Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?

Мнениеот palante » 25 ное 2009 22:09

ChernoMore написа:а бе ей нещастници, кой мач гледахте вие бе, съдията се справи повече от отлично!!!!!! ВСИЧКИ СЪДИИ ТРЯБВА ДА СВИРЯТ ТАКА, трябва да имат респект всички футболистчета на България от съдиите. Свалете си шибаните фенски очила, едните ми реват че им дали 2 червени картона, другите пък не могли да играят като хората, съдията се справи ОТЛИЧНО!!!!!

aабе оди са ... гледай си там морето и валните нидей са занимава с ОТБОРИТЕ. а си гледай селското тимче дет от 50 години едни бронзови медали е зело....!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 ное 2009 22:11

Мисля, че съдията беше на ниво. Много ревете, обаче.......Изгони Кишишеш за нищо. Вместо да му покаже червен картон, трябваше жълт на него и на на Зе Соареш - за симулация. А Кръстовчев играе някакъв друг спорт - няма ли кой да каже на момчето, че във футбола ръце и лакти не се използват...

Ето един съдия да сфири като хората горе-долу и полудяхте

prostofen
Контакти:

Мнениеот prostofen » 25 ное 2009 22:16

Немога да разбера сините фенове казват ощетиха ни като сичко се видя Минев само дето не счупи кракът на момчето от Литекс,Гонзо хване топката при тъч за Литекс и я хварля настрани,Енъо(звучно име) се държеше точно тип Гонзо , като пълен селянин който едва не разби ченето на Николов на няколко пъти и накрая като го изгонеха се правеше на чиста маргаритка :lol: Кишишев пък целия мач играеше много остро ама за картона Зе го провокира много ясно че всеки мъж няма да трае някав измислен футболист да му се звери в лицето.А Касабов просто няма смисъл да се коментира той пак надмина вскички фенове на Левски :)

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Re: Дискусии: Левски - Литекс

Мнениеот tonito » 25 ное 2009 22:19

САМО ЛЕВСКИ!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 25 ное 2009 22:19

Тотална ГАВРА с Левски!!!Не знам,дори феновете бяха прекалено културни!!!Такова рязане на Левски на Герена не бях виждал!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 ное 2009 22:20

k_oleto написа:Мисля, че съдията беше на ниво. Много ревете, обаче.......Изгони Кишишеш за нищо. Вместо да му покаже червен картон, трябваше жълт на него и на на Зе Соареш - за симулация. А Кръстовчев играе някакъв друг спорт - няма ли кой да каже на момчето, че във футбола ръце и лакти не се използват...

Ето един съдия да сфири като хората горе-долу и полудяхте

За мае-тоби-гери на Кишишев срещу Жо в 34-ата мин какво ще кажеш. Ами за това изпълнение на 90% от състезанията по карате ще те изгонят от татамито. Има ли право въобще при спряла игра Кишишев да посяга към играч на другия отбор. Публиката го усеща най-добре,когато гледаш един мач на живо най-добре се усеща дали съдията подпира единия отбор . Всички спорни положения се свиреха за "Литекс".

kocej
Контакти:

Мнениеот kocej » 25 ное 2009 22:22

Още първото влизане на Кешишев си беше за червен картон а не за жълт... :evil:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 ное 2009 22:30

ми то ако беше така, трябваше и две дуспи да им даде за волейбол в наказателното поле

Перфектен Х /без да злобея/

Потребителски аватар
Otherside
Контакти:

Мнениеот Otherside » 25 ное 2009 22:33

Съдията бил свирил по правилата..... По чии правила и за колко?

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Дискусии: Левски - Литекс

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 25 ное 2009 22:34

На мача Черноморец-Литекс какво писахте за играчите на черноморец сещате ли се :?: Сега вашите по културно ли се държаха :?: И тогава и сега литекс си идват със съдийте,не помня кой но преди 2-3 месеца един пич от форума писа че ганчев е купил шампионата и никой не повярва.Вече всички вярваме нали :) А иначе за мача мога само да поздрая отбора на левски за играта която показаха.

Върни се в “Левски”