Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?

Мнениеот todordk » 25 ное 2009 22:46

Пълен смешник. не е истина. не може да се подиграваш така с всички които обичаме футбола. ясно беше че мача ще е нервен и оспорван. ми като не може да води такива мачове - да не му дават бе. после да не викаме чужди съдии е как да стане!
Браво на момчетата от Левски, показаха че на пролет НИЕ ше се смеем последни! убеден съм че и Гаджев като се върне нещата ше се нормализират!
Шампиони сме!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 ное 2009 22:47

k_oleto написа:ми то ако беше така, трябваше и две дуспи да им даде за волейбол в наказателното поле

Перфектен Х /без да злобея/

Къде ги видя тези 2 дузпи? Първо чел ли си някога футболния правилник ,какво разстояние трябва да измине топката ,за да се счита ,че има удар? имаше ли удар на Йеленкович в малкия пенал с ръка?
А удар с крак със скок в гърдите ,когато топката е на около 2 метра ?-Какво е ,ако не червен картон?
имаше ли удари без топка на Ив.Попов и Нифлор?- Имаше , имаше ли реакция на съдията -нямаше.
За какво точно показа червен картон на Кръстовчев? Колко удари с лакът на Пл.Николов не бяха санкционирани?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Интересно...

Мнениеот Siegfried » 25 ное 2009 22:47

Само на мен ли ми се струва или съдиите са се уговорили да съсипят това първенство :?: Факт е - че след всеки изминал кръг някой отбор има оплаквания към реферите :!: Ако това продължи - то просто няма смисъл вече да се коментира съдийството...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 ное 2009 22:48

Дока направи кривоглед Бардон. Бардон се мъчеше да го контузи трайно, и накрая успя! Съдията спести за това нарушение червен картон на Бардон :evil:

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 25 ное 2009 22:49

honda написа:
k_oleto написа:ми то ако беше така, трябваше и две дуспи да им даде за волейбол в наказателното поле

Перфектен Х /без да злобея/

Къде ги видя тези 2 дузпи? Първо чел ли си някога футболния правилник ,какво разстояние трябва да измине топката ,за да се счита ,че има удар? имаше ли удар на Йеленкович в малкия пенал с ръка?
А удар с крак със скок в гърдите ,когато топката е на около 2 метра ?-Какво е ,ако не червен картон?
имаше ли удари без топка на Ив.Попов и Нифлор?- Имаше , имаше ли реакция на съдията -нямаше.
За какво точно показа червен картон на Кръстовчев? Колко удари с лакът на Пл.Николов не бяха санкционирани?

БЕ остави ги бе,чевените фенчета пак се изплашиха че Левски се вдига на крака!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 25 ное 2009 22:51

Все пак се получи не лош мач!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Re: Интересно...

Мнениеот asenkolev » 25 ное 2009 22:53

Siegfried написа:Само на мен ли ми се струва или съдиите са се уговорили да съсипят това първенство :?: Факт е - че след всеки изминал кръг някой отбор има оплаквания към реферите :!: Ако това продължи - то просто няма смисъл вече да се коментира съдийството...

Само софийските отбори мрънкат от съдийството!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Интересно...

Мнениеот Siegfried » 25 ное 2009 22:54

asenkolev написа:
Siegfried написа:Само на мен ли ми се струва или съдиите са се уговорили да съсипят това първенство :?: Факт е - че след всеки изминал кръг някой отбор има оплаквания към реферите :!: Ако това продължи - то просто няма смисъл вече да се коментира съдийството...

Само софийските отбори мрънкат от съдийството!

Убеден ли си :?: Много се дразня от хора , които първо говорят , а после мислят :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 ное 2009 22:54

И още за онеправданите :!:

Гошо Марков-агент Николай:
"Левски е отбор на култрни и образовани хора"
Дали?
Трифон Попов:
"Аз бях в ложите. Постоянно хвърчаха бутилки срещу нас. Величко Дихонов е ударен с нещо тежко. Камък ли, не знам. Има рана на устната"-имате грешка г-н Попов,те са интелигентни и културни хора.
Христо Янев:
"Имам много мачове срещу Левски с екипа на ЦСКА, но такова нещо не съм виждал. Обезумели типове ритаха хора все едно са говеда. Наистина за първи път попадам в толкова груб мач. Ние искахме да играем футбол, но до 30-ата минута бяхме подложени на такъв терор, че се чудехме има ли смисъл въобще да довършваме този мач"

И пак съдията е виновен,нали?Ах защо Господ допусна такава несправедливост и селския футбол на Левски бе възнаграден с 1 незаслужена точка?Защо?
Последна промяна от Sagittarius на 25 ное 2009 22:55, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 22:55

А що не написа от интервюто на Янев, че каза - съдията свири всичко, което можеше...

Върни се в “Левски”