Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Привет!!)) Таман се зарадвах, че имаше малко слънчице, ама са и тва няма..
modor написа:Red_Girl написа:Привет!!)) Таман се зарадвах, че имаше малко слънчице, ама са и тва няма..
Има слънце. На теб май пак ти е облачно в главатаТоя джин гледай какво прави
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Привет!!)) Таман се зарадвах, че имаше малко слънчице, ама са и тва няма..
Има слънце. На теб май пак ти е облачно в главатаТоя джин гледай какво прави
Не съм пила вчера и днес. Не се чувствам добре.![]()
modor написа:Red_Girl написа:Не съм пила вчера и днес. Не се чувствам добре.![]()
Това е от недостиг на алкохол в кръвтаШибни едни 100 грама за настроение
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Не съм пила вчера и днес. Не се чувствам добре.![]()
Това е от недостиг на алкохол в кръвтаШибни едни 100 грама за настроение
Сега съм се отдала на научната дейност и творя.Е сега от понеделника подновявам работите.
![]()
Тряя се видим, като се пооправи времето и да се присъедините към мен, като истински фенове на каузата. Его къде е парка.
![]()
GGMU_forever написа:Меси искал да ходи в Арсенал
Dnes.bg - отпреди 1 час![]()
GGMU_forever написа:Меси искал да ходи в Арсенал
Dnes.bg - отпреди 1 час![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 17 госта