rhaegar написа:Криза е, няма пари за камериОт друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?
Нема, язе сега си пущам Костюмарете

Тоя мач е 0:0 с червени картони на Дедовия и Крачун

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Криза е, няма пари за камериОт друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Кашчей написа:rhaegar написа:Криза е, няма пари за камериОт друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?
Трябваше да пратят вас там, че тъкмо сте обръгнали
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Кашчей написа:rhaegar написа:Криза е, няма пари за камериОт друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?
Трябваше да пратят вас там, че тъкмо сте обръгнали
Аа, неНека и те пообиколят малко
ЕМИЛ написа:Взе ли телефона на плевенчанката ?
Кашчей написа:
Те обаче имат шанс. Забелязал съм за толкова години, че са по-организирани от вас когато иде реч за ЕКТ. Да, имали са слаби мачове, но като цяло са по-добри.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Криза е, няма пари за камериОт друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?
Напротив . Молдовците ни показват ,че имат изобилие от камери покрай терена . През 15 секунди сменяват камерата и не знаеш кой атакува и къде е топката .
А защо си го причиняваме ? Защото сме фенове на футбола и я обичаме тази игра .
Взе ли телефона на плевенчанката ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:ЕМИЛ написа:Взе ли телефона на плевенчанката ?
За кво ми е![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
JackPackage написа:ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Криза е, няма пари за камериОт друга страна, за какво да си причинявате тая мъка?
Напротив . Молдовците ни показват ,че имат изобилие от камери покрай терена . През 15 секунди сменяват камерата и не знаеш кой атакува и къде е топката .
А защо си го причиняваме ? Защото сме фенове на футбола и я обичаме тази игра .
Взе ли телефона на плевенчанката ?
За кво му е телефона й, ти като ядеш омлет на ресторант взимаш ли си черупките от яйцата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта