Ами как искате сделка. Първо от едната страна седи човек за който каквото и да кажем ще е малко. Има една дума "селския". А от друга страна някви несерьозни бизнесмени, които само да мажат май друго неумеят. Говорят вятърничеви приказки, и май май са очаквали да вземат отбора без пари.
Ми как при тези обстоятелства да се слчуи сделка?
Се едно да се опитам да си продам Джугана за 20 хилки на комшията ми който е социално слаб и не се интересува от коли!
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Серджо Борго: Скоро започваме да се разплащаме в Ботев
проблема е че селяка май изобщо няма намерение да се разделя с клуба . айде ще чакаме и тези 10 дни ......само ми е интересно до кога ще я караме така . с чакане и срокове .....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- rump_shaker
- Контакти:
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
SHYNE написа:проблема е че селяка май изобщо няма намерение да се разделя с клуба . айде ще чакаме и тези 10 дни ......само ми е интересно до кога ще я караме така . с чакане и срокове .....
И като не чакаме - какво правим? Както казах на едно друго място - вербални побоища, форумни тукати, аватари с Митко?
Не натискайте ТУК!
много добре знаеш какво правихме , тва с вербалните штуротии не е интересно .....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
SHYNE написа:много добре знаеш какво правихме , тва с вербалните штуротии не е интересно .....
[offtopic]И щото много го правихме, та урода си ходеше из града като пич... Тук имаше стотици, а и сега ги има, бабаити, герои и биячи, а наш митку си живей живота.[/offtopic]
Не натискайте ТУК!
- Alternative
- Контакти:
Добре...минават още 10 дни?После какво правим?Мисля,че нищо...отборът ще си доиграе полусезона...но как?Много са въпросите... 

- botev_1912
- Контакти:
Alternative написа:Добре...минават още 10 дни?После какво правим?Мисля,че нищо...отборът ще си доиграе полусезона...но как?Много са въпросите...
Според мен каквито сме бабаити - отбора ще си доиграе сезона безпроблемно!
И това е най-разумното което може да стане - на пролет - ако нищо не се е случило - вадим отбора на мача с говедата отиваме във В група. Там вече трябва да направим така, че БПФК да се отдели от ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ 1912 АД понеже не е нужно във В група да има такова АД, ние си получаваме отбора, а селяка ще си има едно АД с 5 000 000 дългове. И оттам нататъка - започваме да градим!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- rump_shaker
- Контакти:
Ами нии и миналата пролет го вадихме отбора срещу говедата, щяхме в вгрупа да играем а то кво стана, пак си изкарахме сезона!!! Много наизустена ми се сттрува вече тая фраза, "Вадим отбора". Как по точно. С каишка ли?

botev_1912 написа:Alternative написа:Добре...минават още 10 дни?После какво правим?Мисля,че нищо...отборът ще си доиграе полусезона...но как?Много са въпросите...
Според мен каквито сме бабаити - отбора ще си доиграе сезона безпроблемно!
И това е най-разумното което може да стане - на пролет - ако нищо не се е случило - вадим отбора на мача с говедата отиваме във В група. Там вече трябва да направим така, че БПФК да се отдели от ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ 1912 АД понеже не е нужно във В група да има такова АД, ние си получаваме отбора, а селяка ще си има едно АД с 5 000 000 дългове. И оттам нататъка - започваме да градим!
тва с ваденето сме го слушали

а вече сериозно дано най-накрая и вие и ние се отървем от тия недоразумения сегашните ни президенти
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!