Декстър, на колко години си???Прочети внимателно какво е написал автора на темата.Единствено за което съжалявам е, че си фен на любимият ми отбор, а тук всички разбраха колко си ПРОСТ.
п.п. Моля останалите съфорумци, да не си правят заключителна извадка за общата маса фенове на БПФК 1912.При нас хората като Декстър са малцинство, и се стремим да се разгранечим и отървем от тях.
Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За правото да имаш дом
И аз съм много съгласен с първото мнение. А за по-голямата част от следващите - може би не обичате да се информирате за добри/правилни постъпки на един определен етнос, но на вторият ден от бутането напрежение нямаше, а неколцина дори сами си срутиха постройките. Нека не забравяме и няколко дни преди това кой помогна на хората от злополучния влак София-Бургас 
А това с правото на дом е абсурдно

А това с правото на дом е абсурдно

- Red Warrior
- Контакти:
Роми спряха влакове в София в знак на протест

Роми спряха три влака в акция на гражданско неподчинение в подкрепа на ромите от Стара Загора, на които бяха съборени незаконни постройки.
Протестиращи роми застанаха на линията Захарна фабрика-Горна Баня на прелеза до кв. "Факултета",а каруци "паркираха" върху железопътната линия.
Ромите се заканиха да спират влаковете до 12 часа.
Влакът София-Перник е спрял в близост до прелеза, друг влак Перник-София е спрял в Горна Баня, а влакът Кюстендил-София е на гара Перник-Разпределителна, съобщиха от БДЖ.
От компанията обясниха, че такъв протест трябва да се прави след предварително уведомление, каквото не е получено.
Протестиращите роми настояват и за узаконяване на техните домове, които също не били построени по правилата.
"Става дума за големи къщи, построени преди 10-15 г. и не са опасни. Такива са 80% от постройките във Факултета", обясни представител на протестиращите пред bTV.
"Този кмет там, който остави толкова деца на улицата, трябва да си подаде оставката", изтъкна той по повод събаряне на ромските постройки в Стара Загора. По думите му трябва да се вземат мерки, за да не се случи същото в София, във Видин, Монтана и в много други градове, където роми живеят в незаконни постройки.
"dir.bg"
Напалм!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Роми спряха влакове в София в знак на протест
Минавай отгоре 

- Red Warrior
- Контакти:
Пускай влака! 

Докато протестират да им бутнат и техните
Без това и те са незаконни 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- barca4ever
- Контакти:
Айде тамън сега са на готово за сапуниране

[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
Ами да им ги узаконят но само ако си платят всички такси които се плащат са да строиш къща. Ако земята не е
тяхна и нея да платят!
тяхна и нея да платят!
- Red Warrior
- Контакти:
Мисля да си построя една къща на Витоша където ми хареса, и ако държавата дойде да ми я бутне ще я съдя за дискриминация. 

Или пък може да искаш да си я узакониш и да станеш собственик!