Българските отбори в Европа днес, по коя ТВ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Българските отбори в Европа днес, по коя ТВ?

Мнениеот zlato1234 » 24 юли 2014 13:27

Балкански Орел написа:
zlato1234 написа:Стига вече с тези глупости, че, ако не подкрепяш български клубен отбор в Европа, не си българин. По света е пълно с примери и няма нищо нередно. Всеки може да подкрепя който клубен отбор си иска, и това не променя етноса му. Никой не е длъжен да подкрепя или пожелава успех на клубните отбори в България освен техните фенове.
Ако става дума за Националния отбор, там вече може да кажете, че човека не е българин!

П.П. Все пак аз ще пожелая и на трита обора успех, не защото съм длъжен, а защото искам... Което не ме прави повече българин от тези, които не искат успех за тези клубове. ФАКТ! ;) 8-)

Като няма да ги подкрепяш кво прайш в тая тема само да ми развиваш теории ? Другите страни отборите им имат по 400 млн бюджет и е нормално да не си съчувстват и от таблицата им 3 отбора се класират диркетно в групите, ама няма смисъл да ти обяснявам така като гледам.

Ако си беше направил труда да прочетеш целия коментар щеше да разбереш за какво става въпрос без да се правиш на умен. Аз съм им пожелал успех точка. И теории на никой не развивам, още по-малко пък на човече като теб. Като нямаш достатъчно акъл да схванеш по-добре не репликирай... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 24 юли 2014 13:32

radoslav_rashkov написа:Стискам палци за Литекс и Ботев. Съперника на Зимбру или байганювците ми е втръснало да ги гледам.

Ей Богу, той не знае как Бай Ганьо да напише тръгнал да обижда някого :? Само омраза се пръска без да се вложи грам мозък. Накрая, ако вземе ЦСКА да се класира, сигурно няма да спиш от яд, така ли? После сме тръгнали да искаме красива игра и пълни стадиони, е просто няма как да стане с такива полу- човеци за фенове!
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юли 2014 13:33

Зимбру-ЦСКА 0:2 :P
САНКТ ПЬОЛТЕН-БОТЕВ 3:1 сл. прод.
ДЬОШГЬОР-ЛИТЕКС 0:1

Това са ми прогнозите, има само един евробоец, колкото и да ви е неприятна историята. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 24 юли 2014 15:19

По "ФМ+" цял ден говорят, че ще дават Литекс и Ботев по БНТ1 и БНТ2, ма не запомних кой мач по коя ще е.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 юли 2014 15:37

Зимбру - ЦСКА по Диема и Moldova 1
Санкт Пьолен - Ботев по ORF и Laola
Дьошгьор - Литекс по унгарската Magyar 2
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: zlato1234

Мнениеот Странджата » 24 юли 2014 16:23

Релативизмът е раковата клетка на съвремието ни. Затова привържениците на един отбор са българи, а останалите са не българи. Когато обаче стане дума за друг отбор, изправил се срещу чужд, тогава всички по подразбиране се пречистваме и ставаме българи! С други думи - истината е такава, каквато ми изнася или казано от бившия министър на спорта - относителността на предиката консолидира реалността на аргумента ;)

scot

Мнениеот scot » 24 юли 2014 16:30

Успех на всички, Цска да победи с едно на нула, Ботев да завърши 0:0, а Литекс да бият с 2 на нула и после с дузпи ! Не е невъзможно.
За съжаление обаче имам гадното чувство, че днес всички ще отпаднат :cry:

аз па съм мушнал по 50 кинта на мач ей така:
Зимрбу- ЦСКА - 1,

Ботев Х,

Литекс 1.

Само Ботев продължава.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 24 юли 2014 16:56

russia написа:
W84me написа:Успех на Ботев, другите да отпадат.

Имаме интерес, колкото може повече отбори да продължат. Какъв е смисъла да отпадат? След време може точно пък Левски да намаже от точковия актив на страната, натрупан от представянето на другите, дето искаш да отпадат. Явно злобичката ти е замъглила съзнанието. ;)

Едно мъдро изказване, от човек разбиращ от футбол, загърбил фенщината ! Евала !!!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 24 юли 2014 16:58

scot написа:
Успех на всички, Цска да победи с едно на нула, Ботев да завърши 0:0, а Литекс да бият с 2 на нула и после с дузпи ! Не е невъзможно.
За съжаление обаче имам гадното чувство, че днес всички ще отпаднат :cry:

аз па съм мушнал по 50 кинта на мач ей така:
Зимрбу- ЦСКА - 1,

Ботев Х,

Литекс 1.

Само Ботев продължава.

аз мисля да сложа 50 еуро че ЦСКА ще победи, но ми струва нисък коефициента, все пак мисля да се престраша

Върни се в “Футбол - България”