Май и този мач няма да бъде предаван по Евроспорт..?
Срещата е изключително важна за нас, защото е с цената на класиране за Световното догодина, което пък е едно от най-престижните първенства за национални отбори въобще и ще е жалко да изпуснем такъв шанс. Успех на момчетата!
България - Сърбия (Европейско до 19 год)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Marco Reus
- Контакти:
Re: България - Сърбия (Европейско до 19 год)
baywatchfan написа:Май и този мач няма да бъде предаван по Евроспорт..?
Срещата е изключително важна за нас, защото е с цената на класиране за Световното догодина, което пък е едно от най-престижните първенства за национални отбори въобще и ще е жалко да изпуснем такъв шанс. Успех на момчетата!
Стискаме им палци на момчетата,но дори и да загубят и този мач,самото класиране на такъв форум си е огромен успех.Дано се развият и да ни радват за напред.
Е майка му стара, нали затова имат два Евроспорта. Да ги бяха разделили срещите та да се гледа всичко.
- bilyaletdinov
- Контакти:
MoNteSo написа:Е майка му стара, нали затова имат два Евроспорта. Да ги бяха разделили срещите та да се гледа всичко.
Унгарците отразяват само единия мач. На нашия въобще няма камери. Евроспорт не са виновни.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Успех на нашите и на нашето момче от форума Кирил Десподов ?
bilyaletdinov написа:MoNteSo написа:Е майка му стара, нали затова имат два Евроспорта. Да ги бяха разделили срещите та да се гледа всичко.
Унгарците отразяват само единия мач. На нашия въобще няма камери. Евроспорт не са виновни.
Евроспорт не снимат ли със собствена техника ? До колкото знам те държат правата, и те ходят да си снимат(и не само във футбола). За пример може да се даде PTC турнира по снукър в София, той никога не се е снимал от наша телевизия. Така, че можеха да си осигурят снимачен екип за всички срещи, **** съм ги..
MoNteSo написа:bilyaletdinov написа:MoNteSo написа:Е майка му стара, нали затова имат два Евроспорта. Да ги бяха разделили срещите та да се гледа всичко.
Евроспорт не снимат ли със собствена техника ? До колкото знам те държат правата, и те ходят да си снимат(и не само във футбола). За пример може да се даде PTC турнира по снукър в София, той никога не се е снимал от наша телевизия. Така, че можеха да си осигурят снимачен екип за всички срещи, **** съм ги..
Евроспорт получават картина от телевизията, която снима. Доколкото знам снукара си го снимат ВВС, ските са от австрийската телевизия, биатлона от немската и така... се тая - успех на момчетат и дано стигнат до световното
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Свърши се...
Некадърници, 3 мача един гол не можаха да вкарата, а сега ще се оправдаят със съдията сигурно.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
3 от 3... ами слаби, това е положението. Похвално е, че са се класирали, но само толкова. Както се казваше в една реклама "не става само с ядене..". Разочароващо представяне за съжаление.