II кръг: ЦСКА - Левски 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: II кръг: ЦСКА - Левски - 2:0 FT
Не се карайте и обиждайте, от един отбор сме. 

-
Това днес е т.н. утешителна награда.
Е,не!И на мен ми писна от мрънкането ви!Мрънкате като девици за черен...
Бах мааму,научете се поне кога да мрънкате,днес не ви е позволено!Може да почнeте да мрънкате пак след следващият неуспех!
Бах мааму,научете се поне кога да мрънкате,днес не ви е позволено!Може да почнeте да мрънкате пак след следващият неуспех!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Питам пак, как Младенов взимал огромни заплати, милиони, милиарди, като ЦСКА е във финансов колапс и няма как да задлъжнява повече????
[center]Съединението прави силата![/center]
[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]
[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Red joker написа:RedeviL написа:Red joker написа:CSKA69 написа:Честита поредна победа над геренци на всички привърженици на ЦСКА! Поздравявам публиката, която показа, че няма да търпи своеволия, пък било то и от ''спасителите''... НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ от клуба! Изказването на Младенов Е ЖАЛКО
Що да е жалко![]()
![]()
Феновете на един отбор са неговият най-голям коректив! Треньорът е един наемник, на когото се плаща да ръководи футболистите и да съставя тактиката на отбора, а не да изразява мнението си към привържениците, особено по такъв арогантен начин!
Щом мислиш така си адски зле...Критикувай,когато трябва и се радвай,когато можеш,а виждаш говедата с треньор наемник докъде стигат
Не бе - сините паднаха от Петорчо, щото им липсваха юношите.

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ СТОЙЧО.ТОВА Е ЧОВЕКЪТ ЗА ЦСКА-НАЙ-ДОБРИЯТ,НАЙ-ВЕРНИЯТ,НАЙ-ИСТИНСКИЯТ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОТЗАД 

RedeviL написа:Red joker написа:red__army написа:гражданин от село написа:Зимбру бяха много добре подредени и много добре се подсигуряваха.Сините са дантел марка и за това ни се получи на 2-3 пъти.Venko123 написа:Честита победа. Браво на Антон, Съни, Неманя и Буш.
Защо не излязохме с подобен състав в мачовете със Зимбру, а трябваше да гледаме на терена Стоянов, Крачунов, Камбуров и Йоаким? Пуст инат...
Това са треньорски грешки...не от случайност,а от незнание и липса на треньорски качества,Стойчо е лимитиран треньор с тежко треньорско его,който може да ни държи "над водата",но не може да ни научи да "плуваме".Не видях,кво точно е "избухнал" по отношение на агитката,но тази победа,само забавя,но не отлага,актуалния въпрос,за мястото му на поста тренер на ЦСКА.Просто резултата 2:0,а не играта отложи с известно време,натрупването на достатъчно "критична маса",такъв момент ще настъпи отново.Кой обаче ще ми върне разочарованието от присъствието на отбора в Европа!!!
ДОБРЕ БЕ КАПУТ ,НЕ МОЖЕШ ЛИ ПОНЕ ДА СЕ ЗАРАДВАШ НА ПОБЕДАТА ,КАКЪВ СИ ТИ БЕ МАМИЦАТА ДЕЕБА,КОЙ ТИ ПЛАЩА ,ЗА ДА СЕ СКЪСВАШ ДА ПИШЕШ ПРОТИВ ЦСКА,ДА ГО ДУХАШ ,БОКЛУК ШИБАН,ДОЛЕН,КЛАКЬОР НА ГОВЕДАТА И ПРОВОКАТОР НА БОКЛУЦИТЕ![]()
Абе, смешник, кво обиждаш като каруцар!? Баси мишките.. При първото по-различно мнение и почвате да обиждате като селяндури! Не ме карай да се ровя, за да търся кви са ти били мненията след мачовете със Зимбру! Същият си като подуенци! Мнението ви струва, колкото резултатът от един мач - това е!
Мнението ми е критично и обосновано ,след мачовете за ЛЕ...,но това не значи ,че трябва да не се радвам и да критикувам необоснавано, след поредната победа над подУЯ не,така че ...нали знаеш ...не се подтискай, бъди критик ,а не КРИТИКАР,АКО ЗНАЕШ КАКВА Е РАЗЛИКАТА

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
CSKA 78 написа:Е,не!И на мен ми писна от мрънкането ви!Мрънкате като девици за черен...
Така ли? За да може сектантите да кажете, че ето, мишките са наизлезли след неуспеха, а се крият когато побеждаваме? Да ви имам елементарната логика, честно

100йчо да не е тръгнал към 100 поредни?
-
badboy95 написа:Питам пак, как Младенов взимал огромни заплати, милиони, милиарди, като ЦСКА е във финансов колапс и няма как да задлъжнява повече????
Не ме интересува какво взима,а какво дава.Със Стойчо сме обречени и вречени на "А" група.