tomba написа:sto21 написа:CSKA 78 написа:sto21 написа:Миналата година се смяхте на Левски , че още първия кръг е отпаднал . А смейте се и сега тъпи червено - оранжево - жълти селяндури . И Лудогорец ще приключи много по скоро отколкото си мислят . Приемам залози - кой ще е първият уволнен треньор / до 5-тия кръг/ - А/ Балъков , Б/ Ст.Стоев, В/ В.Вуцов, Г/ Ст.Младенов

А,залог за оня испанеца в Левски има ли?!

Испанецът е мишка . Гласят го за целия сезон , ама според мен .... до Нова Година я изкара , я не . Затова съм предложил тези от "Топ" 4

И си тръгнал да гледаш в чуждата паничка,вие к'во правехте когато червените го бяха закъсали?
Играхме в Шампионската Лига, що ? Миналата година вие злобеехте - "евроидиоти", "ние ако бяхме ...." е - бумеранга се връща - кой сега е евроидиот . И не ми обяснявайте , че Зимбру е някакъв силен и класен отбор . Както и Иртиш , Миртиш и т.н. Просто ние сме слаби - МНОГО слаби . Щом сервитьорчетата и барманчетата от Люксембург направиха 1:1 с Лудогорец ........ Едно време като Левски и ЦСКА играеха с отбори от Кипър , Малта , Люксембург и Андора - резултатът от двете срещи беше двуцифрен . Ако не нещо , поне трупахме точки за коефициента . А сега кво - духаме супата . Моите уважения към Лудогорец но с тази игра - нямят шанс срещу Партизан