ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот metodito » 27 юли 2014 23:20

От днес - 26.07.2014 - официално свалям доверието си към г-н Иванов, като ръководител на "Левски"! Не се извинявам на тези, с които съм влизал в остри спорове относно него и бяха откровени тролове. На тези, които са били обективни, казвам: "Извинявайте, прави сте били". След довеждането на Ратко не намерих Гонзо за виновен. След довеждането на онова недоразумение Костов също. С Мурсия обаче вече ми дойде нанагорно. Гледах мача с Берое, гледах и този с Локо, а за тазвечерното му изпълнение съм просто потресен. Особено от думите му след мача. И то срещу сбирщайна на Младенов! Та Галчев нали преди няколко дена разправяше за свой съотборник с думите: "онова момче". Да кажеш, че ЦСКА били по-сработен отбор е безгранична наглост!!!

Не вярвам, че Гонзо ще ми спечели доверието пак. Просто лесно се доверявам, но трудно прощавам! Няма никакво оправдание за Мурсия! Така, както нямаше опрадение за Йоканович. Той така и не влезе в час. А поне е сърбин. Убеден съм!, че Кокала нямаше да го загуби този мач! А Кокала не е на Герена, именно заради Гонзо най-вече.

Гаджев ли? "Левски" имаше два удара в очертанията на вратата и автора им беше един - Гаджев. Владо отне повече от 8-9 топки, ок?
Последна промяна от metodito на 27 юли 2014 23:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 юли 2014 23:21

За всички любители на спомените, цифрите и съотношението 7:1... да ви го разтълкувам.... Седем мача - един гол!!! ;)

Това е показателно, лека вечер
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 27 юли 2014 23:21

Относно треньорът ви казах, дори с blue avelanche се хапахме тука, обаче просто не ми вдъхваше доверие, сега продължава да не ми. Ето това изречение пък ..."по-скоро това е прецизно изпълнение на Карачанаков, отколкото грешка на Стефано", направо ме изкарва извън нерви. Това Блажевич го избиваше. Само с него на вратата, нямаше да ги има тия 2 гола. Просто махаме всичко кадърно, за сметка на евтино и некадърно. Юноши няма, играят съвсем други играчи на тяхно място. Това НЕ Е градене на отбор. И след като тия скапаняци ни разказаха играта за пореден път, на стадиона малкото останали идиоти, които сме, подкрепяхме отбора и не се скрихме. Не бойкотирахме, да отидем всички във В сектор, за сметка на едни други страхливци. Има вероятност още 3 пъти да ни бият тоя сезон(и тя не е малка с тази "игра"), обаче като нещата се обърнат, да знаете, че пак ще има бойкот на Г, но този път и А ще е голям!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 юли 2014 23:22

Аз лично не виждам рязне до кокал. Даже напротив : прибрахме свършили със футбола !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2014 23:23

konvoec написа: Това Блажевич го избиваше.
Човек, точно това ми бяха думите след гола, които казах на баща ми, с който гледах мача.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 юли 2014 23:23

Стойча има един мач в годината които няма как да го загуби и днес отново го показа... а реалния резултат трябваше да е 5:1 :idea:

ГОЛЯМ ПЕПЕ как подскачаше отстрани :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юли 2014 23:27

ros написа:За всички любители на спомените, цифрите и съотношението 7:1... да ви го разтълкувам.... Седем мача - един гол!!! ;)

Това е показателно, лека вечер

7:1 е като 7:2, но с един гол по-малко.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 юли 2014 23:29

На първо време трябва Мурсия да бъде качен на първия самолет за Испания. Иначе нищо ново. Ние не играем нищо, ЦСКА също, но Стойчо ги е надъхал срещу нас и те си вкарват положенията. Това го гледахме миналата година, гледаме го и сега. Бие ни не кой да е, а некадърника Младенов който не може да бие Мура, Зимбру и пр. Тях не е може да бие, но срещу нас няма проблем. Време е да свалим селянина от Плоски на земята. Поне това на първо време. Но за тази цел ни трябва истински треньор, а по-големи некадърници и от него.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 юли 2014 23:29

blue atak написа:Томи нека да се даде време до края на сезона и тогава да се прави равносметка.

Виж сега, знам, че това е твое право да пишеш по която тема си искаш, каквото си искаш и по какъвто начин си искаш, но поне за известно време се самобанни, за да ни освободиш от троленето си, защото не си нито неграмотен, нито необразован, нито глупав, а си обикновен трол.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

pomiqr168

Дека е великата публика на "Левски"

Мнениеот pomiqr168 » 27 юли 2014 23:31

Без безплатен билет, ядене и пиене не могат да запълнят Сектор "Б".

Върни се в “Левски”