Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Foreigner » 25 юли 2014 09:47

plamenst7 написа:Абе и какво сега, ще играем с логото на Лев инс на фланелките? Тези които си купиха с Мтел само преди има няма 2 месеца к'во правят?

Сигурно няма да ти дадат да играеш за първенството и ще те картотекират само за купата. :lol:
Твоята е лесна, ами хората, които си купиха шалове кво да ги правят до зимата? :lol:
Мисли позитивно - например имаше хора, които си купиха фланелки на Kevin BRU като подписа с отбора, след няколко месеца ги беше срам да ги носят, обаче от днес само ще си добавят едно ZIM и пак ще са модерни. :lol:
...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 юли 2014 09:54

Foreigner написа:
plamenst7 написа:Абе и какво сега, ще играем с логото на Лев инс на фланелките? Тези които си купиха с Мтел само преди има няма 2 месеца к'во правят?

Сигурно няма да ти дадат да играеш за първенството и ще те картотекират само за купата. :lol:
Твоята е лесна, ами хората, които си купиха шалове кво да ги правят до зимата? :lol:
Мисли позитивно - например имаше хора, които си купиха фланелки на Kevin BRU като подписа с отбора, след няколко месеца ги беше срам да ги носят, обаче от днес само ще си добавят едно ZIM и пак ще са модерни. :lol:

хАХАХХА, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ИДИ....
Само като го видя каква гнусна маймуна-неандерталец е, точно никога няма да си купя каквото и да било с този...
Това е все едно Пламен Димов да ти е любимец и да търсиш фен артикули с него.... Те и фен артикулите с него са КАТО него, никой не ги е виждал ... :mrgreen:

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 25 юли 2014 10:02

Ще си я нося с кеф, не съм я взел заради това лого, а заради емблемата ;)

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 25 юли 2014 10:05

А кои са тези момчета от календара за 2014 :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2014 11:12

olfix написа:Днешните мачове на нашите еврохубавци доказват много силно,че Мурсия трябва да бъде оставен да работи на спокойствие!Няма бг треньор,който може да въведе някакъв ,макар и малък ред в хаоса на нашенския"футбол".Поне да дадем шанс на някой,който има що годе модерни виждания върху тази игра.

Няма значение Пепе ли се казва или Велев, Стоилов или Ясен... Работата е там, че на първо място, те имат изгода от голям оборот в отбора, щото има парички за тях от комисионни. И то трансфер на чужденци. Ако може някой, между другото да ми обясни тая врътка? Явно е, че получават по-високи комисионни при привличането на чужденци... Защо?

Другото е тото-игрички. Нещото, за което всеки говори, но никой го е не виждал. Там, в тези отбори има хора, които знаят, че отбор се прави бавно, за това - разбивай го всеки полусезон - те резултатите сами ще дойдат. Твърдя убедено, че онзи отбор на Ясен беше поне като единици, по-силен от този на Мъри - и беше обигран достатъчно. Гарата, мароканците, Жо, Тасевски, Пламен, Иса, Гаджев - защо да не добавим и Йовчо - класен и опитен футболист ето ви ги осем добри футболиста!!! Ами Сержиньо и Дъстли? Заедно с Пламен, станаха 11 човека - цял отбор. На Ясен ролята беше просто да ги нареди и те играеха (е в случая с Лил се оказа именно Ясен слабото звено). Защо беше разбит този отбор? Кой имаше изгода от това? Представете си Дарко и Гарата, заедно с мароканците да бяха оставени. Жо нямаше начин да остане - млад и талантлив бразилец. И да се добави още малко качество. Ами Иса?
В случая с отбора на Ясен мисля обаче ставаше въпрос за алчност и тотално неразбиране на футболната философия от тогавашното ръководство на "Левски" и лично на Батков. Помислете колко кинти е взел Батков накуп за няколко месеца. Мароканците, Жо, Иса, Гара, Дарко. Само от Жо и Гара са три милиона евро. :| И къде отидоха тези пари, и за какво се дадоха. Не и за "Левски". А добавете милиончето от Мтел...+ парите от евротурнирите. Е, нека му е зле на Батков.

А, и още нещо. Помислете колко години трябваха, за да се получи този отбор, за който ви говоря. Започна от Мъри. Вили и Кокала не го бутаха. Ратко и Ясен добавиха също към него. Нужно беше и да се добави един читав треньор - нещо, което не бе направено... но помислете как този отбор игра в Лига Европа? Минехме ли групата... а можеше.

