ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот hd-fen » 27 юли 2014 22:27

balef написа:Как искате Левски да просперира, след като в клуба бе върнат Иванов, провалил се преди няколко години с гръм и трясък на няколко различни позиции (треньор, директор, мениджър)? Как да стане, когато за треньор се назначава един наперен и наивен човечец, който в кариерата си досега никога не се е задържал на едно място повече от десетина месеца? Е, от тези хора ли очаквате Левски да стъпи на краката си и да гради нов облик?

+1.Докато Левски не се раздели окончателно и безвъзвратно с доказаните некадърници Иванов,вечният трансфер повлеканата-интригант Гаджев (солта*ака на Гонзо),супернаглите помаци Ясен Екимов и Елин Топузаков,нищо добро не чака отбора.С тези малоумни ръководители ще е трудно оставането в групата.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 юли 2014 22:28

Абе чакайте пак да питам: защо всички чужденци се адаптират в клубовете ни по 3 месеца ?!? Тук на марсиански ли говорят, треньорите ли са някви професори и не могат да ги разберат, топките ли не са нормални, тревата ли е по-дълга ?! Аз не мога да разбера как така се адаптират по 2-3 месеца. Все си мисля, че ако става нещо от даден играч още в първия му мач ще си проличи .... :?

rainman_p
Контакти:

Мнениеот rainman_p » 27 юли 2014 22:29

Гаджев каза: "Трябва да работим повече"
Аз съм обнадежден мисля, че нещата ще се получат. Трябва само търпение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юли 2014 22:30

Каква желязна логика има човекът, който избира състава. Не знам Мурсия или Гонзо, но в първия мач оставяш Огнянов извън групата, после се решава, че отива в Локото. Идва дерби, а той попада в групата и дори влиза като първа смяна.
Това показва само колко прибързани и необмислени решения се взимат. Няма никаква последователност и логика в действията.
Това е само един детайл, но показва като цяло каква е организацията в клуба.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 юли 2014 22:30

Спортният директор на Левски Георги Иванов отправи предизвикателство към футболистите на тима след днешната загуба от ЦСКА. "Сега ще видим дали сме отбор и дали футболистите са мъже. Казах им, че във футбола не може само да се печели. Има победи, има и загуби. Важното е да можеш да се изправиш, когато паднеш и си на земята", заяви Гонзо. "Левски тепърва гради отбор и затова има нужда от спокойствие. Отборът тепърва ще се сработва. Вие ми питате още след втория кръг дали съжалявам, че съм се захванал с тази работа и дали ще сменяме треньора", добави силният човек на "Герена".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=500618
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 юли 2014 22:33

TodorT написа:Абе чакайте пак да питам: защо всички чужденци се адаптират в клубовете ни по 3 месеца ?!? Тук на марсиански ли говорят, треньорите ли са някви професори и не могат да ги разберат, топките ли не са нормални, тревата ли е по-дълга ?! Аз не мога да разбера как така се адаптират по 2-3 месеца. Все си мисля, че ако става нещо от даден играч още в първия му мач ще си проличи .... :?

И Божинката май пак ще го чакаме един полусезон и кусур, докато се адаптира от чалготеките към терена.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 27 юли 2014 22:35

makedonski написа:Вината не в Гонзо или Мурсия. Вината не е в близо 150-те футболисти минали през Левски за близо пет години или десетките треньори. През всичкото това време имаме един единствен проблем - агент Тара. Не очаквайте да се промени нещо при положение, че клуба се ръководи грешно. Батков е комунист и като всеки комунист мисли само как да краде. Време да се вдигнем, защото нещата загрубяват. Клуба трябва да се обяви за продан и да го вземе някой, който ще го управлява добре.

Гонзо ни обеща налагане на юноши , мустака не е правил селекция не е редил състава за този мач.
Къде са младите момчета които завършиха миналия сезон.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 юли 2014 22:35

Ама до Божинов не стигат топки, за да го съдим по играта му. Той не играе с топката. Топката стига някъде до центъра и след това се губи, защото всички са некадърници, не се движат и като подадат остават на мястото си. Еми в квартала подаваш и тръгваш за двойно.... абсолютни идиоти. :evil:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 юли 2014 22:36

Колко трябва да си тъп да виждаш че Педро си проси втори жълт картон и съдията го дебне и да го държиш на терена, а и той безумно слаб...Мурсия учителю по физическо...хващай Паткоф и Гонзо и си отивайте на море в Испания! Бездарници!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 юли 2014 22:37

mikata написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов отправи предизвикателство към футболистите на тима след днешната загуба от ЦСКА. "Сега ще видим дали сме отбор и дали футболистите са мъже. Казах им, че във футбола не може само да се печели. Има победи, има и загуби. Важното е да можеш да се изправиш, когато паднеш и си на земята", заяви Гонзо. "Левски тепърва гради отбор и затова има нужда от спокойствие. Отборът тепърва ще се сработва. Вие ми питате още след втория кръг дали съжалявам, че съм се захванал с тази работа и дали ще сменяме треньора", добави силният човек на "Герена".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=500618

Гонзо ,
Левски е голяма лъжица за твоята уста. С два грама мозък и некво испанче взето от борсата НЯМА как да стане , а и не мисля , че с Домо , Балтанов , Бедоя , Съров Николета и т.н. някой ще ти повярва. Ония се виждат за 3-ти път и пак паднахме . Некадърник такъв.

ПС: Единственото за което ставаш е да си подлога на Тара. за нищо друго!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”