Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот mistreated » 25 юли 2014 09:19

mistreated написа:Все си мисля, че ако победим ще е с 1:0 с гол през второто полувреме. Само дето ми мирише на голяма мъка и 0:0....

Мдам... Картинката в отбора все повече мирише на началото на миналия. Дори бих казал, че ако миналия сезон играехме в ЕКТ щяхме да паднем с разлика от Зимбру. Единственото хубаво е, че втори мач подред (след този с Литекс) не допускаме гол, но пък и не създаваме почти никакви положения. Общо взето миналата година по това време изглеждахме по същия начин. Ясно е, че ще минат поне 2-3 месеца докато започнем да показваме някакви наченки на футбол. Друг е въпросът защо се стига до това всяка година да правим нов отбор и до септември месец да не знаем имената на новите играчи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА - 0:0 FT

Мнениеот Лимонадения Джо » 25 юли 2014 09:26

По интерсно е защо Зимбру имат само трима чужденци, защо ходят на мачове в ЕКТ с автобус и защо имат нов стадион, и нов спортен комплекс. Българските отбори са точно обратното. Например ЦСКА- имат 12 чужденци, пътуват с чартъри и имат стадион- развалина.

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 25 юли 2014 09:51

ПРЕДИ...
"Нормално е след първия мач да търсим да играем по-офанзивно и да търсим гола. Само това е начинът, по който можем да играем тези 90 минути, трябва да търсим единствено и само успеха. Сравних Зимбру с Берое, но Берое не е слаб отбор. Не виждам защо трябва да правим сравнения. Просто двата тима играят по подобен, сходен начин", започна треньорът на ЦСКА.
Според него положителното мислене около отбора помага доста, като той разкри и тайните си.
"Аз съм от треньорите, които мислят позитивно и преди мача трябва да говоря хубави неща на момчетата. Аз съм сигурен, че няма да бъдем елиминирани, подготвени сме във всяко едно отношение. Имахме проблеми в София, но мисля, че вече сме ги преодолели. Вярвам, че ще вкараме достатъчно голове, за да си осигурим победата и да не се повтарят нещата от София. Аз съм оптимист. Убеден съм, че сме по-добрият отбор, и ще продължим напред", добави Стойчо.
Той коментира враждебната обстановка към отбора, както и метеорологичните условия.
"Ние трябва да се справим независимо какво е времето. Дори и да вали, това само за нас ли ще е проблем? За Зимбру няма ли да е? Трябва да вярваме в това, което правим. Ако вие в Молдова имате по-голямо самочувствие, утре ще говорим. "От това няма по-хубаво, обстановката да е враждебна. Ще направим всичко възможно и ще дадем всичко от себе си да продължим напред. Ние сме армейци, знаем как да отиваме на война", завърши Младенов.

СЕГА...
Нямаме сили да играем на три фронта - в шампионата, за Купата на България и в Европа. Зимбру е отбор, който се гради от няколко години. Има закономерности във футбола. Не става за 15 дни да искаме да вземем Купата на УЕФА.
С. Младенов
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 юли 2014 09:57

varanaDrago написа:ПРЕДИ...
"Нормално е след първия мач да търсим да играем по-офанзивно и да търсим гола. Само това е начинът, по който можем да играем тези 90 минути, трябва да търсим единствено и само успеха. Сравних Зимбру с Берое, но Берое не е слаб отбор. Не виждам защо трябва да правим сравнения. Просто двата тима играят по подобен, сходен начин", започна треньорът на ЦСКА.
Според него положителното мислене около отбора помага доста, като той разкри и тайните си.
"Аз съм от треньорите, които мислят позитивно и преди мача трябва да говоря хубави неща на момчетата. Аз съм сигурен, че няма да бъдем елиминирани, подготвени сме във всяко едно отношение. Имахме проблеми в София, но мисля, че вече сме ги преодолели. Вярвам, че ще вкараме достатъчно голове, за да си осигурим победата и да не се повтарят нещата от София. Аз съм оптимист. Убеден съм, че сме по-добрият отбор, и ще продължим напред", добави Стойчо.
Той коментира враждебната обстановка към отбора, както и метеорологичните условия.
"Ние трябва да се справим независимо какво е времето. Дори и да вали, това само за нас ли ще е проблем? За Зимбру няма ли да е? Трябва да вярваме в това, което правим. Ако вие в Молдова имате по-голямо самочувствие, утре ще говорим. "От това няма по-хубаво, обстановката да е враждебна. Ще направим всичко възможно и ще дадем всичко от себе си да продължим напред. Ние сме армейци, знаем как да отиваме на война", завърши Младенов.

СЕГА...
Нямаме сили да играем на три фронта - в шампионата, за Купата на България и в Европа. Зимбру е отбор, който се гради от няколко години. Има закономерности във футбола. Не става за 15 дни да искаме да вземем Купата на УЕФА.
С. Младенов

Ъ, чай бе, то вчера започна първенството тоя вече нямал сили за 3 фронта. :shock: Един кръг от първенството, един кръг от ЕКТ и нито един кръг за Купата на България и тоя вече се оправдава, че отбора му нямал сили за 3 фронта... големец. :mrgreen:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 юли 2014 10:01

Забравяме мача и се концентрираме върху двубоя с Левски. Оставяме този мач в историята. Трябва да надделеем над Левски, както го правехме миналата година", продължи специалистът.
Зимбру е отбор, който се гради от няколко години

Ето с това казано след мача вече тотално ме загуби! Оставяли сме били този мач в историята? Оставяме го да, оставяме го...Имаш ли представа какъв резил ни донесе пак Стойооо???
Трябвало да надделеем над Левски, това било "нашият" мач...Може да е твой мач, но не и на феновете на ЦСКА! За феновете на ЦСКА мачовете са в Европа, там където ти ни донесе двата най-големи резила в историята!
Подай оставка бе, "мъж", всеки на твое място щеше да го направи!!!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 юли 2014 10:16

RedeviL написа:
criminal написа:Нормално беше да загубим, отдавна отмина времето на Еврогранда ЦСКА, сега сме един посредствен отбор. Така ще е до като не се нормализират нещата около собствеността, базите, юношеските формации. Но така е в 98% от отборите в България. Момчетата се стараха, но малшанс, имат моите уважение и респект. На останалите , злобеещи сега.............погледнете си съдраните и оцапани гащи и тогава се присмивайте :idea:

Супер неадекватно мнение! Нито имаха положения, за да викаме малшанс, нито "момчетата" се стараха! Няма как да отдам респект на играчи, които при негативен резултат, даже не си направиха труда да се затичат малко, а да не говорим, че нито един от футболистите на терена не знае стойността на червената фланелка.

Трябва да си признаем че в момента сме един посредствен отбор който дали отпадна сега или щеше да отпадне след две седмици е без значение.Наистина е голям проблема с късното привличане на новите футболисти,но и тези футболисти които водиха цяла подготовка не са в добро състояние,не е нормално само Тони Силва да има класата да надиграе един или двама противникови футболисти,състоянието на Иван Стоянов е трагично,бавен,от десет центрирания 1-2 сносни,не помага в защита,за централните нападатели засега ще се въздаржа защото те почти не получават пасове,а пък ако случайно топката стигне до тях те пък не са подготвени да я отиграят,но се притеснявам Йоаким да не е втория Сидибе.Стойчо Младенов и в двата мача със Зимбру направи една и съща грешка като през второто полувреме вкарва двама централни нападатели,а си оголва центъра и после се чуди топката що не се подавала а се изритвала напред.За да вкараш гол на Зимбру трябва да атакуваш по фланговете,там трябваше да се направят смени,Карачанаков трябваше да получи време за игра,това обяснение за Неманя лично мен ми е доста странно,не вярвам да не може поне тридесет минути да е в игра.ЦСКА в момента играе в защита с четирима централни защитници и има още трима на пейката,а няма типични флангови такива и от това страда играта по фланговете.Защо трябваше да освобождава Долапчиев и да се привлича загадка от Люксембург,за мен това се направи защото агент на Долапчиев е Калоян Стоянов-Цимбика,за съжаление заради отношенията треньор-агент страда младия футболист.Неманя вероятно е в немилост заради агента си Градев.Пиша тези редове не да давам акъли и да обвинявам някой,просто ми е болно за отбора и казвам това което мисля,в някои неща може и да не съм прав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 юли 2014 11:04

terata написа:
W84me написа:Има нов виновник за загубите - ОРИСИЯТА! Директивата вече не е модерна :mrgreen:

Ако загубят от нас може директивата отново да излезе на преден план. :mrgreen: Или директивата е в България, а орисията в ЕКТ. :mrgreen: Абе важното е опрадвания да има. :mrgreen: А щуротията му, че нямали сили да играят на 3 фронта е култува. Кога почнаха мачовете, кога вече нямали сили. :mrgreen:

Синичките,айде марш към вашия подфорум! :arrow: Големите разбирачи,особено teratа,който в подфорума на Ботевъ няколко дни се обясняваше,че български отбор никога не е отпадал от австрийски! :lol: :mrgreen:

ПП Не се притеснявайте!Всъщност, притеснявайте се да не вземе да загубите за 5-ти пореден път,такова унижение ще ви е за първи път, и ще боли повече от Иртишь! :shock: 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 25 юли 2014 11:07

