ЛИВЪРПУЛ:Рома|Контрола №3|КР:0:1|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: ЛИВЪРПУЛ:Рома|Контрола №3|КР:0:1|

Мнениеот haha » 24 юли 2014 13:28

Аз мрънкам по селекцията, не по резултатите от контролите.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 24 юли 2014 13:39

Alonso_Massa написа:Е 2011 лятото нали биехме в контролите с по 5-6 гола разлика? И какво излезе от сезона? Нищо! 8-мо място... Айде стига сте мрънкали без да има за какво... Като започнат официалните мачове тогава мрънкайте, сега просто нямате право!!! Миньоле, Сако, Хендресън, Джерард, Стърлинг, Стъридж са титуляри и не играха. А другите нови, които най-вероятно ще са титуляри Лалана и Маркович, също не играха. Селекцията още не е и приключила, а най-вероятно ще вземем още двама титуляри - Ловрен и Морено. А от игралите Джоунс, Кели, Коатес, Ибе и Борини ви гарантирам, че терен няма да помиришат през новия сезон. Само Джоунс може да влиза от време на време Миньоле да почива. Ето предния мач Уиздъм игра и веднага му намериха отбор. Ето това е начина. Нека си починат титулярите хубаво, защото ни чака дълъг сезон, а имаше и световно. Ама кой да мисли? По-важно е да влезете да напишете нещо ей така да издразните и да излезете... Иначе деня ви няма да е пълноценен... Смешни сте!!!

Тогава вкарвахме по 5-6 в контролите и пускахме по 3-4. Почна сезона няма голове отпред, но нищо не пробиваше и защитата :lol:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 24 юли 2014 13:47

haha написа:Аз мрънкам по селекцията, не по резултатите от контролите.

Селекцията? Още не сме на половината! ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 24 юли 2014 14:50

Alonso_Massa написа:
haha написа:Аз мрънкам по селекцията, не по резултатите от контролите.

Селекцията? Още не сме на половината! ;)

Това предстои да видим, дано наистина вземем сериозно име. :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

john barnes
Контакти:

Re: ЛИВЪРПУЛ:Рома|Контрола №3|

Мнениеот john barnes » 24 юли 2014 14:58

slash1912 написа:В контролите винаги играем слабо и използваме футболисти,които после никога не влизат в игра.Затова не им отдавам особено значение.

а не е ли по-правилно,именно във контролите да се пускат новите имена,за да се стикова отбора за новия сезон?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 юли 2014 15:11

john barnes написа:
slash1912 написа:В контролите винаги играем слабо и използваме футболисти,които после никога не влизат в игра.Затова не им отдавам особено значение.

а не е ли по-правилно,именно във контролите да се пускат новите имена,за да се стикова отбора за новия сезон?

B.R. най-добре си знае.Според мен го прави,за да види дали може да се разчита на някои от тези футболисти за дългия сезон.Иначе селекцията още не е завършена и наполовина май.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 юли 2014 15:53

Изгледах целият мач от-до и мога да отлича Емре Джан, който наистина е много класен футболист. През целия двубой бягаше като за последно, пресираше, има страхотна техника и дрибъл, предвид позицията си. Когато получи топката често се обръща и с тяло спечелва добра позиция, за да премине през противников играч. Шкъртел се справи много стабилно и съм доволен от играта му в голяма степен. А като играч на мача бих определил Коутиньо, който беше просто уникален. Нашия преминаваше през играчите на Рома като на тренировка с конуси. :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 юли 2014 16:38

john barnes написа:

Еми Маркович и Лалана са на 3 тренировки с отбора....как по-точно да влезнат да играят...Чан и Ламбърт играят титуляри вече 3-ти мач...в следващите ще се включат и другите титуляри....от тея дето играха снощи може би само 2-ма ще са титуляри през сезона.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 юли 2014 16:43

Гледах и аз целия мач,не само,че не играхме с титулярите,ами БР пуска играчи които няма да запишат и една минута на пейката през новия сезон...И то не малко,дава им се последен шанс преди да бъдат продадени или са юноши,които просто помирисват първия отбор.Мача беше супер постен,но ние играхме по-добре,чак след 70 мин Рома направи 4,5 смени наведнъж и бяха по-свежи накрая.Гола падна след ъглов, при това супер слаб удър с глава ама Джак Робинсън извади реакция на умрял кон и топката мина между краката му,като Джоунс въобще не скочи,очаквайки да бъде изчистена от защитника.Мнг нелеп гол пуснаха,ама те просто доказаха,че нямат място в отбора...Кутиньо игра супер,както и предните 2 мача,мисля че Сколари направи огромна услуга на Ливърпул,като не го взе на световното...Джан се включи мнг добре и това което ме радва мен е,че на всеки пост ще има мнг сериозна двойна конкуренция,а и селекцията далеч не е приключила...За реалистите,да споменем,че МЮ излязоха с титулярите и биха 7:0,така че могат да се надъхват и наслюнчват още отсега:-) :-) :-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юли 2014 10:03

В тая контрола ,освен моя човек Коутиньо ,изпъкна и новото момче Чан . Забележителна скорост, техника, владение на топката. Здрав в единоборствата, отнема топката,включва се в атака и създава опасности. Много по добре от Хендерсън в офанзивен план.Виждам го на неговия пост ,малко пред Джерард и зад Коутиньо.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”