Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Laetitia » 26 юли 2014 01:46

1982 написа:Второто не знам как ти хрумна, по първото - хич не обичам да споделям.
Че как да не ми хрумне. Представям си го даже.

1982 написа:Просто имаме различни вкусове за това какво е добра музика. Изображение
Човек, който не харесва Франк Синатра, "Rainbow", Рони Джеймс Дио, "Iron Maiden" и Георги Минчев, за мен не разбира от музика.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2014 01:49

Laetitia написа:Че как да не ми хрумне. Представям си го даже.

Няма как да си представиш нещо, което не си виждала. Изображение

Laetitia написа:Човек, който не харесва Франк Синатра, "Rainbow", Рони Джеймс Дио, "Iron Maiden" и Георги Минчев, за мен не разбира от музика.

Това е твоята истина за музиката. Моята е друга. На Гюро - трета, а на Баръш - четвърта. И т.н, etc., i tako dalje .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юли 2014 01:54

1982 написа:Няма как да си представиш нещо, което не си виждала. Изображение
Аз много неща си представям, имам ужасно богато въображение...

1982 написа:Това е твоята истина за музиката. Моята е друга. На Гюро - трета, а на Баръш - четвърта. И т.н, etc., i tako dalje .....
Мне, има, има, истина една...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2014 02:00

Laetitia написа:Аз много неща си представям, имам ужасно богато въображение...

Когато става дума за строго определена неидентифицирана единица, няма как да си представиш каквото и да било, просто защото възможните вероятности са безкрайни колкото самата Вселена. Изображение Казва ти го човек със свръхбогато въображение Изображение

Laetitia написа:Мне, има, има, истина една...

Истината е нещо твърде субективно. Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юли 2014 02:08

1982 написа:Когато става дума за строго определена неидентифицирана единица, няма как да си представиш каквото и да било, просто защото възможните вероятности са безкрайни колкото самата Вселена. Изображение Казва ти го човек със свръхбогато въображение Изображение
Свръх, свръх... надали е като моето...

1982 написа:Истината е нещо твърде субективно. Изображение
Възможно е, да. За някои може би оня рус траверс с фалшиви джуки е красив. :mrgreen:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 26 юли 2014 02:09

Едно съвсем ново ниво на лицемерие

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 26 юли 2014 02:15

Добре, де... То е вярно, че вътрешната красота е по-важна от външната, ама да се снимаш в този вид... не знам, нелепо е.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2014 02:17

Laetitia написа:Свръх, свръх... надали е като моето...

Ми летвата е бая висока.

Laetitia написа:Възможно е, да. За някои може би оня рус траверс с фалшиви джуки е красив. :mrgreen:

Не знам защо се нахвърлихте вие - левскарите, така към Вероника, момичето просто се грижи за себе си. Чичките и младите чикиджии в Сектор А точат лиги след нея, можеш цял леген да напълниш след мач. Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2014 02:20

Laetitia написа:Добре, де... То е вярно, че вътрешната красота е по-важна от външната, ама да се снимаш в този вид... не знам, нелепо е.

Аз съм алчен и ги предпочитам и двете красоти в комбинация, някак не мога да се задоволя само с едното. Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 26 юли 2014 02:22

Laetitia написа:Добре, де... То е вярно, че вътрешната красота е по-важна от външната, ама да се снимаш в този вид... не знам, нелепо е.

Двете красоти са еднакво важни, но ти видя ли коментарите :shock:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”