II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски

Мнениеот Teo » 25 юли 2014 09:41

Ще си покаже в неделя кой колко милее за ЦСКА... ако не бъдете на стадиона заради отпадането от ЛЕ, значи по-добре не идвайте изобщо когато отбора почне да бие редовно! ;)
Явно на Стойчо му е писано да отпада с равни и все да гради нов отбор... имам много забележки към него с тая селекция, но не е там работата да ходиш и да псуваш по тях, защото това е най-лесно... подкрепа всеки мач до зимата след това ще видим! Явно зимата отново ще се занимаваме със съдилища, защото от тия който са привлечени може някой изобщо и мач да не запишат!

Неделя ==> сектор Г --- трябва да ги подкрепим момчетата пред ония отрепки :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 юли 2014 09:44

Тия и да ги бием хич не ме интересува. Даже най-вероятно ще ги бием, ама Стойчо няма да успее да ни превърне в ония сините и да ни накара да живеем за мачовете с Левски!
Хич не ме интересува тоя мач, нашите мачове бяха със Зимбру а там се насрахме с главен виновник - треньора. Това е положението!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 юли 2014 09:46

Venko123 написа:Тия и да ги бием хич не ме интересува. Даже най-вероятно ще ги бием, ама Стойчо няма да успее да ни превърне в ония сините и да ни накара да живеем за мачовете с Левски!
Хич не ме интересува той мач, нашите мачове бяха със Зимбру а там се насрахме с главен виновник - треньора. Това е положението!

Венко ако си на негово място и нямаш една стотинка за трансфери би ли взимал свободни агенти или мислиш, че с нашите чалгаджийски юношки ще ги бием тия?
То верно няма какво се коментира вчера... бяхме трагедия... 1 положение за цял мач и никаква идейност, а Тунчев буквално ми падна в очите... ако гледате мача на повторение ще видите, че той няма една изнесена топка напред... :idea: Двамата с Крачуна играха все едно са старша възраст.. баси паниката...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 юли 2014 09:50

Teo написа:
Venko123 написа:Тия и да ги бием хич не ме интересува. Даже най-вероятно ще ги бием, ама Стойчо няма да успее да ни превърне в ония сините и да ни накара да живеем за мачовете с Левски!
Хич не ме интересува той мач, нашите мачове бяха със Зимбру а там се насрахме с главен виновник - треньора. Това е положението!

Венко ако си на негово място и нямаш една стотинка за трансфери би ли взимал свободни агенти или мислиш, че с нашите чалгаджийски юношки ще ги бием тия?
То верно няма какво се коментира вчера... бяхме трагедия... 1 положение за цял мач и никаква идейност, а Тунчев буквално ми падна в очите... ако гледате мача на повторение ще видите, че той няма една изнесена топка напред... :idea: Двамата с Крачуна играха все едно са старша възраст.. баси паниката...

Добре де, 2010 година с какви влязохме в групите на Лига Европа, с треньори Дочев и Гьоре? Пак със свободни агенти!
Нещо което също страшно много не ми хареса, в това което е казал след мача вчера Стойчо, е че мислел за Левски, това бил неговият мач???
Тоя човек ще ни превърне в Левски номер две, ще ги задминем по идиотия...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 25 юли 2014 11:51

Мачовете с Левски винаги са били най-интерестните за А група, но не и за ЦСКА. Колко пъти сме били големи отбори в Европа, а после сме падали от сините. Просто този мач не ни е бил приоритет, защото всеки гледа Евротурнирите. Щеше ли Ицо да отиде във Барса, заради петте си гола срещу Левски, едва ли. Вкара на ПАО, на Рода, на Спарта и затова го взеха. А попаденията му срещу Барселона бяха черешката на тортата. Същото беше и с Любо и Емо. Стойчо иска да ни вкара в сините релси, където победата в Дербито осмисля сезона. И успява за сметка на Евротурнирите. Аз ще бъда на стадиона и ще се радвам ако бием, но с една горчилка в гърлото, защото само това ни остана. Да се мерим с Левски, кой е по-слаб и кой от кого е загубил.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 юли 2014 11:57

Venko123 написа:Добре де, 2010 година с какви влязохме в групите на Лига Европа, с треньори Дочев и Гьоре? Пак със свободни агенти!
Нещо което също страшно много не ми хареса, в това което е казал след мача вчера Стойчо, е че мислел за Левски, това бил неговият мач???

Ами доколкото си спомням, тогава започнахме от плейофа и ни се паднаха някакви "земеделци" от Уелс ли бяха,не помня!Като вторият мач и тогава завършихме на равно!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 юли 2014 12:03

CSKA 78 написа:
Venko123 написа:Добре де, 2010 година с какви влязохме в групите на Лига Европа, с треньори Дочев и Гьоре? Пак със свободни агенти!

Ами доколкото си спомням, тогава започнахме от плейофа и ни се паднаха някакви "земеделци" от Уелс ли бяха,не помня!Като вторият мач и тогава завършихме на равно!

Започнахме от трети кръг и отстранихме два отбора точно от ранга на Зимбру и Мура, та даже и по-добри. Едните почти всяка година са шампиони на страната си и играят квалификации в ШЛ.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 25 юли 2014 13:00

Тия и от снощната игра ако играем, пак ще ги порим...но на кого му пука вече победа над посредствен отбор, който ако има късмет и помощ от съдийте, тая година може и да играят сред първите 6. :geek:
2:0 без много положение срещу ония и нито едно пред нашета врата,такъв ще е мача. :|

И всички които имат възможност, да дойдат на стадиона да подкрепят момчетата в този труден момент!
Последна промяна от Червени Воини на 27 юли 2014 22:16, променено общо 2 пъти.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 юли 2014 13:05

Venko123 написа:Започнахме от трети кръг и отстранихме два отбора точно от ранга на Зимбру и Мура, та даже и по-добри. Едните почти всяка година са шампиони на страната си и играят квалификации в ШЛ.

Е,не!Клифтънвил и Ню сейнтс(въпросните земеделци) по-добри от Зимбру?! :shock:
Не казвам,че Зимбру са кой знае какъв отбор,но са победили Шериф,за да се класират за ЕКТ!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2014 13:14

CSKA 78 написа:
Venko123 написа:Започнахме от трети кръг и отстранихме два отбора точно от ранга на Зимбру и Мура, та даже и по-добри. Едните почти всяка година са шампиони на страната си и играят квалификации в ШЛ.

Е,не!Клифтънвил и Ню сейнтс(въпросните земеделци) по-добри от Зимбру?! :shock:
Не казвам,че Зимбру са кой знае какъв отбор,но са победили Шериф,за да се класират за ЕКТ!

Зимбру отстраниха Литекс преди няколко години,а отбори като Клифтънвил и Ню сейнтс не биха могли да сторят това.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”