Ще има ли наказание за "Левски"Сф

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Ще има ли наказание за "Левски"Сф

Мнениеот petrof » 25 ное 2009 23:16

Естенствено, че няма да има наказание или ако има ще бъде символично. Все пак това е "Отбора на народа", пардон "Отбора на всички власти"...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 ное 2009 23:20

birabecks написа:След мелето на трибуната на Герена,мислите ли ,че ще накажат "Левски" с лишаване от домакинство и за колко мача..? :roll: След мача Ботев- Локо заради сбиване на терена,между футболистите, двата отбора бяха наказани за по два мача.Забележете, два мача с лишаване от домакинство,без да е имало бой по трибуните и без да е имало проблеми между агитките,без да е имало нахлуване на терена,без да е имало нападение с камъни,или побой срещу лица от официалната ложа...Да видим сега,с какъв "аршин" ще мерят от БФС..

не мисля :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 23:22

И както вече се зададе въпроса - ако ни накажат, можем ли да домакинстваме на Националния?

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 25 ное 2009 23:24

100 километра от София , посока противника.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 23:25

portokal написа:100 километра от София , посока противника.

Значиима отбори за които са 100 метра и други, за които са 100км? При правилник 60км? Справедливо ми се вижда :mrgreen:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 ное 2009 23:27

ечтите са безплатни момчета....А наказание за Левски - лишаване от домакинство , можем само да си мечтаем...Дори няма да им сложат глоба колкото на нас Ботев- 20 000 лева и тн. тн.
Просто сега ще видите какво ще стане.Не само , че няма да ги накажат , ами няма и да им праснат глоба повече от 2-3000 лева.Това е.... , по-добре да си правим дербита в "Б" група..Не стане един мач , както те искат и вече се почна със "закривайте първенството!".Жалка картинка...

а за мача с черноморец къде играхме бе банан ли си портокал ли си.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 25 ное 2009 23:30

Вас и отбора на автора на темата отдавна трябваше да са ви извадили от А група, но това са подробности нали?

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 25 ное 2009 23:30

Интересното е че се говори за "мелето", а не за това кой го предизвика. Кой извърши провокацият? Вероятно хрисимите мутрички от Ловеч си стояха безмълвно, и съвсем изневиделица и безпричинно бяха нападнати от тълпата!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

пелинат

Мнениеот пелинат » 25 ное 2009 23:31

София. Нападателят на Литекс Дока бе ритан до 20-ата минута, така както византиец не е вадил очи на Самуилови войни. Закономерно "синята" агресия даде резултат и бразилецът напусна терена тежко контузен. Той обаче бе открит от репортер на Sportline.bg, пред който заяви: "Никога не съм виждал подобно нещо. Въртяха се на смени да ме ритат, а катко паднех ходеха при съдията да му се оплакват, че симулирам. Още в началото на мача, някъде около 5-ата минута когато Живко Миланов ме изрита зверски паднах на земята, а над мен някой каза, че ще ме ритат докато ме убият. Опитах се да стана и да му отвърна на този, но болката беше наистина голяма. За съжаление планът на Левски успя - сега съм контузен и дано не се оправдаят прогнозите на докторите колко време няма да играя футбол. Никога не съм виждал такива хора - те сякаш бяха надрусани". София. Имам много мачове срещу Левски с екипа на ЦСКА, но такова нещо не съм виждал. Обезумели типове ритаха хора все едно са говеда. Наистина за първи път попадам в толкова груб мач. Ние искахме да играем футбол, но до 30-ата минута бяхме подложени на такъв терор, че се чудехме има ли смисъл въобще да довършваме този мач, сподели един от лидерите на Литекс Христо Янев.
Искахме да дойдем на "Герена", да се надиграваме, но не и да се ритаме. Затова и се радвам, че поне ние не влязохме в темпото на ритане на домакините, добави футболист №1 на месец ноември

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 ное 2009 23:33

пелинат написа:София. Нападателят на Литекс Дока бе ритан до 20-ата минута, така както византиец не е вадил очи на Самуилови войни. Закономерно "синята" агресия даде резултат и бразилецът напусна терена тежко контузен. Той обаче бе открит от репортер на Sportline.bg, пред който заяви: "Никога не съм виждал подобно нещо. Въртяха се на смени да ме ритат, а катко паднех ходеха при съдията да му се оплакват, че симулирам. Още в началото на мача, някъде около 5-ата минута когато Живко Миланов ме изрита зверски паднах на земята, а над мен някой каза, че ще ме ритат докато ме убият. Опитах се да стана и да му отвърна на този, но болката беше наистина голяма. За съжаление планът на Левски успя - сега съм контузен и дано не се оправдаят прогнозите на докторите колко време няма да играя футбол. Никога не съм виждал такива хора - те сякаш бяха надрусани". София. Имам много мачове срещу Левски с екипа на ЦСКА, но такова нещо не съм виждал. Обезумели типове ритаха хора все едно са говеда. Наистина за първи път попадам в толкова груб мач. Ние искахме да играем футбол, но до 30-ата минута бяхме подложени на такъв терор, че се чудехме има ли смисъл въобще да довършваме този мач, сподели един от лидерите на Литекс Христо Янев.
Искахме да дойдем на "Герена", да се надиграваме, но не и да се ритаме. Затова и се радвам, че поне ние не влязохме в темпото на ритане на домакините, добави футболист №1 на месец ноември

Стига го пуска тва бе, глупак! Малоумен ли си, видяхме го вече :!: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Локо Пловдив”