Да видиме дали е останало нещо от талантливия играч, който беше М'Вила
  Да видиме дали е останало нещо от талантливия играч, който беше М'Вила   Оня косматия не съм го гледал, ще го видиме
  Оня косматия не съм го гледал, ще го видиме   Тия фланелки са мега-грозни, дано не играеме с тях
  Тия фланелки са мега-грозни, дано не играеме с тях  
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 Да видиме дали е останало нещо от талантливия играч, който беше М'Вила
  Да видиме дали е останало нещо от талантливия играч, който беше М'Вила   Оня косматия не съм го гледал, ще го видиме
  Оня косматия не съм го гледал, ще го видиме   Тия фланелки са мега-грозни, дано не играеме с тях
  Тия фланелки са мега-грозни, дано не играеме с тях  

К'ви са тогава тия на световното

boabbb написа:А, ама тоя не е безидеен, бе

durex написа:Ето го и Додо на тренировка, личи си че е бразилец
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K_CfednI6G8[/youtube]
 На FIFA 10 ставаше 90+ , няма начин да не стане така в другата реалност.
  На FIFA 10 ставаше 90+ , няма начин да не стане така в другата реалност. Талантите са налични в лицето на Икарди, Ковачич, Вила и Жезуз. Нужно е да се разкарат слабаците като Андреоли, Кузманович, Матиас Силвестре, Карисо и още един-двама.
  Талантите са налични в лицето на Икарди, Ковачич, Вила и Жезуз. Нужно е да се разкарат слабаците като Андреоли, Кузманович, Матиас Силвестре, Карисо и още един-двама. 
  [/offtopic]
[/offtopic]suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
 Оня гърчавия от "миньорите" обаче не ме кефи особено
  Оня гърчавия от "миньорите" обаче не ме кефи особено   Ламела не го дават ония, нека им седи още една година, после ще го купиме за 5 милиона
  Ламела не го дават ония, нека им седи още една година, после ще го купиме за 5 милиона   
   Лавеци си е за Интер, да предлагат някой лев, че не ми се гледа Рики "Дървото" Алварес
  Лавеци си е за Интер, да предлагат някой лев, че не ми се гледа Рики "Дървото" Алварес 

tatusindo написа:Много добро попълнение е Гари Медел

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта