Ювентус - Всичко около отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус - Всичко около отбора
Това с контузията на Мората е доста неприятно. Както за него така и за отбора. Притеснително е да не е в резултат на тренировъчния процес на Алегри. Че по едно време в Милан имаха повече контузени отколкото здрави футболисти при Алегри. Тогава още беше търпял критики за методите си. Евра е добре дошъл, но на тази възраст вече е далече от най-добрите си дни. Дано помогне на отбора все пак. Ако запазим Видал, Погба и Пирло можем да се надяваме на добър сезон (Много писаници има, че ще напускат). Все пак отбора е обигран и е време и за пробив в Европа. Атлтико М показа, че и отбори с по-скромни финанси, но с воля и желание могат да пробият в турнира.
- Middlesbrough
- Контакти:
G.A написа:Това с контузията на Мората е доста неприятно. Както за него така и за отбора. Притеснително е да не е в резултат на тренировъчния процес на Алегри. Че по едно време в Милан имаха повече контузени отколкото здрави футболисти при Алегри. Тогава още беше търпял критики за методите си. Евра е добре дошъл, но на тази възраст вече е далече от най-добрите си дни. Дано помогне на отбора все пак. Ако запазим Видал, Погба и Пирло можем да се надяваме на добър сезон (Много писаници има, че ще напускат). Все пак отбора е обигран и е време и за пробив в Европа. Атлтико М показа, че и отбори с по-скромни финанси, но с воля и желание могат да пробият в турнира.
Е той е тренирал 3 дена с отбора ...

Офтопик:
Явно е липса на касмет в случея с Мората. Ще видим.
- Middlesbrough
- Контакти:
- levskar_95
- Контакти:
Доста неприятно,но НИКОЙ не е застрахован от такива неща......
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
- bilyaletdinov
- Контакти:
Маркиза къде е на почивка? Какви са тия блата пълни със старчоци?

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fj9Z8Yi7lTI[/youtube]
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
Честит ви Перейра ли е, Парейра ли е .... Не е като Итурбе, ама все пак ще е алтернатива(даже не го знам на какъв пост играе, по пътя на логиката трябва да е крилце) ...
Някой знае ли дали Алегри е казвал с каква формация ще сте този сезон ? Мен лично ми е много любопитно ..
Някой знае ли дали Алегри е казвал с каква формация ще сте този сезон ? Мен лично ми е много любопитно ..