Нима някой нормален човек очаква прогрес?
Догодина ще падаме и клубове от Сан Марино, Лихтенщайн и Андора.
Футболът е ОТРАЖЕНИЕ на живота в една държава!
Вижте Германия, вижте нас.
Тук живот няма, футбол няма, трагедия има и трагични ще са резултатите ни.
КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ДЪРЖАВНА ПЪРВА ЛИГА С 1 ОТБОР?!??!
Вие другите отбори в А група имате ли ги за отбори?!?
То не бяха Иртиш, Мура, Зимбру, БАТЕ, Санкт Пьолтен?!???
За мен след Лудогорец (БЕЗ ДА СЪМ ТЕХЕН ФЕН, ПОДЧЕРТАВАМ), всички други са на ниво 4-5-6 дивизия на германия, англия и испания.
Футболна група с 1 читав отбор и 11 други отбора от ТОТАЛНИ ОЛИГОФРЕНИ не може да е футболна група!
Тук футбол няма, и което е по-жалко, след Кубрат и Григор, май и спорт няма да има...НИКАКЪВ.
Погледнете трагедията от Лондон 2012 и Сочи 2014??!
Преди 20 години без 20 медала не се прибирахме, половината от които златни,а сега се радваме на 1 бронз, ако случайно стигнем до него.
ХОРА, БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!!!
Не може от нация 7 млн да прогониш 3 млн в чужбина, тук да са 1 млн роми и 2.5 млн пенсионери и да чакаш просперитет.
Погледнете ни само босовете, простак до простака, мутра до мутра...Динев(той беше,ок),Томов, Батков, Гигов, Венци, Гриша, ТИМ(на Ч Море) и т.н.
И това са президентите на ТОП КЛУБОВЕТЕ НИ, а да не говоря какви ли чобани управляват малките клубове, дето се чудят откъде да намерят 100 лв за бензин и за топка и екипи.
България просто стана брашнен чувал за Европа.
И запомнете, НИЩЕТАТА НЕ Е ПРИЧИНА, ТЯ Е СЛЕДСТВИЕ.
Ние сме бедни, защото сме прости!
Нищо на този свят не е без причина.
Днес Боримиров ми говори за нов модел по подобие на Байерн, с който ще управляват Левски, Томов пуска акции по подобие на Арсенал и Барса, Венци се изцепи, че не е рекъл, не е направил Славия шампион, смешник до смешника!
И ок, с мафия, черно тото и далавери правим Славия шампион ПРИМЕРНО, и кво от тва?!?
Излизат в Европа ,хваща ги Широки Брег и им прави Широки Г.з в два мача.
Или някоя нова Мура, Беверен, Пьолтен и т.н.
Нашите тъпаци не разбират,че осакатявайки клубовете, съсипват и националния!
Младежите ги видяхме с Украйна и Германия, същото ще е и срещу Сърбия, в 3 мача по 90 мин и дадена дузпа, не могат да вкарат гол, мъжете ни са трагедия и те, на този отбор и Юп Хайнкес да е треньор, пак няма да ги класира за световно,а и да бяхме там, нали щяхме да се приберем с 0:20 голова разлика, вие видяхте ли на СП 2014 по-слаб отбор от нашия?
Че те хондурас и коста рика да ни хванат, ще ни бият с 2-3 гола.
Не, не съм негативен, просто съм обективен, кажете ми за нещо лъжа ли?
Утре на Домуса ако му скимне да изостави Лудите и до 2 години са в Б група...ако това е футболна група, значи или сме мазохистична нация или сме ненормални

Съжалявам, в БГ ФУТБОЛ НЯМА!!!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.