И да речем Литекс стане шампион,кво правите лятото.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Re: И да речем Литекс стане шампион,кво правите лятото.

Мнениеот valyo1912 » 26 ное 2009 00:12

zlatan написа:Да речем ви направят шампиони може пък и да е редно знае ли човек,кво правите колеги от град Ловеч.Следващия кандидат за ШЛ-смях,голям смях.Тоя Гришата човека ви купи две титли,ще купи още една,но защо-ами вие на 10 000хил стадион не можете 3хил. да съберете,кого тогава радвате-пешо,драган и петкан.Иначе имате горе долу добър отбор,но ТРАДИЦИИ,СЛАВА,ЛЮБОВ ОТ СТРАНА НА ФЕНОВЕ,ТОВА НЯМА КАК ДА ГО ИМАТЕ.ще си останете с двата фена във форума и това е.

а вие колко хиляди ще съберете ако не дойде подкрепление от село все управдания търсите лятото нямало публика че хората били на море зимата им е било студено на вашите фенове а тази вечер русев каза че нямало мвого публика защото бил работен ден верно някои хора са нощна смяна но нали мача започна в 19 30 къде бяха другите
От кой отбор си?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 ное 2009 00:23

Абе при положение, че сме най-посещавания отбор, за кво говориш изобщо? Колкото - толкова. За България сме най-много.

Бираманиак
Контакти:

Мнениеот Бираманиак » 26 ное 2009 00:26

Hq-team написа:Офф... Все едни и същи малоумни коментари пишат феновете на "Левски" :o Стига вече! Стига сте се оправдавали, че съдията бил купен, че титлата е купена от Литекс и тем подобни щуротии! :evil: Гледах днескашния мач и просто бих казал, че "Левски" днес не играха футбол, а ръгби! Те ритат, псуват, даже скачат да се бият... Просто слаб беше "Левски", даже си заслужаваше тази среща до 80-та минута да престане да се играе и да се прибират момчетата вътре и служебно да си бият Литекс. То та феновете хвърлят сумати предмети, то футболистите освен да ритат играчите на противниковия отбор, нищо друго не правеха.

мога ли да попитам ти кой мач си гледал?
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 26 ное 2009 00:50

А да речем, че Левски стане шампион и купи поредната титла с мафиотските пари на Батков...какво тогава? Пак пълен цирк и гавра с феновете, пак трици за маймуни и селекция за 100 Евро ще гони милионите и пак Дебреце, Бате, Кака, Тук пере...какво дава право на най-долната клоака на България - т.н. фенове на Левски да съди кой какъв е? Я се погледнете бе, путки, Батков ви прави на задници вече 4 години, става отбора за срам на целия свят, а "феновете'' саме седят и четат *** и се кефят на измислени конспирации и победи над Мездра и Своге! Дано Литекс стане шампион, защото този отбор има играчи и днес се видя разликата между отбор, в който се работи и отбор гамени и идиоти! Жалка картинка!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 ное 2009 04:24

Hq-team написа:То та феновете хвърлят сумати предмети, то футболистите освен да ритат играчите на противниковия отбор, нищо друго не правеха.

И за капак Гонзо треньора им цели с топки малчуганите които тичат да гонят топките.
Това какво е ми кажете сини фенове?То щом треньора си позволява да рита топките към терена по време на мач и да не се сдържа от нерви как иска да успокои играчите си вътре на терена?
Да видяхте Червенков да прави нещо подобно?Стана на няколко пъти от скамейката извика им на играчите и пак си седне или просто стои прав.
Еми такъв е все пак е водил един голям отбор като Хартс и знае навънка как се работи, а Гонзо какво знае?Търкаше пейките в Рен като футболист и целият му живот (футболен) е преминал в помията наречена Български футбол и този да ми е треньор - пази боже!

Гонзо не е треньор и ще го разберете скоро, защото той сега има футболисти, които бяха закупени я от Мъри, я от Кокъла, но като дойде време да прави той селекцията ще го видите що за стока е.
Не гледайте и не мислете какво ще прави Литекс ако е с титлата, защото най малко има правото някой син фен да коментира другият отбор след като той самият жъне провали в Европа една след друга и до преди месеци нямаше победа в Европа от не знам колко време.
Гледайте си във вашата паница а това какво ще правят Литекс си го оставете на техните шефове.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 ное 2009 12:56

браво!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 ное 2009 13:14

JimBeam написа:
Hq-team написа:То та феновете хвърлят сумати предмети, то футболистите освен да ритат играчите на противниковия отбор, нищо друго не правеха.

И за капак Гонзо треньора им цели с топки малчуганите които тичат да гонят топките.
Това какво е ми кажете сини фенове?То щом треньора си позволява да рита топките към терена по време на мач и да не се сдържа от нерви как иска да успокои играчите си вътре на терена?
Да видяхте Червенков да прави нещо подобно?Стана на няколко пъти от скамейката извика им на играчите и пак си седне или просто стои прав.
Еми такъв е все пак е водил един голям отбор като Хартс и знае навънка как се работи, а Гонзо какво знае?Търкаше пейките в Рен като футболист и целият му живот (футболен) е преминал в помията наречена Български футбол и този да ми е треньор - пази боже!

Гонзо не е треньор и ще го разберете скоро, защото той сега има футболисти, които бяха закупени я от Мъри, я от Кокъла, но като дойде време да прави той селекцията ще го видите що за стока е.
Не гледайте и не мислете какво ще прави Литекс ако е с титлата, защото най малко има правото някой син фен да коментира другият отбор след като той самият жъне провали в Европа една след друга и до преди месеци нямаше победа в Европа от не знам колко време.
Гледайте си във вашата паница а това какво ще правят Литекс си го оставете на техните шефове.

За кво му е на Червенков да скача,като знае,че е решено отборът му да не загуби?Даже може би да спечели,обаче тези "нахални " левскари с 10 души взеха,че поведоха и бяха "наказани" с още един червен картон.Ако,не дай си боже пак бяхме вкарали сигурно щеше да има още един и така,докато се усетят!И,я ми обясни,колко "голям" отбор са "Хартс",че нещо не ги чаткам?

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Мнениеот CSKA_MONTANA » 26 ное 2009 14:22

Литекс още в мача с Берое ще се издънат !!!

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 27 ное 2009 23:15

"lxfen" браво!!!Ти ме убеди в две неща 1-Литекс имат 3 фена във форума и 2-ти си на не повече от 13-14 години!!!
А иначе честито на Литекс за купената титла!!!

Завинаги оставам аз Левскар...
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2009 13:05

tprodanov написа:Абе при положение, че сме най-посещавания отбор, за кво говориш изобщо? Колкото - толкова. За България сме най-много.

Може и да сте били най посещавания отбор, но вече не сте. Ако сте на мястото на Ботев и толкова няма да има на стадиона, но браво на феновете на Ботев, за момента водят класацията по посещаемост за сезон 2009/2010.
Изображение

Върни се в “Литекс”