Laetitia написа:... Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.
Ето, намерих общо... :D
"Левски" и "Милан" имат и обща привърженичка. Много чаровна!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Laetitia написа:... Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.
Rivaldo10 написа:Eminem написа:Дано да не сложат Бедоя на крилото, защото там не се чувства удобно. Срещу Локо не се представи добре там. Той си е плеймейкър. В някой сайтове пишеше, че най-новият испанец може да играе и на крилото.
Но пък Гонзо каза, че им трябва човек зад нападателя.....а бе сбъркана работа.
Взехме национал на този пост! Трябва да си идиот, за да сложиш дефанзивен халф на крилото!
Още по-голям, за да търпиш цял мач Сърмов! Това ми е и мнението към момента за Мурсия!![]()
Ако имахме малко по-приличен отбор и треньор, щях да очаквам в неделя победа с 3+ гола, но с тези некадърници на и извън терена, ще си е постижение и реми...
Laetitia написа:А всички други анимационни герои, които си тръгнаха, преди да са си разопаковали всичкия багаж?![]()
Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.
Levski4Ever написа:Как определи отбора и треньора след един мач бе капацитет? Дай да го сменим и тоя треньор. То сме го докарали до тук, заради постоянното текучество на треньори и играчи. Айде стискайте зъби тоя сезон да видим кво ще стане, пък после ще си отворите големите усти и пак ще плюете на воля...
Изчервих се, а не трябва.Живко6461 написа:Laetitia написа:... Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.
Огнянов май няма изигран мач за първия отбор в официален мач (или аз поне не помня). Димов сме го видели много отдавна какво представлява. Омръзна ми от тая въртележка от прииждащи и заминаващи играчи...trex написа:Лошото е, че Уолт Дисни Къмпани имаше голяма гледаемост и спечели доста пари. А нашите знаят 2 неща- много е млад и разтрогваме
Само 1 не разбирам, както и 99% от хората-какво прави още тук Димов
Явно момчето има голям потенциал и го доказа в контролите
Аз лично предпочитам Огнянов да беше в отбора и малко по малко да влезне във форма за след нова година. Да ходим да пием по някоя бира, че ми станаха много проблемите за тази седмица
Laetitia написа:Ех, Даниеле, какво би правил човек без твоята подкрепа и съвет. :D
Аз ти бях казала наскоро, че когато си привърженик на даден отбор, изживяваш всичко - и сладките моменти, и горчивите. Иначе всеки може да е фен на силните на деня. И в Левски, и в Милан проблемите идват от хора с име, започващо с "Б".
Може би за някои подобни сравнения изглеждат нелепи, но всъщност и при едните, и при другите ефектът е един - събирани от кола и въже футболисти и липса на финанси.
Жив и здрав!
Изчервих се, а не трябва.Laetitia написа:Живко6461 написа:Laetitia написа:... Трансферите ни са точно толкова безумни в последните сезони, колкото са и в Милан.
trex
Естествено, че този сезон Мурсия трябва да го изкара целия. Мисля, че работи добре и след края на сезона, ако бъде оставен да работи, отбора ще е поне малко по-добър
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта