Да интересно ми е какво направи Кикишев на Жоазиньо?Сложи си ръцете малко над врата му.Нито го бутна нито го е душил нито го е колил нито му сложи баница?Кво му направи ?Тва за ложите го видях от Сашо Диков.А пък и ако те провокирам и дойдеш и ми удариш шамар ,ще те осъдя....Та кой е виновен в случая ?tprodanov написа:Абе, ти видя ли какво направи Кишишев на Жоазиньо? Видя ли как Нифлор имаше удар без топка? Видя ли тия жалки типове в ложите как провокираха и обиждаха хората около тях? Хора в ложите да те нападнат бе, сещаш ли се колко жалко джудже си бил?
Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме
Последна промяна от maldin1 на 25 ное 2009 22:52, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Супер смешно ми става като гледам тия цитати. На Дока поп му пеел в 3-тата минута. На СС някой му казал (който някак си чул?!?!?),че Гонзо иска Йовов да изнерви мача. Нищо,че Йовов беше пуснат в момент в който на Левски му трябваше спокойствие,а не нерви (губеше в резултата). Простотиите в А сектор няма да ги коментирам. Срамно е и не е правилно,въпреки,че Дихонов го видях и не ми приличаше като човек фраснат с камък в лицето. Все пак ако има виновници да бъдат наказани. Янев отдавна се е доказал,като муха и ...(тук ще пропусна думата) . Само ще напомня коментар на Кишишев даден преди няколко дни. Доколкото помня той твърдеше,че футбола е твърда игра, момчетата трябва да стъпят здраво на терена и да се борят яко. Аз видях 1 или 2 по-груби влизания срещу Дока и 1 глупаво влизане на Минев,което му костваше 2ри жълт картон. Всичко друго беше лежане. Пък влизането на Кишишев в Жо как да го коментираме?
110 години любов!
unist_gp написа:трябваше отдавна глистът ганчев да е в панделата, а литекс в Б група (откъдето дойдоха)
защо ли стреляха по Стоилов, защо ли рязаха пръстите на Бончев....
Браво на Видзев, Зимбру и Бате! Догодина пак ще гледаме селски трагедии!
Да, но като финансираш политици, после получаваш подкрепа. Джуджето прекали обаче

Малдинчо, Жозиньо, не Зе Соареш. Направи балтия на Жо, която е достойна и за рендето даже. Ае пък да видим като почнеш да ме обиждаш на говеда и ти забия един шамар, как точно ще ме осъдиш? Състояние на афект и се връщаш там , откъдето си излязъл.
maldin1 написа:Да интересно ми е какво направи Кикишев на Жоазиньо?Сложи си ръцете малко над врата му.Нито го бутна нито го е душил нито го е колил нито му сложи баница?Кво му направи ?Тва за ложите го видях от Сашо Диков.А пък и ако те провокирам и дойдеш и ми удариш шамар ,ще те осъдя....Та кой е виновен в случая ?tprodanov написа:Абе, ти видя ли какво направи Кишишев на Жоазиньо? Видя ли как Нифлор имаше удар без топка? Видя ли тия жалки типове в ложите как провокираха и обиждаха хората около тях? Хора в ложите да те нападнат бе, сещаш ли се колко жалко джудже си бил?
То е ясно,че състава на други отбори освен вашия не го знаеш,ама да ти кажа Жоазиньо и Зе Суареш са различни футболисти. Да,идват от Бразилия и са ниски. Зе е тоя дето изкара червения на Кишишев. Жо е онзи от първото полувреме,който вашия шибек замалко да пребие
Последна промяна от groti на 25 ное 2009 22:56, променено общо 1 път.
110 години любов!
tprodanov написа: Ае пък да видим като почнеш да ме обиждаш на говеда и ти забия един шамар, как точно ще ме осъдиш? Състояние на афект и се връщаш там , откъдето си излязъл.
Ами хубаво ай аз ще си изкарам медицинско ти иди разправяй какво съм ти говорил.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- blue magic
- Контакти:
Това очевидно са цитати от ГА или някой от обкръжението му. Ловеч си дойдоха със съдията. И затова се скъсаха да го хвалят след мача. А палячото си свърши поръчката перфектно. Мафиотският стил на "строителя на къщички за пиленца" се проявява с пълна сила! Жалка картинка!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
SkArY_9 написа:Дискутирайте, но без обиди или псувни!
Скери, за какви химери ми говориш тука

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
maldin1 написа:tprodanov написа: Ае пък да видим като почнеш да ме обиждаш на говеда и ти забия един шамар, как точно ще ме осъдиш? Състояние на афект и се връщаш там , откъдето си излязъл.
Ами хубаво ай аз ще си изкарам медицинско ти иди разправяй какво съм ти говорил.![]()
Дано не се занимаваш с право, че гладен ше си останеш

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Gil-galad написа:SkArY_9 написа:Дискутирайте, но без обиди или псувни!
Скери, за какви химери ми говориш тука![]()
Как кави, искам да си дискутиране, но без да се обиждате, не виждам нищо лошо в това

Много ми е кеф как от Литекс се правят на ощипани госпожички. Все едно при тях гостуванията на Левски минават кротко и тихо, а феновете там правят шпалир. Само няколко примера от Ловеч - пребити фенове на Левски, ЦСКА и Локо Пд, мутрата Страхил Димчев пред очите ми преби фен на Левски в онзи мач 4:3, бит съдия (Костадин Костадинов), бит футболист - Сашо Александров. Защо сега е това лицемерие?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание