Serie "A"(Сезон 2014/2015)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Serie "A"(Сезон 2014/2015)
С покритие, без покритие Ювентус спечели 3 поредни титли и това ще остане завинаги в историята
Ако изхождам от малоумната ти логика то титлата на Англия също е без покритие нали? Сити си ги дрънкат в групите на ШЛ, я стигнат някой 1/8-финал, я не
Юнайтед също. Нали така? Беше се поизгубил. Радвам се, че си в добро здраве предвид "възрастта" ти
Без теб форумът не е същия 
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:С покритие, без покритие Ювентус спечели 3 поредни титли и това ще остане завинаги в историятаАко изхождам от малоумната ти логика то титлата на Англия също е без покритие нали? Сити си ги дрънкат в групите на ШЛ, я стигнат някой 1/8-финал, я не
Юнайтед също. Нали така? Беше се поизгубил. Радвам се, че си в добро здраве предвид "възрастта" ти
Без теб форумът не е същия
Като ви направи в края на сезона шампион, друго ще приказваш. Харесвам този треньор, много е последователен в идеите си. Друг е въпросът, че Пирло се прави на ощипана мома. Не е той човекът, който ще казва на треньора къде ще играе, а ще слуша какво му казват.
Според мен случихте на треньор. Ако се провали, няма да е само негова вината. Нищо чудно да имате европейски постижения с него. Масимилиано Алегри е жаден за европейска слава.
Ако беше попаднал в силен "Милан", нямаше да отнася толкова критики. Трудно се работи с един куп несъстоятелни футболисти.
Алегри е треньор, за който ще се говори много след време. Има сериозно бъдеще, колкото и да му се подиграват.
Така се подиграваха и на Анчелоти преди, но в "Милан" успя, макар че отборът не спечели нито една КЕШ, след като е шампион предишната година.
Лично аз много бях недоволен от грозния начин, по който се отнесоха в Милано с него, и му желая успехи. Той е способен човек.
Определено е притеснително да имаш за съперник Масимилиано Алегри. Той копнее за реванш срещу бившия си отбор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Аре стига бе , способен - то с добри футболисти всеки може да е способен , Милан нямаха нито един силен мач при него , нито един . Алегри е добър треньор за средняшки отбори без амбиции , какъвто е Мадзари , какъвто е и Раниери и много други . Конте няма грешен трансфер , а Юве мачкаше всичко живо с красив футбол - място за сравнение между тях няма... 
Ще си приказваме в края на сезона. Със същото пренебрежение се подхождаше към Анчелоти, когато пое "Милан", но се получиха и някои добри неща. Имаше доста пропуснати трофеи. Времето показа, че Карло не е "вечният втори".
Алегри прилича по много неща на Капело, но нямаше необходимия материал и медицински щаб, за да направи това, което се искаше от него.
Алегри прилича по много неща на Капело, но нямаше необходимия материал и медицински щаб, за да направи това, което се искаше от него.
Да ще видим след края на сезона , ако въобще остане до тогава , но съм сериозен песимист за неговата работа.
П.С. Милан все пак падна от Олимпиакос , а те хич не са слаб отбор , камоли аматьори. Индзаги тепърва ще се учи .
П.С. Милан все пак падна от Олимпиакос , а те хич не са слаб отбор , камоли аматьори. Индзаги тепърва ще се учи .
kokic1986 написа:Да ще видим след края на сезона , ако въобще остане до тогава , но съм сериозен песимист за неговата работа.
Я недей така! Да те бие отбор като "Олимпиакос", който няма никакви успехи в Европа в сравнение с "Милан", е голям РЕЗИЛ. 3:0 е за оставка на цялото ръководство.
- storm
- Контакти:
Даниелчо според мен е препушил с лулата на мира малко повече.. 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Даниелчо според мен е препушил с лулата на мира малко повече..
А, сефте
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Тик-Так1892
- Контакти:
Даниел,това да загубиш в контрола и то от бих казал най-силният отбор на балканите не е срамно.Аз следя футбола от много години насам и съм на мнение,че Индзаги няма да стане треньор от висок ранг.Незнам дали,някой от вас следи тенденциите,но най-успелите треньори в света са футболисти играли на поста халф.Нападатели,които впоследствие са станали добри и големи треньори са изключително малко изключение,едно от тях и може би най-голямото е Фърюсън.Иначе понеже говориме за Италия,Анчелоти,Капело,Конте са все халфове.В световен мащаб Моуриньо,Гуардиола,Ван Гаал са халфове.
