Laetitia написа:Т'ва да ядеш зайци... не знам, все едно бебе да изядеш.
С кво е по-различен един заек от едно пиле?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Laetitia написа:Т'ва да ядеш зайци... не знам, все едно бебе да изядеш.
Да, ужасно е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
boabbb написа:Истина е, не е хубаво да трепеш животниАма трябва нещо да се яде
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:boabbb написа:Истина е, не е хубаво да трепеш животниАма трябва нещо да се яде
Боб, домати, картофи, краставици, марули, хляб, млечни продукти - сирене, кашкавал и т.н.
memnto написа:ЕМИЛ написа:1982 написа:Над Г Сектор ще е слънчево и топло, над Б се очакват интензивни валежи и градушки, евентуално и торнадо Еф 5.
Това да не ти е баница - реши па яж
Kak ще завърши дербито?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта