Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот bobonikolov » 22 юли 2014 04:01

мили написа:
dunavfc написа:Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..

Спокойно, нека да се порадват малко.
Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!! :) :) :)

Споко винаги има първи път. Те и Левски не бяха яли бой 5 пъти подред ама се случи. Да не стане и с вас така - да ви отупаме няколко пъти подред за шампионат.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 22 юли 2014 04:34

мили написа:
BRF написа:Да,да,огромна ми е радостта!Трети ден празнувам,не ходя на работа,не си гледам децата,просто ме е обхванала една луда еуфория щото Хасково са били лудогорец !Дори и вчерашния мач на ЦСКА го зарязах,кво да му гледам аз празнувам победата на Хасково, много комплекси,много!

Ако ставаше въпрос за теб, изобщо не бих писал. :shock:
Ти си почти фен на Лудогорец.
Хвърлих един поглед в двата форума - на ЦСКА и на Лудогорец. Каква изненада!
От началото на Юни, във форума на Лудогорец имаш над 30 мнения :!: Във форума на ЦСКА - 15, максимум 20 мнения. :roll:
Стана ми приятно, че Лудогорец има фенове от други отбори :lol:

:lol: :lol:

Не разбирам защо феновете на други отбори си избиват комплексите по Лудогорец ? Каква е тая злоба ? :shock: Знам, тъжно е да гледате любимите ви отбори в такова слабо състояние, но такава е реалността. Не превръщайте мъката по любимия отбор в злоба :!: Всеки отбор си има върховете и паденията, след няколко години Левски/ЦСКА пак ще са шампиони.

Разбираемо е да завиждате, ама чак такъв хейт е феноменално. "Отбор без публика, отбор без традиции, отбор със собственик мафиот, отбор без българи в състава, бла бла...." Типично по български трябва да завиждаме на по-добрите, това ни е национална черта ;) Да, съгласен съм, че Лудогорец не е национална кауза, НО трябва да се отдаде заслуженото уважение на шампиона.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 22 юли 2014 05:05

Неспособни сме да се радваме на чуждото щастие :!: Ето ви я завистта:
FCH написа:На нас, ако държавата ни бе дала 3 млн. сигурно щяхме да имаме най-красивия стадион в А група. А ДОМУЗчиев чака с тези пари да си избие разликата. Дано Дюделанж им покаже, че живеят в заблуди за величие и спестовност, граничеща с алчност .

flo написа:Смазахме ЦСКА 4 пъти , отстранихме побратимите им Партизан с 2 победи , дори и техния приятел Стяуа с 4-2 ........

Кои сте тези "ние", бе? Кой ви знае вас, бе, смешници? Банда платени селяци и турци, дано отпаднете колкото се може по-рано, че ми е писнало от вашата гнусна пропаганда.

В ШЛ има запазено място смао един български отбор. Гордостта на народа - Левски.

Teo написа: Правите трансфери за по над 1 бон евро, как няма да се докажете в Европа ми кажи. Футбола се прави с пари, а при вас ги има в безгранично изобилие благодарение на цесекара Кирил. В мига в който се получи колапса при вас ще бъдете забравени като вчерашен вестник :idea:
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юли 2014 15:22

мили написа:
BRF написа:
мили написа:
dunavfc написа:Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..

Спокойно, нека да се порадват малко.
Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!! :)

Да,да,огромна ми е радостта!Трети ден празнувам,не ходя на работа,не си гледам децата,просто ме е обхванала една луда еуфория щото Хасково са били лудогорец !Дори и вчерашния мач на ЦСКА го зарязах,кво да му гледам аз празнувам победата на Хасково, :) много комплекси,много!

Ако ставаше въпрос за теб, изобщо не бих писал.
Ти си почти фен на Лудогорец. :o
Хвърлих един поглед в двата форума - на ЦСКА и на Лудогорец. Каква изненада!
От началото на Юни, във форума на Лудогорец имаш над 30 мнения :!: Във форума на ЦСКА - 15, максимум 20 мнения. :roll:
Стана ми приятно, че Лудогорец има фенове от други отбори :lol: :lol: :lol:

Ми това си написала!На тия от ЦСКА,аз съм от ЦСКА и така!
Аз фен на лудогорец :lol: !Хубаво е да се научиш да броиш,ще ти е нужно в живота ;) !Освен ако не си от малцинствата,там това не е задължително.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 юли 2014 13:50

Искaм дa попитaм феновете нa Лудогорец, aко отборa им изпaдне в хипотетичнa кризa, Киро спре дa дaвa пaри зa големи зaплaти и трaнсфери, отборa зaпочне дa се лутa между 3-6то място - дaли нa стaдионa ще имa плaкaти "Домусчиев вън", скaндирaния "Киро, к*рво!", срещи нa бесни фенове с ръководството, искaне нa обяснения и въобще фенскa позиция?

Според мен не, зaщото много хорa Домусчиев им плaщa зaплaтите, отделно кaрa служителите си дa ходят нa мaчовете нa отборa и въобще си е цaр в отборa.

Вижте феновете нa Левски, ЦСКA, Ботев (по времето преди мустaкa), a сегa и Локо Плд.
Дa, може тези отбори дa кретaт едвa-едвa без стaбилни финaнсови блaгодетели зa в бъдеще, но имa фенскa позиция, която е против окупирaнето нa един отбор от едноличен собственик.

Същaтa е и позициятa в Ловеч, според мен.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 юли 2014 14:53

Лудогорец се справя отлично от началото на сезона досега, което всъщност е продължение на бойките нулеви равенства и победи с 1-0 от пролетта. Играят отличен футбол под вещото ръководство на стратега Стоев. Да се надяваме това да бъде правилно оценено и от букмейкърите, които да ни зарадавт с един висок коефициент ... за Партизан :)

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 23 юли 2014 22:57

Няма по-голям съдник от статистиката. Ето ви една графика изразяваща класирането на на нашите водещи отбори в Европа през последните 10 години. И ако това не е израстване...
http://prikachi.com/images.php?images/605/7489605E.jpg

В България всички са специалисти по плюенето и това да очерниш някой, но никой не дава акъл какво точно трябва да се направи за да върви един отбор както трябва. Посочете един човек който да събере набързо 20 футболисти, половината от които в последната седмица преди започване на първенството и да го изведе до титлата. И да потвърди. И да потрети. А и в Европа пък да е имал невероятен късмет.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юли 2014 09:22

k20dan4o написа:Няма по-голям съдник от статистиката. Ето ви една графика изразяваща класирането на на нашите водещи отбори в Европа през последните 10 години. И ако това не е израстване...

В България всички са специалисти по плюенето и това да очерниш някой, но никой не дава акъл какво точно трябва да се направи за да върви един отбор както трябва. Посочете един човек който да събере набързо 20 футболисти, половината от които в последната седмица преди започване на първенството и да го изведе до титлата. И да потвърди. И да потрети. А и в Европа пък да е имал невероятен късмет.

Това,което се вижда от снимката показва един фойерверк!Една силна година.Сещаш ли се как ще изглежда същата снимка след година ако отпаднете сега от ЕКТ(не ви го пожелавам,да не скочите пак)?

мили

Мнениеот мили » 24 юли 2014 11:36

BRF написа:
k20dan4o написа:Няма по-голям съдник от статистиката. Ето ви една графика изразяваща класирането на на нашите водещи отбори в Европа през последните 10 години. И ако това не е израстване...

Това,което се вижда от снимката показва един фойерверк!Една силна година.Сещаш ли се как ще изглежда същата снимка след година ако отпаднете сега от ЕКТ(не ви го пожелавам,да не скочите пак)?

Как да не ти скоча. Бързаш да ни отписваш. ;)
Не можем да отпаднем сега от ЕКТ, защото петнадесетте отпаднали от трети предварителен кръг на ШЛ отиват на плейофите на Лига Европа. :?
От ЕКТ може да отпадне ЦСКА.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юли 2014 12:38

мили написа:
BRF написа:

Как да не ти скоча. Бързаш да ни отписваш. ;)
Не можем да отпаднем сега от ЕКТ, защото петнадесетте отпаднали от трети предварителен кръг на ШЛ отиват на плейофите на Лига Европа. :?
От ЕКТ може да отпадне ЦСКА.

Дискутирам снимката!Ако 5-6 години се задържи някакво ниво,дори по-малко от предната година може да се направи анализ.Иначе ми звучи по следния начин:В края на 1994 г да направим анализ на Световните Първенства за последните 12г :? .Там ще се види страхотния прогрес на България на СП! :lol:

Върни се в “Лудогорец”