Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 27 юли 2014 14:05

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:
Не само не мога да заспя ами даже и плача малко...

Винаги ми е било интересно ,някой плаща ли ти ,за да спиш денонощно пред форума на гонг ? Би ли споделил ? :)

Плащат ми естествено ;) С инкасо автомобил ми ги носят парите, че да няма инциденти нещо.

Не бе ,щото бях се притеснил леко за социалния ти живот...младо момче си все пак :)

О не ме мисли мен ;) Ще се справя все някак си ;) А на теб дали ти плащат е интересно, щото ти като възрастен човек, с жена, деца, няколко млади любовници, хотел и сериозен бизнес също си постоянно във форума(това е като не си с бан де)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 27 юли 2014 14:09

suareshampion написа:
kadett1 написа:Арогантност се завръща. GIL си прави труда да чете и пуска почти всичко актуално, но нарциса не може да понесе друг да пише без да се съобразява със сияйния.

Отново не можем да мислим кадетчо ...ей така ще си умреш бе :) Изобщо не ми дреме кой какво пише ,въпроса е съвсем друг мили мой смех :)

И, какво те дразни Gil, че пише извадки от различни източници и ти го снася наготово, без да се ровиш допълнително?
Или ти е в кръвта ей така да се заяждаш?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2014 14:11

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:

Винаги ми е било интересно ,някой плаща ли ти ,за да спиш денонощно пред форума на гонг ? Би ли споделил ? :)

Плащат ми естествено ;) С инкасо автомобил ми ги носят парите, че да няма инциденти нещо.

Не бе ,щото бях се притеснил леко за социалния ти живот...младо момче си все пак :)

О не ме мисли мен ;) Ще се справя все някак си ;) А на теб дали ти плащат е интересно, щото ти като възрастен човек, с жена, деца, няколко млади любовници, хотел и сериозен бизнес също си постоянно във форума(това е като не си с бан де)

Не бе ясно ,че ще се справиш ама така ли ще живеем бе младеж ? :) Нещо нормална работа ,кафенца мафенца ,дискотечеки ,секс тва онова ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2014 14:12

Nives написа:[offtopic]http://forum.gong.bg/barcelona/[/offtopic]

Не не ...сменям ника ,но не и отбора ...разбрах ти намекчето :) Специално заради теб ще го сменя от утре ,обещавам . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2014 14:14

kadett1 написа:
suareshampion написа:
kadett1 написа:Арогантност се завръща. GIL си прави труда да чете и пуска почти всичко актуално, но нарциса не може да понесе друг да пише без да се съобразява със сияйния.

Отново не можем да мислим кадетчо ...ей така ще си умреш бе :) Изобщо не ми дреме кой какво пише ,въпроса е съвсем друг мили мой смех :)

И, какво те дразни Gil, че пише извадки от различни източници и ти го снася наготово, без да се ровиш допълнително?

Не ме дразни това ,той си знае кое.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 27 юли 2014 14:17

Едноклетъчния го дразни това, че му спряха достъпа до форума и няма къде да пише гениалните си съждения :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 27 юли 2014 14:29

suareshampion написа:
kadett1 написа:
suareshampion написа:

Не ме дразни това ,той си знае кое.
Тебе отдавна те нямаше във форума,кажи си мнението за новите покупки,че по форумите само чета негативни мнения.Роджърс и шампиони да ни направи пак ще го плюят някои.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юли 2014 14:52

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:

Не бе ясно ,че ще се справиш ама така ли ще живеем бе младеж ? :) Нещо нормална работа ,кафенца мафенца ,дискотечеки ,секс тва онова ?

Ма аз си ходя бе - и на работа, и на кафенца и на дискотечки, че и секс си правя, не ме мисли ;) Всичко си е под контрол ;) Само се замислям, че ако това е бил твоя живот на младини и си станал такъв, дали не трябва да променя нещо щото определено не искам да свърша като теб :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 27 юли 2014 15:00

[offtopic]Хахав, какво ти е виновен Gil, че провокираш хората и се оплакват от теб? Напротив, той даже много те пази. Лично на мен колко псувни към теб ми е изтрил.... :mrgreen: . Остави момчето, той си върши работата перфектно! Gil,казвам това от съпричастност, а не, че смятам че имаш нужда от помощ ;)[/offtopic]
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”