Балкански Орел написа:zlato1234 написа:Стига вече с тези глупости, че, ако не подкрепяш български клубен отбор в Европа, не си българин. По света е пълно с примери и няма нищо нередно. Всеки може да подкрепя който клубен отбор си иска, и това не променя етноса му. Никой не е длъжен да подкрепя или пожелава успех на клубните отбори в България освен техните фенове.
Ако става дума за Националния отбор, там вече може да кажете, че човека не е българин!
П.П. Все пак аз ще пожелая и на трита обора успех, не защото съм длъжен, а защото искам... Което не ме прави повече българин от тези, които не искат успех за тези клубове. ФАКТ!![]()
Като няма да ги подкрепяш кво прайш в тая тема само да ми развиваш теории ? Другите страни отборите им имат по 400 млн бюджет и е нормално да не си съчувстват и от таблицата им 3 отбора се класират диркетно в групите, ама няма смисъл да ти обяснявам така като гледам.
Ако си беше направил труда да прочетеш целия коментар щеше да разбереш за какво става въпрос без да се правиш на умен. Аз съм им пожелал успех точка. И теории на никой не развивам, още по-малко пък на човече като теб. Като нямаш достатъчно акъл да схванеш по-добре не репликирай...