kartago написа:Ако няма някакъв технически проблем за набъбване на темата и аз не виждам никаква необходимост от отварянето на нова такава тема! Че се попревърна във втора спам тема мисля, че вината си е наша защото го позволихме. Иначе можем сами да си пооправим темата и да и върнем старата слава. Съгласен съм с Коцето, че носи определен емоционален заряд, има доста история, много интересни моменти които наистина понякога с носталгия може да почете човек, така че и аз не съм съгласен да правим нова тема. Това е моето мнение.
Така първо съм ПРОТИВ да се отваря нова-просто не виждам смисъм,освен ако технологески няма някакъв проблем-например лимит на менията или нщео такова -което не ми се вярва.
Второ , Картаго до известна степен съм съгласен с това че някога с еспами и наистина мнения от сорта на къде ми е топчето, Наздраве за Вуцов и тем подобни не са за тази тема,но смятам че и ти леко прекспонираш нещата в известна степен.В смисъл такъв,че определено ако се пише само Наздраве и се пуска някоя и друга песен -в един момент става малко еднообразно и скучно-така че определено трябва да иам малко и странични неща -разбира се съм съгласен ,че трябва да се ограничи броя на безмисления спам.Надявам се чи си ме разбрал точно!!-
НАЗДРАВЕ!