ОБИЧАМ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Re: ОБИЧАМ

Мнениеот cesekar4o_the best » 04 ное 2008 03:21

angelov написа:След тази реч незнам какво мога да кажа. Надявам се все повече фенове, да бъдат така настроени. И за пореден път ще кажа ПОДКРЕПЯТЕ СИ ОТБОРИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПРОТИВНИЦИТЕ!!!

АБЕ ТИ НАС НИ ОСТАВИ И СИ ГЛЕДАЙ ГОВЕДАТА ЧЕ СТЕ ЗА РЕЗИЛ

lokosf_fan

Мнениеот lokosf_fan » 04 ное 2008 10:16

nie ot agitkata na lokoto imame edna pesen-az mrazq levski i cska-obi4am loko sofia alalaalalal

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 04 ное 2008 10:45

"........Аз обичам ЦСКА и не мразя никого."
Защо повечето фенове не са като теб....

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 04 ное 2008 10:49

cesekar4o_the best написа:
angelov написа:След тази реч незнам какво мога да кажа. Надявам се все повече фенове, да бъдат така настроени. И за пореден път ще кажа ПОДКРЕПЯТЕ СИ ОТБОРИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПРОТИВНИЦИТЕ!!!

АБЕ ТИ НАС НИ ОСТАВИ И СИ ГЛЕДАЙ ГОВЕДАТА ЧЕ СТЕ ЗА РЕЗИЛ

Защо разваляш темата бе приятел,все ще се намери някой да плюе по другите и тва е...В това отношение няма да се оправим скоро!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 ное 2008 11:34

Пич, любовта е хубаво нещо. Обаче имам огромна забележка към мнението ти. Не като привърженик на някого - иначе, левскар съм, това няма значение в случая. Това, което си написал за томов - казвам ти го като българин, не като фен. Този човек еба майката на страната преди 18 години. Първата финансова криза, ужасна история, студени зими, нищо за ядене - не знам колко от вас са били родени или помнят, но беше една изключителна мизерия. И ти да говориш, че тоя човек се държал мъжки. Да мре, нищо хубаво не му пожелавам - всеки лев, който е откраднал от народа за свещи да го даде.

ПП Батков е подобен тип - не е имал такъв ръководен пост в държавата като лупи, но пък за сметка на това е един от примерите за хората с червени куфарчета, пълни с нашите пари. И на тая свиня му дадоха и орден.

Смърт!

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 04 ное 2008 18:19

tprodanov написа:Пич, любовта е хубаво нещо. Обаче имам огромна забележка към мнението ти. Не като привърженик на някого - иначе, левскар съм, това няма значение в случая. Това, което си написал за томов - казвам ти го като българин, не като фен. Този човек еба майката на страната преди 18 години. Първата финансова криза, ужасна история, студени зими, нищо за ядене - не знам колко от вас са били родени или помнят, но беше една изключителна мизерия. И ти да говориш, че тоя човек се държал мъжки. Да мре, нищо хубаво не му пожелавам - всеки лев, който е откраднал от народа за свещи да го даде.

ПП Батков е подобен тип - не е имал такъв ръководен пост в държавата като лупи, но пък за сметка на това е един от примерите за хората с червени куфарчета, пълни с нашите пари. И на тая свиня му дадоха и орден.

Смърт!

Не, не.Уважавам май беше силна дума, но да кажем че не пада на просташко ниво.Съмнявам се, че той лично се е занимал с майката на държавата, но за тази година помня, че нашите не можаха да ми купят подарък за Коледа, бях на 5 годинки.Ако и той е имал пръст в тези събития.... без коментар.

Върни се в “ЦСКА”