Нещо,което ме впечатли от прегледа на спортните сайтове днес

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA69
Контакти:

Нещо,което ме впечатли от прегледа на спортните сайтове днес

Мнениеот CSKA69 » 25 юли 2014 11:15

Светослав Тодоров (35 г.) се отказа от заплата като треньор на Добруджа. Младият специалист ще работи безвъзмездно поне до края на годината, пише вестник "Труд". Както повечето клубове в „Б" група, добричкият също е пределно скромен. И То-ди се отказа от пари, за да има за футболистите. Светльо привлече като свой помощник брат си Павлин Тодоров, който също се труди без пари.

Единственият в щаба със заплата е играещият по-мощник-треньор Николай Христозов. А месечните възнаграждения на играчите са от калибъра на 300-500 лева... Треньорът Тодоров, който е върл фен на модерните методики, плаща от джоба си специална кокосова вода за отбора.

С питието се помага за възстановяването и за изчистването на токсини от организма. Също за сметка на Тоди през два-три месеца идва фитнес специалист от Англия, който прави детайлни тестове на отбора. Светльо осигури и безплатна храна за футболистите в ресторант, в който им сервират само екологично чисти храни. А характерен детайл и за работата в Добруджа са и психологическите тестове на футболистите - по два пъти седмично в отбора попълват анкети, които треньорът е взаимствал от Хари Реднап.

Бившият национал направи стаж при специалиста както и при Брендън Роджърс в Ливърпул за своя сметка... Тоди е почитател на английската система на подготовка. В кариерата си той игра за Уест Хям, Чарлтън и ликува като голмайстор на Чемпиънчип с екипа на Портсмут при промоцията на тима в елита.
Последна промяна от CSKA69 на 25 юли 2014 11:17, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Нещо,което ме впечатли от прегледа на спортните сайтове днес

Мнениеот ЕМИЛ » 25 юли 2014 11:26

Браво за Светльо Тодоров . Успех му желая .

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 юли 2014 11:40

Светльо подготвя отбор които да влезе в А групата и да се задържи там по дълго.Можеха и тази година да влязат но умишлено не пожелаха.Факт.Не са готови младите момчета още а и стадиона не е във вид за лиценз.Тази година обаче ако върви всичко по план ще се класират без проблем.Светльо е човек изключително дисциплиниран и отворен за новите идеи във футбола.Дано така продължава и за напред.И дано ония фастък от Ловеч не го излъже за треньор на Литекс.... :cry:

iliyan

Мнениеот iliyan » 25 юли 2014 11:47

Фастъка като гледам май извъртя всичко що е тренер в БГ и резултата си остава един и същ.
Дано Светльо не се подлъже и да зареже този проект който е важен за него и го доведе до успешен край.
Успех :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 юли 2014 13:14

Вълчан написа:Светльо подготвя отбор които да влезе в А групата и да се задържи там по дълго.Можеха и тази година да влязат но умишлено не пожелаха.Факт.Не са готови младите момчета още а и стадиона не е във вид за лиценз.Тази година обаче ако върви всичко по план ще се класират без проблем.Светльо е човек изключително дисциплиниран и отворен за новите идеи във футбола.Дано така продължава и за напред.И дано ония фастък от Ловеч не го излъже за треньор на Литекс.... :cry:

+1 Добре казано.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 юли 2014 13:34

Да се надявяме все повече млади и перспективни треньори да се появят на българската сцена, че от към качество на треньорите сме много зле в момента :|
Изображение

Изображение

ЕЛЕМЕНТ
Контакти:

Мнениеот ЕЛЕМЕНТ » 25 юли 2014 14:23

Браво , дано има все повече хора ,които могат да позволят такъв поход към живота.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 25 юли 2014 14:51

Едни работят безвъзмездно за доброто на футбола, други взимат по 20 000 евро, за да отпаднат от Зимбру и да се оправдават и хленчат цял сезон.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 25 юли 2014 16:08

mtaraduda написа:Едни работят безвъзмездно за доброто на футбола, други взимат по 20 000 евро, за да отпаднат от Зимбру и да се оправдават и хленчат цял сезон.

Това мисля и аз, на всичко от горе "спасителя" ще се откаже от 5 % от заплатата за доброто на цска. Специалист като него и синчето му, няма как да не взимат по 10-20 бинки на месец. Не искам да слушам оправдания, докато се плащат луди пари на всякакви измислени футболисти дето не могат да спрат топката. Когато пуснеш млади момчета Българчета и кажеш това са ни възможностите, хората ще те разберат. А със сигурност такива като Чочев и Карачанаков не взимат по 20 хиляди, а се стараят 5 пъти повече от разни хванати в гората псевдо футболисти. Стойчо, когато няма пари и виждаш че не става, отакажи се от заплатата и работи доброволно като толкова милееш за клуба или си стегни парцалите и заминавай. Винаги ще се намери кой да падне от Зимбру, но не и за 20 хилки на месец. БРАВО на Светьо, за пореден път доказа че не е нужно да си по вестниците и ТВ всеки ден, за да работиш качествено. Човек живял далеч от БГ кочина, мисли по различно и резултатите идват рано или късно. Парите не са всичко на този свят, позволиш ли да окупират ума ти, вече си алчен безродник а не човек.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 25 юли 2014 16:21

Неутрален написа:
mtaraduda написа:Едни работят безвъзмездно за доброто на футбола, други взимат по 20 000 евро, за да отпаднат от Зимбру и да се оправдават и хленчат цял сезон.

Това мисля и аз, на всичко от горе "спасителя" ще се откаже от 5 % от заплатата за доброто на цска. Специалист като него и синчето му, няма как да не взимат по 10-20 бинки на месец. Не искам да слушам оправдания, докато се плащат луди пари на всякакви измислени футболисти дето не могат да спрат топката. Когато пуснеш млади момчета Българчета и кажеш това са ни възможностите, хората ще те разберат. А със сигурност такива като Чочев и Карачанаков не взимат по 20 хиляди, а се стараят 5 пъти повече от разни хванати в гората псевдо футболисти. Стойчо, когато няма пари и виждаш че не става, отакажи се от заплатата и работи доброволно като толкова милееш за клуба или си стегни парцалите и заминавай. Винаги ще се намери кой да падне от Зимбру, но не и за 20 хилки на месец. БРАВО на Светьо, за пореден път доказа че не е нужно да си по вестниците и ТВ всеки ден, за да работиш качествено. Човек живял далеч от БГ кочина, мисли по различно и резултатите идват рано или късно. Парите не са всичко на този свят, позволиш ли да окупират ума ти, вече си алчен безродник а не човек.

Откъде се появи този мит , как българчетата се стараели повече . ГЛУПОСТИ !
Повечето млади "футболисти" ги мързи , смятат се за звезди , защото всеки глупак им прави евала , чалга момичета и те .
Обикалят дискотеките и си мислят , че са хванали господ за .... А да и треньорите са ни бавни и основно се допускат връзкарчета .

Достатъчно " млади звезди " познавам и познавах .

Върни се в “Футбол - България”