Поне я заключете, че е леко комично
Има резултат един... (8:1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има резултат един... (8:1)
Лелеее....каква тема имало viewtopic.php?f=7&t=180587&start=30&st=0&sk=t&sd=a

అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
- hristo1306
- Контакти:
Попитали треньора на "Берое", след спечелването на шампионската титла :
- С каква тактика станахте шампиони ?
- Елементарна ! В нападение двама циганина по крилата и един турчин във средата !
- С каква тактика станахте шампиони ?
- Елементарна ! В нападение двама циганина по крилата и един турчин във средата !
Бях на мача огромна гавра с "марулите " хората са казали бий здраво да те помнят поколения наред
!За незнаещите да поясня не само Витоша легна на" марулите" ами Славия ни би след като на полувремето удариха Вичката с камък в главата след като водихме с 0-1 така ,че шнур за София 
Последна промяна от drakon на 26 юли 2014 20:24, променено общо 1 път.
drakon написа:Бях на мача огромна гавра с "марулите " хората са казали бий здраво да те помнят поколения наред!
ЖАлтитИ, сА гаврят С самитИ себИ си.
Последна промяна от Централен на 26 юли 2014 20:25, променено общо 1 път.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
ЕЙ АНАРХО-КЛОШАРИ БОЛИ ЛИ ВИ МЪРШИ ЩЕ ПУКНЕТЕ ОТ ЗАВИСТ И ЗЛОБА СПОКОЙНО УТРЕ ПАК ЩЕ ВИ БИЕМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.САМО БЕРОЕ!
1986,2010,2013
drakon написа:Бях на мача огромна гавра с "марулите " хората са казали бий здраво да те помнят поколения наред!За незнаещите да поясня не само Витоша легна на" марулите" ами Славия ни би след като на полувремето удариха Вичката с камък в главата след като водихме с 0-1 така ,че шнур за София
А на вас ,колко армейски отбора ви бутаха...ама вярно бе ти от къде да знаеш
drakon написа:Бях на мача огромна гавра с "марулите " хората са казали бий здраво да те помнят поколения наред!За незнаещите да поясня не само Витоша легна на" марулите" ами Славия ни би след като на полувремето удариха Вичката с камък в главата след като водихме с 0-1 така ,че шнур за София
ШнурЯ тии здраво изотзадзе.
Знам ,че си от източна румелия и не знаеш Конституцията на България но...ако имаш български паспорт, поне я прочети.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Мисля, че темата трябва да бъде заключена. Няма нужда от излишно напрежение. Вярно е, че няма друг такъв случай в световния футбол, но пък всеки път да се напомня, и то след като "Ботев" подобри рекорда на "Левски" да отпадне от втородивизионен отбор. Не е малко срамно да се отварят такива теми точно сега?
Поне навремето "Люцерн" мисля, че бяха носители на купата на Швейцария. Поправете ме, ако греша. По - важното е, че в годината, когато ни отстраниха, се върнаха в елита и станаха стабилен отбор. Не бяха толкова слаб отбор. Голмайсторът им в двата мача Каменцинд направо ни взе здравето.
Онзи "Левски" беше доминант у нас през сезон 1992-1993, но беше много далеч от стойностите в Европа, така че отпадането от "Люцерн" беше много срамно, но и не съвсем. Първият мач ги обърнахме с головете на Гетов и Боримиров. Вторият мач Дъртилов показа колко е некадърен в атака, имаше чисто положение, но се направи на големия футболист и провали тима.
Поне навремето "Люцерн" мисля, че бяха носители на купата на Швейцария. Поправете ме, ако греша. По - важното е, че в годината, когато ни отстраниха, се върнаха в елита и станаха стабилен отбор. Не бяха толкова слаб отбор. Голмайсторът им в двата мача Каменцинд направо ни взе здравето.
Онзи "Левски" беше доминант у нас през сезон 1992-1993, но беше много далеч от стойностите в Европа, така че отпадането от "Люцерн" беше много срамно, но и не съвсем. Първият мач ги обърнахме с головете на Гетов и Боримиров. Вторият мач Дъртилов показа колко е некадърен в атака, имаше чисто положение, но се направи на големия футболист и провали тима.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Никой не ми отговори на въпроса. Милионната селекция, която имахте и всичките пари, които пръснахте за румънци и за треньор, който ви научи на правилен футбол и постигнатото четвърто място, повод за гордост ли е?
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
вдишайте дълбоко хубав въздух и помнете им резултат един.......шнур и газ берое пе***** 
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.