ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: ЦСКА София - Левски София
Победа за ЦСКА с 2 гола разлика.
-
- Контакти:
Споко Цаци, днеска Божинов ще вкара гол, проблема че е ако победния ще стой поне още 1-2 сезона в Левски 

- bilyaletdinov
- Контакти:
Maчкай лавина 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
от love_hurtz на 27 Юли 2014 17:23
Споко Цаци, днеска Божинов ще вкара гол, проблема че е ако победния ще стой поне още 1-2 сезона в Левски
Аааа,дано вкара и то победен.Както се казва "от твойта клавиетура в божия компютър".

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Като гледам как почват мача и ми е мъчно за тия,че някой им е казал да се занимават с този спорт.Тоя Кунчев е голям смешник.Прохазка ми е гаден само като му чуя името.И кога в Левски ще има играчи,които могат да си подават и на метър,да центрират,да спират топката,да играят с едно докосване и да могат да бият удари във вратата.Кога???????????
Интервю на ген. Джуров:
- milen.hristov
- Контакти:
caci написа:Като гледам как почват мача и ми е мъчно за тия,че някой им е казал да се занимават с този спорт.Тоя Кунчев е голям смешник.Прохазка ми е гаден само като му чуя името.И кога в Левски ще има играчи,които могат да си подават и на метър,да центрират,да спират топката,да играят с едно докосване и да могат да бият удари във вратата.Кога???????????
И двата отбора играят прекалено предпазливо
- darakchiev_77
- Контакти:
milen.hristov написа:caci написа:Като гледам как почват мача и ми е мъчно за тия,че някой им е казал да се занимават с този спорт.Тоя Кунчев е голям смешник.Прохазка ми е гаден само като му чуя името.И кога в Левски ще има играчи,които могат да си подават и на метър,да центрират,да спират топката,да играят с едно докосване и да могат да бият удари във вратата.Кога???????????
Предпазливо е меко казано по скоро УЖАСНО. Тоз мангал Педро е на косъм да си изкара ЧК.
- milen.hristov
- Контакти:
darakchiev_77 написа:milen.hristov написа:caci написа:Като гледам как почват мача и ми е мъчно за тия,че някой им е казал да се занимават с този спорт.Тоя Кунчев е голям смешник.Прохазка ми е гаден само като му чуя името.И кога в Левски ще има играчи,които могат да си подават и на метър,да центрират,да спират топката,да играят с едно докосване и да могат да бият удари във вратата.Кога???????????
Предпазливо е меко казано по скоро УЖАСНО. Тоз мангал Педро е на косъм да си изкара ЧК.
В. Минев също е готов за червен също с ''прекрасният'' си характер.
Май обаче в следващият мач Кунчев няма да е титуляра, сериозно се опитва да направи някоя простотия, интересно и Стойчо от къде е намерил техният, може би по-зле и от Кунчев
много предпазливо играят и двата отбора.То бива страх ама чак пък толкова.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Поредна мъка. Освен Прохозка никой друг от нашите не пресира и тича...Аниете явно е дошъл на почивка в България. Като го гледам как важно, важно се разхожда...А най-лошото е, че червените на Стою са трагедия 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]