ЦСКА София - Левски София - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: ЦСКА София - Левски София

Мнениеот Kris_men2000 » 25 юли 2014 00:00

Neron написа:Ще бъде позор и резил ако не ги бием след гостуването им в Молдова. Ще имат 2 и то непълни дни за почивка, а нашите примадони цяла седмица.

Човече готви се за позор защото нашите хубавци много обичат да се издънват точно когато е най-лесно.Но нали си са примадони пак ще измислят с Гонзо някакво тъпо оправдание защо сме се изложели срещу червените за сетен път.А пък ако бием с някакво измъчено 1:0 тогава пък ще видиш колко тона глупости могат да се изприказват за 5 минути колко велики сме станали .И така до следващият резил и после пак оправдания ,че градим нов отбор и тн,тн,тнт,нт до безкрай.
Последна промяна от Kris_men2000 на 25 юли 2014 00:03, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 25 юли 2014 00:16

1:4 за червените .И нека гонзовият позор продължи.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 25 юли 2014 07:44

Сега е момента да ги ударим здраво ! Психически а и физически ще са много зле.Играят два дена преди двубоя с нас,а ние се готвим цяла седмица спокойно.Отбора им е много зле ( не че ние сме кой знае колко по-добре но .. ) и имаме добри шансове.Ако не ги ударим сега няма кога да е.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юли 2014 10:01

Kris_men2000 написа:1:4 за червените .И нека гонзовият позор продължи.

Еба го, кой ще ги вкара тия 4, бе :lol: :lol: Жоаким ли :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2014 11:20

]

Дербито наближава, а Аниете тренира усърдно. Този играч е енигма за мен, но ще бъде енигма и за противника. Мисля той да ги пори в неделя 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юли 2014 11:24

TristaNNN написа:[offtopic]Доброое утро,млади жени,
како спали, док ония ги клецали,
ако искате да немате деца
ползвайте к*робранка,србска марка партизанка.
Те тогава и З*мбр* да ви клеца,нема деца 8-)[/offtopic]

Дербито наближава, а Аниете тренира усърдно. Този играч е енигма за мен, но ще бъде енигма и за противника. Мисля той да ги пори в неделя 8-)

Ти още си вярваш, обаче :lol: :lol: В неделя да не се скриеш, само :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 25 юли 2014 11:31

Всички на стадиона!
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2014 11:38

boabbb написа:
Ти още си вярваш, обаче :lol: :lol: В неделя да не се скриеш, само :lol:

Зааааааавинаги оставам аз Левскаааар! Верен на отбора си докраааааай! Аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готооов! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 юли 2014 15:04

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

gvbalchev
Контакти:

Мнениеот gvbalchev » 25 юли 2014 15:12

Нашите трябва да подходят изключително сериозно. Това, че червени са имали мач в четвъртък не бива да ги успокоява.

Трабва бясни атаки от първата минута. В никакъв случай да не приемат играта, защото на Камбуров в наказателното поле трудно може бг защитник да му противодейства.

Върни се в “Левски”