ЕМИЛ написа:
Миме прекрасна си на аватара .
Като интеристка е.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
И с право не щеш. :DЕМИЛ написа:Лягам си . Хич и не ща да го чета набора .
Айде чао и само Левски оле
Пак си неадекватен...1982 написа:Като интеристка е.
Red_Girl написа:ДОбра вечер! Май всички сте си легнали и е време да избухна, както съм загряла:lol:![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:ДОбра вечер! Май всички сте си легнали и е време да избухна, както съм загряла:lol:![]()
Пак ли си поркала ??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Laetitia написа:Кой не си е играл със себе си иначе...
Laetitia написа: Пак си неадекватен...![]()
Red_Girl написа:Не много, но водолно, че утре имам да ди допиша статията и мисля да лягам. Миксчето е поздрав за лека нощ.
1982 написа:Red_Girl написа:Не много, но водолно, че утре имам да ди допиша статията и мисля да лягам. Миксчето е поздрав за лека нощ.
Личи си, оплиташ думите .... не си свикнала, аз пиша без грешка колко и да съм пил.
Една истинска дама не споделя такива неща.1982 написа:Често ли си играеше ??![]()
![]()
Нищо не е черно, само косата ми.1982 написа:Синьо + черно = соно интериста.
Red_Girl написа:Изгубила съм тренинг, което е много хубаво. Но сега 2 месеца ше наваксам. Айде от мен, до утре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта