Няколко часа преди мача като му видях титулярите, които възнамерява да пусне и се хванах за главата. А на ви ся, не щяхте Сънди да играе, а той си е добър футболист.
Колкото до плюенето, съвсем в реда на нещата е да си отнесе критиките и аз съм на мнение, че след такива мачове и изобщо начин на правене на селекция и т.н. и последвалите резили все някой трябваше някой да понесе отговорност и да захвърчат оставки-треньори, директори. Още в контролите се видя, че без Чочев ще имаме куп проблеми в средата. Стойчо, Сашевци и всякакви други кухи лейки трябва да проумеят веднъж завинаги, че победите срещу Левски, ако ще и 20 пъти подред да са, няма да носят никаква радост на феновете, вече не!
ЦСКА е отбор, който се е легитимирал пред света именно с мачовете си в европейските клубни турнири! На ти ся една оздравителна година кат я искаше и пак продължава да си плещи същите глупости, че след пет години едва ли не ще сме на ниво да вдигнем Купата на УЕФА!
Колкокото Лудогорец ще влезе Шампионската лига, и другия Стойчо е пълен резил, ама ще видите скоро и неговата червена лампичка. Не може да падаш от Хасково и за малко от Дюделанж и да ми говорят за влизане в ШЛ, само може да им се смее човек на глупостите, които дрънкат!
Евала на Литекс вчера, които до последно търсеха чудото, Балъков бил слаб треньор, Менди бил слаб защитник, Косоко бил слаб нападател-унгарците не излязоха от половината си в последните 15-20 минути, но кофтито в случая е, че българските отбори винаги са имали някъв странен кофти манталитет да тръгват да обръщат мач, който вече е почти решен.

И в най-решителния момент, какво мислите последва-обратен тъч, нямам думи!

Между другото, Санкт Пьолтен, макар и втородивизионен австрийски отбор, беше и най-стойностният съперник от всичките такива на нашите тимове, така че си правете сметката колко зле са нещата в българския футбол. Австрийците можеха да бият с 5-6 на нула вчера разклатения Ботев.