Чета мненията ... и кво да кажа??? Колегата ehh го е написал най добре. Мерим си успехите от времена когато повечето тук не са били родени, а не виждаме че по надолу не сме били никога. Целия футбол в България.
Ама така ще е. Всяко лято ще си ги мерим, кой от по измислен отбор отпада и това е. Докато накрая няма да ни пука.
За ЦСКА - Пълна трагедия. Не знам кой реши че тия са футболисти, басимайката стигнали сме дотам че да имаме играч от Люксембург в отбора. А Допапчиев отиде не знам къде. Уж няма пари, а пак се напълнихме с маймуни, платинита и т.н. инвалиди. Стойчо е никъв треньор, вечно нещо е му криво, вечно някой пречи, вечното мрънкане. Тоя човек достойнство няма ли? За тактика при него да не говорим - да продаваме халфовете, то така или иначе защитниците ритат напред и квото стане.
И да бяхме продължили ... то пак само мъки да гледаме.
За неделя даже и да бием Левски няма да се зарадвам - щото пак ще продължим да живеем в заблуда че тия са футболисти, че Стойчо е треньор, а Лупи велик спасител.
ЦСКА не е литекс!!!

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 25 юли 2014 11:27

RedeviL на 24 Юли 2014 20:51

Red Warrior написа:

Venko123 написа:

Red_Girl написа:Какво очаквате?? Имаме отбор събран от нищо и за 2 мача да се сработим?? До преди месец се кефехте и хранихте сините, а сега плюете и тва е. За без пари - толкова. И на мен не ми хареса, за тва не се хабих и да го догледам, но на фона на всичко, не мога и да се нервирам.. Не обръшайте внимание на сините, нека си говорят, само тва могат. Не става така.. Не може да прави отбор и след сезона да се разпадне всичко.. Ако имаше пари- нямаше да е така.. Шото, ако треснем в неделя сините пак ше се изкефите, ама сега ше плюете...

И тук да попитам за 50ти път! ЗИМБРУ С КАКЪВ БЮДЖЕТ РАЗПОЛАГАТ И КАКВИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ, за да се оправдаваме с пари!
За 15 000 Камбуров и племенника на плешивеца ми се разхождат като ученички, това нормално ли е??

В нормална ситуация, ако бяхме щях да ти кажа, че не е нормално. И не само те - Маркиньос ми изпили нервите. Само че в такава ненормална ситуация се намира ЦСКА, че не знам кое как е в клуба. Само Стойчо ли е виновен, ръководството ли, или лигавото отношение на футболистите.

Затова трябва да се свие бюджета, да се разкарат всички некъдърници като люксембурското менте, тоя с ЧК от днес, Саусепа ли е не го знам и другите анонимници! Забележи, дори не им знам имената! Да се инвестират пари главно в школата на клуба и скаутска мрежа, която да попълва с млади и талантливи момчета. Така и така играем за здраве и в първенстовото, и в Европа, какъв е смисълът от тези чужденци всяка година!? Пари на вятъра и изгубено време, ако питаш мен! Само, че когато го казах това след късметлийската победа над Литекс с гол от рикошет, смешници като memento да не ме иронизират, а да мълчат и анализират!

Най-вероятно са се надявали при добро представяне в Европа да се продадат на печалба.....

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 юли 2014 11:32

Тъжна, много тъжна вечер за ЦСКА. Но в неделя сме щели да бием Левски и какво от това? Отбора ни е бил в супер тежки състояния и в Европа е надскачал себе си, а сега страх и ритане напред. Няма да хуля футболистите, защото не е мъжко да се рита падналия. Искам да попитам шефовете, кой друг световен клуб прави селекция от 13-14 футболисти? По-какви критерии се взимат новите и къде бяха снощи, когато ни трябваха? Да, те може да не са лоши играчи, но кой ще ги отцени, като вече сме вън от Евротурнирите. За А група и 18 човека стигат, а ние имаме 30 заедно с юношите. Интерестно ми е, колко от попълненията ни през зимата ще търсят неустойки, защото ще ги гоним? Кой е виновен за този провал? Нека си го кажем честно - Лупи и Стойчо. Първия, защото не плащаше заплати, когато трябва и отбора се разби, а втория за вечното си ламтене за чужденци. Питам ви, какви са тези Луис Суарес, Причиненко и останалите дето не им запомних имената и по-каква линия са в ЦСКА? Каква е трансферната ни политика - взимаме 14 нови, а зимата гоним 10. Е, кога ще станем отбор? По-този начин никога! Мислех си, че след Мура няма да видя още един подобен провал, но моя отбор с всяка изминала година дълбае все по-надолу. Страшното е, че изчезват изконните ценности на ЦСКА - европобеди, добри трансфери навън и треньори победители. Не ме интересува дали ще бием Левски, защото те никога не са ни били мерило и винаги Дербито е било по-голям празник за тях. Аз искам, като дойде време за европейски мачове да не треперя, че някакъв смешен отбор може да ни направи за смях. Ние не сме Левски и не прощаваме издънки, като Мура и Зимбру и Стойчо много добре го знае. Нека да излезе, като мъж и да каже, какво ще правим занапред. Но без лозунги и красиви думи предназначени за 15-16 годишните. Да ни обясни, за какво се борими къде сме в момента?

Върни се в “ЦСКА”