Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот hristov25 » 25 юли 2014 20:07

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ти помисли по-добре защо се случва това, а не дали са много или малко футболистите ви!

Аз знам много добре,защо се случва!Но такъв като Перота трудно ще намерим,при това за малко пари!

Което обаче не пречи помощник треньор в отбора ви да е Стойчо младши, за когото не се знае дали има лиценз А (поне аз не съм чел за това) и да взема сигурно 5 бона. Преди две години вземаше 9, но май му намалиха заплатата.

СТОЙЧО СТОЙЧЕВ МЛАДЕНОВ - Валиден до 30.06.2017

ТРЕНЬОРИ С ВАЛИДЕН ЛИЦЕНЗ UEFA "A" ИЗДАДЕН ОТ БЪЛГАРСКАТА ТРЕНЬОРСКА ШКОЛА ПО ФУТБОЛ
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 юли 2014 20:11

hristov25 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ти помисли по-добре защо се случва това, а не дали са много или малко футболистите ви!

Аз знам много добре,защо се случва!Но такъв като Перота трудно ще намерим,при това за малко пари!

Което обаче не пречи помощник треньор в отбора ви да е Стойчо младши, за когото не се знае дали има лиценз А (поне аз не съм чел за това) и да взема сигурно 5 бона. Преди две години вземаше 9, но май му намалиха заплатата.

СТОЙЧО СТОЙЧЕВ МЛАДЕНОВ - Валиден до 30.06.2017

ТРЕНЬОРИ С ВАЛИДЕН ЛИЦЕНЗ UEFA "A" ИЗДАДЕН ОТ БЪЛГАРСКАТА ТРЕНЬОРСКА ШКОЛА ПО ФУТБОЛ

Благодаря :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 юли 2014 21:08

Нов е дошъл! :lol:

Нов футболист пристигна в ЦСКА. Той е конгоанец и идва от норвежкия Строьмсгодсет.

Африканецът се включи в днешната тренировка на "червените". Всичко футболисти на "армейците" излязоха за заниманието в 17,30 часа, а конгоанеца се присъедини към тях около 18,00 часа.

Към този момент няма информация за името и поста на играча.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 25 юли 2014 21:51

dreben23 написа:Нов е дошъл! :lol:

Нов футболист пристигна в ЦСКА. Той е конгоанец и идва от норвежкия Строьмсгодсет.

Африканецът се включи в днешната тренировка на "червените". Всичко футболисти на "армейците" излязоха за заниманието в 17,30 часа, а конгоанеца се присъедини към тях около 18,00 часа.

Към този момент няма информация за името и поста на играча.

Крайно време беше за як негър. Не го знам кой е изобщо, но съм убеден, че е много як. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 25 юли 2014 23:12

Logical person написа:
Кашчей написа:
Ти помисли по-добре защо се случва това, а не дали са много или малко футболистите ви!

Я ти ни обясни как се получава фрактура на пръст ?

Явно не е загрял, кутрето и затова се контузи. :?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 юли 2014 00:08

След поредния нов, явно слуховете за Сашо Младенов и трансферите ни, носещи се из Армията още от контролата с Берое са верни.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 юли 2014 00:09

А дано е това момче :lol:

Офтопик:
http://en.wikipedia.org/wiki/Elliot_Grandin :)

Хаха, гледам, че е напуснал Блякпул, ще се изкефя ако си дойде. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 юли 2014 19:39

petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:По твой думи почти няма разлика в разходите за заплати тази и миналата година.Сега събираме нова трупа,която няма
никаква гаранция,че е по-добра от миналата.Нови оправдания,че отбора е нов и трябва да се обиграва.Значи успеха
от миналата година с класиране в ЛЕ отива на кино.Нали целта на това участие е допълнителни приходи и успешни продажби на някой футболист.Сега се кръстим да не отпаднем още в началото.Това сочи моята логика и за това те попитах за прочета твоята.

Така съм мислил преди 12дни.Всяка година този филм се повтаря.Надявам се поне днес всички защитници на сашетата
и Стойчо,да прочетат какво са писали за тях и да замълчат.Поне днес.

Тео това е специално за теб.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 19:47

petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:По твой думи почти няма разлика в разходите за заплати тази и миналата година.Сега събираме нова трупа,която няма
никаква гаранция,че е по-добра от миналата.Нови оправдания,че отбора е нов и трябва да се обиграва.Значи успеха
от миналата година с класиране в ЛЕ отива на кино.Нали целта на това участие е допълнителни приходи и успешни продажби на някой футболист.Сега се кръстим да не отпаднем още в началото.Това сочи моята логика и за това те попитах за прочета твоята.

Така съм мислил преди 12дни.Всяка година този филм се повтаря.Надявам се поне днес всички защитници на сашетата

Петко, не съм защитавал сашетата никога... за Стойчо съм зад него. Когато дойде преди да ни закрият каза, че му трябват от 3 до 5 години.. в момента сме във втората година.. така, че изобщо нямам намерение да му търся сметка утре след мача, без значение как ще завърши.. аз съм му гласувал доверие и чак след 3-тата година (ако по някакво чудо оцелее да запази поста си) ще му търся сметка!
Променете си манталитета и веднъж завинаги да спрем да сменяме треньора след една издънка в ЕКТ...
Впрочем ЗА съм да го сменим, но в момента никой не отговаря на неговия авторитет.. има двама, но те няма да дойдат към днешна дата!

Та въпроса ми е към теб.. кой има авторитета да смени Стойчо към днешна дата?! За чужденци не искам и да чувам!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 19:50

Teo написа:
petko.h.markov написа:
petko.h.markov написа:

Петко, не съм защитавал сашетата никога... за Стойчо съм зад него. Когато дойде преди да ни закрият каза, че му трябват от 3 до 5 години.. в момента сме във втората година.. така, че изобщо нямам намерение да му търся сметка утре след мача, без значение как ще завърши.. аз съм му гласувал доверие и чак след 3-тата година (ако по някакво чудо оцелее да запази поста си) ще му търся сметка!
Променете си манталитета и веднъж завинаги да спрем да сменяме треньора след една издънка в ЕКТ...
Впрочем ЗА съм да го сменим, но в момента никой не отговаря на неговия авторитет.. има двама, но те няма да дойдат към днешна дата!

Та въпроса ми е към теб.. кой има авторитета да смени Стойчо към днешна дата?! За чужденци не искам и да чувам!

Тео, от 3 до 5 години трябват, ако отборът не се разбива на всеки 6 месеца. Ако се прави, както го правите вие, колко време трябва?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”