Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Трима от твърдите титуляри ги няма - Бадема, Менди и Чочев. Бях твърдо против продаването на Чочев, но като в клуба трябват пари, какво може да се направи?! За останалите двама ми е през оная работа.. нямаш пари да си купиш някой - следователно взимаш свободни агенти..няма как да гадая след края на тоя сезон как ще изглежда отбора.. предстой да видим. Отбора не е разбит от миналата година, просто трима ги няма. Менди е заменим, както и Бадема. Само за Чочев може да се съжаляваме, защото ни изкара сезона!
Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца, а сега нямате пари и продавате най-добрите.. странно нещо
Кашчей само Чочев продадохме... другите двама си избягаха! Тоест 800к € сме на +. Като кажем, че половината от парите ще отидат за румънеца и останалите ще отидат да се плащат заплати за 2-3 месеца. От никъде другите нямаме свежи пари... тоест от ТВ правата и билети + фен шопа.. това е.
Тео, ти не обърна внимание на по-важната част от поста ми...Разбираш ли, че след такова изказване и твърдение, да твърдиш че нямаш пари и затова продаваш е смешно?!Значи сте погасили 20 милиона за 5 месеца
Много ми е интересно от къде ги вадиш тия сметки, че сме ги изчистили тия пари за 5 месеца..