Гонзо ли ? ..или онзи смешен испанец ? Кажи ми кой ?
Не знам, но никой не е вечен. Вярвам, че ще дойдат добри дни и за нас... А тогава вечерите ще са наистина незабравими.
IvanGit написа:Гонете Бай Ганя там е разковничето.Левски е много по-лесно да си намери спонсори.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта