II кръг: ЦСКА - Левски 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: II кръг: ЦСКА - Левски
Споко ! Утре бием! Ние сме "армейци"! В неделя всички на стадиона !
- Stahlgewitter
- Контакти:
MAXIMUS написа:Споко ! Утре бием! Ние сме "армейци"! В неделя всички на стадиона !
Ще видиш на стадиона колко сте армейци,надявам се да се съберете повече от 5к,че ми писна да ви гледам половин сектор,те жълтите се събират повече от вас.

Пляс, пляс рогатите, пляс, пляс рогатите
що ми е така кеф бе ... тия мачове са ни най-лесните за годината 
Оставката му е в кърпа вързана на оня в дясно с жълто-червената фланелка, дето гледа у земята като пресисало добиче

Оставката му е в кърпа вързана на оня в дясно с жълто-червената фланелка, дето гледа у земята като пресисало добиче
- CSKA_1948_
- Контакти:
Stahlgewitter написа:MAXIMUS написа:Споко ! Утре бием! Ние сме "армейци"! В неделя всички на стадиона !
Ще видиш на стадиона колко сте армейци,надявам се да се съберете повече от 5к,че ми писна да ви гледам половин сектор,те жълтите се събират повече от вас.
Просто вече не сте дразнители за нас, толкова сте зле... Ама последните 2-3 мача вие сте по-малко и почвате да се редите от 20 ред нагоре.
Иначе за мача е ясно, че пак ще ви отнесем за пореден път. Може би 2:0. Ако успеете да ни вкарате един гол трябва да се радвате!
Stahlgewitter написа:MAXIMUS написа:Споко ! Утре бием! Ние сме "армейци"! В неделя всички на стадиона !
Само незнам на кой сектора е празен ? Разпъвате парцала от 20-я ред на сектора !!! Колко жалки сте !
Бърже, бърже забрави "Срам ни е от вас "
Леевски, оле
Заформя се загуба на червеният отбор.Един резултат от 0-2 не би бил изненада.Просто в Левски има 2-3 играчи които могат да решат мача.В ЦСКА ги няма тези лидери...
Вълчанее,събуждай се , никое време е
! 3 и половина е !
Аааа иначе в Цска няма лидери-Камбуров(който ви е вкарал 8 или 9 гола не съм сигурен),Тунчев,Маркиньос,Вальо Илиев,Апостол (който също често си ви накзва ,мисля че има 2 гола срещу вас).
А бе и аз съм на мнение ,че няма лидери в Цска
П.С. А в Левски кой са лидерите -#Владотрансферавголямотбор ,Валеритата ,Сърмата , оня от Пазарджик
Аааа иначе в Цска няма лидери-Камбуров(който ви е вкарал 8 или 9 гола не съм сигурен),Тунчев,Маркиньос,Вальо Илиев,Апостол (който също често си ви накзва ,мисля че има 2 гола срещу вас).
А бе и аз съм на мнение ,че няма лидери в Цска
П.С. А в Левски кой са лидерите -#Владотрансферавголямотбор ,Валеритата ,Сърмата , оня от Пазарджик
Вълчан написа:Заформя се загуба на червеният отбор.Един резултат от 0-2 не би бил изненада.Просто в Левски има 2-3 играчи които могат да решат мача.В ЦСКА ги няма тези лидери...
В Левски лидерите са?
Venko123 написа:Вълчан написа:Заформя се загуба на червеният отбор.Един резултат от 0-2 не би бил изненада.Просто в Левски има 2-3 играчи които могат да решат мача.В ЦСКА ги няма тези лидери...
В Левски лидерите са?
Гонзалина и Боримечков!