Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА - 0:0 FT

Мнениеот criminal » 24 юли 2014 23:55

RedeviL написа:
criminal написа:Нормално беше да загубим, отдавна отмина времето на Еврогранда ЦСКА, сега сме един посредствен отбор. Така ще е до като не се нормализират нещата около собствеността, базите, юношеските формации. Но така е в 98% от отборите в България. Момчетата се стараха, но малшанс, имат моите уважение и респект. На останалите , злобеещи сега.............погледнете си съдраните и оцапани гащи и тогава се присмивайте :idea:

Супер неадекватно мнение! Нито имаха положения, за да викаме малшанс, нито "момчетата" се стараха! Няма как да отдам респект на играчи, които при негативен резултат, даже не си направиха труда да се затичат малко, а да не говорим, че нито един от футболистите на терена не знае стойността на червената фланелка.

Аз по-горе съм написал и каква е настоящата стойност на червената фланелка, поне се долавя в контекста, докато считаш ЦСКА за гранд още, ще ти се виждам неадекватен :!: , А ти как мислиш, какъв изглеждаш в моите очи :idea: ,
Изображение

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот Червени Воини » 25 юли 2014 00:19

greenpeak написа:СРАМ И ПОЗОР!!!!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 юли 2014 00:20

3 години Цска няма загуба в Европа

RESPEcT
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 юли 2014 01:38

Такъв бой не бяхме яли скоро! :( Аз ви казах още миналата седмица- 60-40 сме аут, ами няма как да не сме щом се състезаваме на цели три фронта. :cry:
Иначе момчетата се бореха колкото могат, ама те не са виновни. Това отпадане е много по-тежко, отколкото срещу Мура. А на всичко отгоре ни предстои и още по-голям срам. :cry: :cry:

[offtopic]Хиксчо Младенов! :P :x :cry:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 25 юли 2014 07:27

При положение че Карачанаков е единствения който играе с хъс и обърна предния мач поне до равенство абсолютно грешка беше да не играе.Абсолютно безидейни и смешни явно наистина футболът в България е на дъното.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 25 юли 2014 07:32

Вече съм малко по-спокоен! Вярно е, че имаме 14 нови, вярное, че Роко Перота го няма, вярно е, Стойчо каза , че имаме големи очаквания без покритие на този етап. И за това в неделя ще съм на стадиона, за да подкрепя моя новоизграждащ се отбор !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юли 2014 07:36

Всичко разбирам-набързо скалъпен отбор,играчите не се познават,но не мога да преглътна треньорските грешки и в двата мача с молдовските дърводелци :x !Не знам този треньор,как толкова години не разбра,че във футбола освен нападение и защита има и средна линия и че тя е най-важното звено :( и че в нея освен „черноработници“ ,трябва да има и такива ,които да правят играта на отбора,между другото такава грешка допусна навремето и на мача с„Блекбърн“ в София,но това явно при него е рецидив!Какви бяха тия куци смени :shock: ,вадиш двамата най-борбени и опитващи се да правят играта на отбора(Камбуров и Галчев) и пускаш двама централни нападатели,които не знаят на кой свят са,оставаш абсолютно куция кон Маркиньос,който винаги е бил антифутболист,абсолютно инертен и некадърен,плажен „футболист“,достоен за „А“ окръжна,не знам въобще как може да вземеш такъв „играч“ в отбора :shock: ,къв му е случая па на тоя бастун Бергонси? при положение,че Съни игра доста прилично в Ловеч и е много по- ефективен и от него и от Маркиньос взети заедно!При това положение пусни петима нападатели и чакай да вкарат,като нема кой да им хвърли един пас!От къв зор пусна Крачунов при положение ,че в момента е адски зле-груби грешки и в контролите и в официалните мачове изиграни досега!?Въобще, гола вода сме от всякъде :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юли 2014 07:40

ehh написа:\
шивача написа:
toffees написа:
шивача написа:
toffees написа:
шивача написа:Сега отборът има нужда от подкрепа най-много, поне от тези, които го обичат. Нека не приличаме на сините и да си режем вените за всичко. Имайте повече интелект в такива моменти, макар и неприятни. ;)

Пич по принцип си прав но до кога бре ,до кога ? Тия с червената фланелка на 90% мислят само за пари и изобщо не им дреме за ЦСКА и за феновете, изобщо .

Докога ли? Цял живот ;) Само ЦСКА, останалото вече е минало.

Пич не те знам на колко години си но това не е ЦСКА повярвай ми. Иначе ще ги подкрепим то е ясно.

Готин, знам две и двеста, гледал съм нашите на полуфинали(2 пъти), радвал съм се Стойчо още от дете, на Бенкса, на Ицо, на Туньо, ......готин, ти си фен на уникален клуб и само може да се гордееш с това-ние сме привилегировани, защото сме Армейците :idea:

Толкова е грешно мисленето на тоя зомбиран шивач, че просто не е истина. Той е жив пример, как ние си живеем в миналото. Царе сме, като сме направили нещо добро в миналото, да си останем там и после да се кефим на годишнини. Годишнина за едно, годишнина за друго - но развитие нулево. Нищо не правим за да може успехите в миналото да се повторят и да с по-прясна дата.
Какво направи ЦСКА след ония славни години - един х'уй направи. Какво стана с Националния след онова лято през 94 година - един х'уй стана. Какво направи Левски, че да има пак вечери на "запалени вестници" - един х'уй направи. Е това е. Седим на едно място и си спомняме с умиление вместо да си кажем, абе дай да го направим пак, явно има материал. Няма братче. А другите около нас се развиват. Виждат как става, гледат наистина футбол, не само когато трябва да обърнат няколко бири с мезе. Затова стана толкова равностоен футбола, затова вече отбори от Унгария и Словакия са Мисията невъзможна, а мачове с молдовци, мури, степнеци от Казахстан, скиори от някъде си (даже не можем да прочетем името) и още и още ги слагаме вече като 50/50.
Толкова с вечното българско гледане и живеене в миналото, с типичното българско айляшко разсъждане и правене на компромиси.

Тука си абсолютно прав :!: :!: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 25 юли 2014 08:22

Такова пряко предаване на спортно събитие не бях гледал! Аз съм сигурен, че режисьора и операторите бяха пияни ! Някой знае ли, дали сигнала идва от някоя молдовска телевизия или от някакъв сайт ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 юли 2014 08:32

MAXIMUS написа:Такова пряко предаване на спортно събитие не бях гледал! Аз съм сигурен, че режисьора и операторите бяха пияни ! Някой знае ли, дали сигнала идва от някоя молдовска телевизия или от някакъв сайт ?

Телевизия Moldova 1 предаваше мача , което е нещо като нашата канал 1 .

Върни се в “ЦСКА”