То всъщност, така, както го написах, ще трябва да чакаме резултати след три-четири години от този отбор... :|

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 юли 2014 11:33

metodito написа:
Ако може някой, между другото да ми обясни тая врътка? Явно е, че получават по-високи комисионни при привличането на чужденци... Защо?

Взима се част от комисионната на мениджъра на футболиста. ;) Ето ти мнение на цесекар за да добиеш представа как става:

Тик-Так1892 написа:...При всеки трансфер се дават пари на ръка на мениджъра, а и на играча.Стойчо е известен с това,че искаше част от комисионната на непознати мениджъри иначе трансфер няма да се осъществи.Сещам се за един Португалец,който имаше мениджър,който явно не беше от Стойчовите и трансфера се провали,защото не ставал.Не ставал ама после го взеха Блякбърн,значи явно там са по-глупави от Стойчо...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2014 11:41

terata написа:
metodito написа:
Ако може някой, между другото да ми обясни тая врътка? Явно е, че получават по-високи комисионни при привличането на чужденци... Защо?

Взима се част от комисионната на мениджъра на футболиста. ;) Ето ти мнение на цесекар за да добиеш представа как става:

Тик-Так1892 написа:...При всеки трансфер се дават пари на ръка на мениджъра, а и на играча.Стойчо е известен с това,че искаше част от комисионната на непознати мениджъри иначе трансфер няма да се осъществи.Сещам се за един Португалец,който имаше мениджър,който явно не беше от Стойчовите и трансфера се провали,защото не ставал.Не ставал ама после го взеха Блякбърн,значи явно там са по-глупави от Стойчо...

Значи мениджъра му трябва да е някой без връзки с България, така ли?

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 25 юли 2014 11:45

Говорех за това,че нашите треньори са изостанали толкова много от всякакви тенденции във футбола,че направо не е за вярване.Имам усещането,че едни и същи тефтери си подхвърлят от времето на Вуцов и Шпайдела!Абсолютно всичките ни треньори са пълни безхаберници,и макар да ми е ясно,че има много подмолни игри,то те и само те са виновни за все по-пълното обезличаване на отборите ни.Абе никой не иска от нашите да изглеждат ,като Барселона,ама това в отбора да са събрани 11 дърводелеца,които не могат да спрат топката и да си подадат повече от три пъти си е точно по вина на треньори и то от най-ранна възраст.Това ми беше идеята да оставим най-после някой да поработи поне година.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2014 11:51

olfix написа:Говорех за това,че нашите треньори са изостанали толкова много от всякакви тенденции във футбола,че направо не е за вярване.Имам усещането,че едни и същи тефтери си подхвърлят от времето на Вуцов и Шпайдела!Абсолютно всичките ни треньори са пълни безхаберници,и макар да ми е ясно,че има много подмолни игри,то те и само те са виновни за все по-пълното обезличаване на отборите ни.Абе никой не иска от нашите да изглеждат ,като Барселона,ама това в отбора да са събрани 11 дърводелеца,които не могат да спрат топката и да си подадат повече от три пъти си е точно по вина на треньори и то от най-ранна възраст.Това ми беше идеята да оставим най-после някой да поработи поне година.

+1
Да, това ми е ясно, но и ти и аз знаем, че няма да стане. И тук (при Пепе) вината няма да е само на Батко и Гонзо. Погледни само мненията в този форум на немалко хора. Та те почнаха да гонят Пепе още в подготовката. :o Иначе за техническата и тактическа подготовка, за която говориш... Абе гледайки България-Германия (младежи) преди дни... Тея не играеха наите като бг отбор. Ма комбинации, пробиви, задържане на топката. И то срещу германците - дето първо, че в сравнение с нашите, чисто физически изглеждаха като мъже на по 30 години, ми и... са германци.

Останах много изненадан как играеха нашите деца.
Последна промяна от metodito на 25 юли 2014 11:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юли 2014 11:55

terata написа:
metodito написа:
terata написа:
metodito написа:

Значи мениджъра му трябва да е някой без връзки с България, така ли?

Ебем ли го. :lol: Стойчо да обясни схемата, че е по в час с нещата.

Извинявай, ти наистина ли мислиш, че само в ЦСКА става това? Вие сте някакъв оазис на коректността ли, какво? Как си обясняваш над 130 футболисти, минали през Левски за 4 години?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Левски”