България в евротурнирите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: България в евротурнирите

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2014 00:02

Hohohoho написа:За поредна година стабилни географски открития. Най-голямата чест трябва да отдам на Ботев. Досега отбор от втора дивизия не се беше гаврил с нашите грандове, но и това се случи.

Ние отпаднахме с една победа. Твоят отбор с какъв резултат отпадна :?:
Изображение Изображение

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 25 юли 2014 00:02

bobo_13 написа:
Messi_fan написа:
FLANKER написа:Аз си задавам следния въпрос вече: С какво тези бежанци (както се изрази колегата ) са заслужили да взимат по 20 ОООлв заплати? :shock: :o

Отговора е прост - пране на пари. :)
Иначе относно темата , не виждам какво толкова ревете родния футбол затъва все повече и повече. При Литекс работата беше ясна още при жребия. С такъв като Балков за треньор и десет малки негърчета в отбора освен да се борят отново за второ-трето място, друго няма какво да стане. Дьошгьор просто са си класа над оранжевите. При Ботев и там не виждам какво толкова се изненадвате. Ако нямаше проблем с Василев и КТБ, щяха да си продължат безпроблемно. Но всички виждат как целият отбор се срути, така че и тяхното отпадане е логично. Може би само цесекарите ме изненадаха с този провал и резил. Но и при тях е една.....

Ти гледали ли Литекс сега? Че унгарците имаха 2 атаки за цял мач. Просто Джордан се отпуши в 80-тата минута. Преди това вратарчето на унгарците спаси поне 4 гола, иначе относно евентуалния съперник на ЦСКА- Грьодиг...хич не са за подценяване...поне 2 класи са над ЦСКА

За какъв футбол ми говорите в България. Дано сте гледали за малко Ботев сега. Надявам се, че сте видяли как в това градче Санкт Пьолтен с население колкото Асеновград (50 000 души) има стадион, какъвто в БГ няма нито един отбор. Водещите ни отбори нямат стадиони или са полуизползваеми, имаме 1 стадион гооден да посреща мачове от груповата фаза на ШЛ, всяко лято се питаме кой отбор 1-ви ще фалира в А група, ето тия дни четох и за ХАсково - още не поичнало първенството и вече скандали....е как да имаме футбол? Като гледам и децата на какви сгурии играят....

Не, не съм го гледал. А трябваше ли ? :roll: :| А ти гледал ли си мачове на унгарцие? :roll: Както казах, тук ситуацията беше ясна още при жребия. А ти колко атаки очакваше, че ще имат унгарците ? :roll: :| При положение, че водят с два гола на чужд терен. И при положение, че поведоха (ако не се лъжа) в резултата ? Което пък логично поражда друг въпрос, а именно: ако Литекс са имали много атаки, защо тогава не са си вкарали положенията ? :roll: :|

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Какъв е шанса?

Мнениеот levski_4_life » 25 юли 2014 00:03

Ясно е, че когато се играе в турнир, при фазите с 2та мача, определено е по-лесно на отбора, който в първия мач е гост. Особено пък при отборите с по-слаби играчи, но силни публики (ЛЕВСКИ, Цска, Ботев, Берое....). Примери няма нужда да ви давам, предполагам сами ще се сетите, че в ~90% от мачовете в предварителната фаза, в които сме били домакини втория мач сме продължавали (тук говоря само за ЛЕВСКИ, но предполагам и при другите отбори процента е >50), а в обратния случай, сигурно сме изпадали в над 60% от случаите.
Затова искам да попитам, какъв е шанса толкова години подред, ние да се падаме гости във втория мач (Сараево, Иртиш, Търнава), но ако досега го отдавах просто на лош късмет, когато погледнах, че и четирите ни участника са гости във вторите мачове, според мен нещо не е наред.
Вие какво мислите?

само не ми е ясно защо като я публикувах тази тема в нашия раздел, някое модераторче я изтри? ако мисли, че не е за там да я премести, кво трие
едит: тя била слята с общата тема за евротурнирите; добре, ама според мен това е наистина сериозен казус, заслужаващ отделна тема; МОЛЯ НЕ Я МЕСТЕТЕ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 25 юли 2014 00:04

Siegfried написа:Аз пък си харесвам Челси, а и от твоите коментари и оценки - нула процента полза :mrgreen: Българинът е силен в коментарите, но дотам. Обсъждал. И какво като обсъждаш? Медал ? Орден ли искаш????

Влязъл си в тема за Бг отборите в Европа, пък ни навираш Челси в очите, малко странно,а?
Харесваш Челси, именуваш се Зигфрид и с аватар на Паул Брайтнер - това сигурно минава за "яко"!?! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 25 юли 2014 00:04

Лудогорец ще играе поне до декември месец. ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 юли 2014 00:04

Няма да излъжем, ако кажем, че до тук това е най-срамната година на бг отборите в европейските клубни турнири. Дори Лудите не успяха да бият в два мача аматьорите от Люксембург.
Не знам още колко лампи трябва да светнат, за да се разбере, че трябва коренна промяна в родния футбол
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 25 юли 2014 00:05

Ботевъ Пловдивски написа:
Hohohoho написа:За поредна година стабилни географски открития. Най-голямата чест трябва да отдам на Ботев. Досега отбор от втора дивизия не се беше гаврил с нашите грандове, но и това се случи.

Ние отпаднахме с една победа. Твоят отбор с какъв резултат отпадна :?:

С 0:2 миналата година от Иртиш. Тази се представихме най-достойно, може би щото не играхме ( изключение на Гората, ама ще видим и те как ще я докретат).

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 юли 2014 00:05

Поне сме над аматьорите, щом бихме Люксембург и Сан Марино. Което значи, че сме полуаматьори.

rebel
Контакти:

Re: Какъв е шанса?

Мнениеот rebel » 25 юли 2014 00:05

levski_4_life написа:Ясно е, че когато се играе в турнир, при фазите с 2та мача, определено е по-лесно на отбора, който в първия мач е гост. Особено пък при отборите с по-слаби играчи, но силни публики (ЛЕВСКИ, Цска, Ботев, Берое....). Примери няма нужда да ви давам, предполагам сами ще се сетите, че в ~90% от мачовете в предварителната фаза, в които сме били домакини втория мач сме продължавали (тук говоря само за ЛЕВСКИ, но предполагам и при другите отбори процента е >50), а в обратния случай, сигурно сме изпадали в над 60% от случаите.
Затова искам да попитам, какъв е шанса толкова години подред, ние да се падаме гости във втория мач (Сараево, Иртиш, Търнава), но ако досега го отдавах просто на лош късмет, когато погледнах, че и четирите ни участника са гости във вторите мачове, според мен нещо не е наред.
Вие какво мислите?

Да не би домакинствата да се определят от коеф.? И на мен това ми прави впечатление. :?

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 25 юли 2014 00:06

Каква ирония само. Онзи с нищожния коефициент и правилен футбол продължава с някво казахстанско тимче, а отборите на най-големите му "фенове" се дънят един след друг...
Да не пропуснем и равния на шампиона срещу аматьорите.

- Ще се оправи ли футболът ни - не!
- Защо?
- Защото молбите и на трите ни участника са насочени към някакъв коментатор от мексиканска телевизия. (Май Хорхе Кампос, но не съм сигурен)
...

Върни се в “Футбол - България”