Мисля си,че Индзаги ще направи един не лош сезон начело на Милан,като заблуда,че следващият може да надградят и да направят нещо по-сериозно,но ще си останат с очакванията,тоест нещо подобно на Монтела.
Алегри определено не ми е симпатичен,струва ми се,че е малко мека Мара и неможе да владее положението в съблекалнята,нямат респект играчите му от него,докато Конте определено със своя авторитет,амбиция,а и доста добри треньорски качеста постигна в 3-годишният си престой много добри резултати 3 титли и 1 или 2 купи,ако не се лъжа.В Европа неминуемо за мен тази схема на игра 3-5-2 му изяде главата.Не оставай с впечатление,че говоря пристрастно,не съм фен на Юве,а на Рома.С оглед,това което наблюдавам,а и като вътрешно усещане,че Интер ще е скрит фаворит за титлата,колкото и да подценявате Мадзари лично за мен,да не е кой знае какво, но при наличието на един очакващ се спад в Ювентус си е напълно реално с оглед на другите отбори.Рома прави сравнително посредствена селекция,Наполи пък със сервитьора шампиони се съмнявам да станат така,че предстои да видим,нямам търпение да започне калчото.
Мисля си,че Индзаги ще направи един не лош сезон начело на Милан,като заблуда,че следващият може да надградят и да направят нещо по-сериозно,но ще си останат с очакванията,тоест нещо подобно на Монтела.
Алегри определено не ми е симпатичен,струва ми се,че е малко мека Мара и неможе да владее положението в съблекалнята,нямат респект играчите му от него,докато Конте определено със своя авторитет,амбиция,а и доста добри треньорски качеста постигна в 3-годишният си престой много добри резултати 3 титли и 1 или 2 купи,ако не се лъжа.В Европа неминуемо за мен тази схема на игра 3-5-2 му изяде главата.Не оставай с впечатление,че говоря пристрастно,не съм фен на Юве,а на Рома.С оглед,това което наблюдавам,а и като вътрешно усещане,че Интер ще е скрит фаворит за титлата,колкото и да подценявате Мадзари лично за мен,да не е кой знае какво, но при наличието на един очакващ се спад в Ювентус си е напълно реално с оглед на другите отбори.Рома прави сравнително посредствена селекция,Наполи пък със сервитьора шампиони се съмнявам да станат така,че предстои да видим,нямам търпение да започне калчото.
Тик-Так1892 написа:Даниел,това да загубиш в контрола и то от бих казал най-силният отбор на балканите не е срамно.Аз следя футбола от много години насам и съм на мнение,че Индзаги няма да стане треньор от висок ранг.Незнам дали,някой от вас следи тенденциите,но най-успелите треньори в света са футболисти играли на поста халф.Нападатели,които впоследствие са станали добри и големи треньори са изключително малко изключение,едно от тях и може би най-голямото е Фърюсън.Иначе понеже говориме за Италия,Анчелоти,Капело,Конте са все халфове.В световен мащаб Моуриньо,Гуардиола,Ван Гаал са халфове.
Почти няма човек, който да вярва в успеха на Филипо Индзаги на треньорския пост. Аз също предполагам, че ще се провали. Просто ръководството ще го употреби, казано малко грубо.
Много малко нападатели в исторически план имат успех и това е нормално. Не може бивш голям нападател да знае да подреди правилно състава си. Задачата на такъв пост е да се вкарват голове, играта отзад я градят други. Именно те са потенциални големи имена.
За Алегри ще сгрешиш. Мисля, че ще сполучи в Торино, макар да не ми се иска да стане. Той просто е орисан да успее, защото в Милано се отнесоха много грозно с него. Така не се прави.
Според мен шампион ще е или "Рома", или "Интер", или "Наполи", но шансовете за "Ювентус" изобщо не са за подценяване.
"Милан" ще крета доста време, колкото и да заблуждава запалянковците Адриано Галиани.