Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr166

Re: Орешарски подаде оставка!

Мнениеот pomiqr166 » 23 юли 2014 19:03

wannabe написа:
pomiqr166 написа:
wannabe написа:
pomiqr166 написа:Дреме ми на дедовия, че Ореха бил подал оставка. Идват следващите олигофрени и опити за теетралничене колко се мразят всички отначало.

Като ти дреме и си над тези неща, ще е така - някои хора ще си крадат, а ти ще гледаш S класите и ще цъкаш с език :lol:

Що, ти какво направи?

Ходих на протести! Гласувах.

И вече караш S-ка? За кого гласува?

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 23 юли 2014 19:04

Всъщност наистина : Какво от това ?? :shock:

Всъщност, точно това е въпроса, който си задават разумните хора, останалите.... айде по-добре да не говорим за тях, те сами говорят за себе си.

Без значение на кого симпатизирате, след изборите това НС ще се възпроизведе почти на 80-90%, ерго, в меките кресла ще седнат пак същите оядени и крадливи мазни задници, които най-много мразите, пак казвам - без значение е на кого симпатизирате....
Най много да влязат още 1-2 неналапали се партии, но скоро ще си спомните от какво семейство е Кунева, чий задник целуваше Бареков до 2012 год., пред ДПС да го купи, кой е Каракачанов, чии марионетки са Р. Кънев и другите уж "сини".... и въобще, ей такива работи. :lol:

И още - най-вероятната коалиция, ако ББ не успее да събере 121 депутати е ГЕРБ-БСП !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 юли 2014 19:05

Alexx написа:
wannabe написа:
pomiqr166 написа:Дреме ми на дедовия, че Ореха бил подал оставка. Идват следващите олигофрени и опити за теетралничене колко се мразят всички отначало.

Като ти дреме и си над тези неща, ще е така - някои хора ще си крадат, а ти ще гледаш S класите и ще цъкаш с език :lol:

Ne бе момче, човекът ти казва,че тея с БМВ-тата и Мерцедесите са над политиците и трябва срещу тях да тръгнем,а да коментираме политиката е все едно да коментираме кеча като нещо реалистично.!!!!

Не. Човекът ми казва че не трябва да ми пука и респективно да не упражня моето право на суверен. Всички които призовават да не се гласува подкрепят ето тези
Изображение
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4f/Ahmed_Dogan.jpg /img]
и също така подкрепят тази страна:
Изображение
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юли 2014 19:09

wannabe написа:
Alexx написа:
wannabe написа:

Ne бе момче, човекът ти казва,че тея с БМВ-тата и Мерцедесите са над политиците и трябва срещу тях да тръгнем,а да коментираме политиката е все едно да коментираме кеча като нещо реалистично.!!!!

Не. Човекът ми казва че не трябва да ми пука и респективно да не упражня моето право на суверен. Всички които призовават да не се гласува подкрепят ето тези
Изображение
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4f/Ahmed_Dogan.jpg /img]
и също така подкрепят тази страна:
Изображение

Ти пък какъв суверен можеш да бъдеш :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 юли 2014 19:09

Най - накрая !Честито Българи 8-)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 юли 2014 19:15

CTAHKO написа:Ти пък какъв суверен можеш да бъдеш :lol: :lol: :lol:

Аз, ти и останалите българи като български народ сме суверен. Ти по-скоро си роб :lol: Гадно ли ти е сега?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 23 юли 2014 19:17

Неграмотник с лъщящ златен зъб върху лилавите му венци, бил "суверен" :mrgreen: :lol:

Плати си сметките и научи кога е роден Левски :idea:
Последна промяна от El_Brujo на 23 юли 2014 19:46, променено общо 1 път.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 23 юли 2014 19:18

...България от 25 години е състояние, все едно някой постоянно я управлява в "Оставка".Не разбирам,как подаването или неподаването на тази Оставка,променя икономическото и социално положение на българския гражданин.Времето от едно подаване,до друго подаване на Оставка, не е подобрило благосъстоянието на нацията,напротив живееш по-лошо и преди и след като са я подали.Има по-малко линейки,по-малко лекари,повече хора блъснати на пешеходни пътеки и т.н...повече емигранти.Най-облагодетелствани са медиите и партиите,защото в навалицата,се забравят и не се говори за истинските проблеми,не се търси отговорност,най-вече наказателна и ревизия на подалите оставка.Следват избори.Защо депутатите/политици които за виновни за третата национална катастрофа на България в мирно време,като членка на ЕС,от всички партии,без изключение се чувстват длъжни да се кандидатират отново,да се провалят.Не мерси.Просто не им пука...фиаското е само за хората,политиците и журналистите излизат по-богати,избирателите по-бедни....как става това!!!...че не ми е ясно.Ако попитам още по-делитантски,как политиците си сменят S -Klasata,а електората не може да си купи WV долните ценови равнища.Благодаря великодушно за загриженоста,повече никога,за никой от тези...мерси.
Последна промяна от red__army на 23 юли 2014 19:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юли 2014 19:20

wannabe написа:
CTAHKO написа:Ти пък какъв суверен можеш да бъдеш :lol:

Аз, ти и останалите българи като български народ сме суверен. Ти по-скоро си роб :lol: Гадно ли ти е сега?

Нещо не си наясно с думичките в българския език :lol: Ей такива хора ходят да гласуват под строй :lol: Суверен бил :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 юли 2014 19:20

red__army написа:...България от 25 години, все едно някой постоянно я управлява в "Оставка"...не разбирам,как подаването или неподаването на тази,променя икономическото и социално положение на българския гражданин.Времето от едно подаване,до друго подаване на оставка, не е подобрило благосъстоянието на нацията,напротив живееш по лошо,и преди и след като са я подали.Има по-малко линейки,по-малко лекари,повече хора блъснати на пешеходни пътеки и т.н...повече емигранти.Най-облагодетелствани са медиите и партиите,защото в навалицата,се забравят и не се говори за истинските проблеми,не се търси отговорност,най-вече наказателна и ревизия на подалите оставка.Следват избори.Защо депутатите/политици които за виновни за третата национална катастрофа на България в мирно време,като членка на ЕС,от всички партии,без изключение се чувстват длъжни да се кандидатират отново,да се провалят.Но мерси.Просто не им пука...фиаското е само за хората,политиците и журналистите излизат по-богати,избирателите по-бедни....как става това!!!...че не ми е ясно.Благодаря им за великодушно за загриженоста,не...мерси..

+1000!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”