john barnes написа:suareshampion написа:john barnes написа:тренер,ама боринката не щял да заминава бе...искал да се доказва при нас.иначе лоик реми ще ги шие,усещам го-хич не е лош нападател.
Според мен ,се чака първо да се осъществи трансфера на Реми и след това Борини ще премине в Съндърланд. Да ,не е лош ,но не е и като Марко Ройс.
Един тандем Стъридж-Ройс ми звучи убийствено и ще ми оправи настроението донякъде за Незаменимия.
аз съм със двете ръце ЗА марко ройс...обаче имам съмнения,че ще го вземем.иначе това е най-адекватния заместник на суарес,също донякъде и тевес,ама той е вече на 30 години.
Ще се надяваме до последно за Ройс.Брендън трябва да зарадва феновете .Парите ги имаме,само трябва да убеди играча ,че от Дортмунд в Ливърпул ,ще е крачка напред в кариерата му .
Между другото ,Ориги вече е официален .За мен ,Брендън го взима ,за заместник на Ламбърт от другия сезон. Тип таран за план Б. Няма как ,ще хвърляме вече и едно око към мачовете на Лил ,все пак момчето е вече наше за 5 години срещу 10 млн . Пожелавам успех.