Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Правителството се готви да подпише договор за милиарди

Мнениеот urkoto » 23 юли 2014 12:28

CTAHKO написа:Борба за комисионни 8-)

По информация на „Ройтерс“ стойността на реактора AP-1000 ще е около 5 млрд. долара.

Дам, баницата явно е много голяма и с много много сиренце. Трябва да се раздели, няма начин :roll:

Въпроса ми е защо тази информация не е скандална сама по себе си? Че това е по-скандално от назначението на Пеевски за шеф на ДАНС...
Последна промяна от urkoto на 23 юли 2014 12:28, променено общо 1 път.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 23 юли 2014 12:28

Щом комисионните идват от "правилните фирми" и щом посоката на задника ни е за "правилното" поемане на поредния чеп, всичко е точно.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 юли 2014 12:29

Не се наядоха комунистите.
"Мас от прасе и власт от комунист само с дране се взима!"

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 23 юли 2014 12:32

Мамичката им скапана :evil: За една година съсипаха всичко което все още функционираше в тая скапана държава :evil: Ако някога излезе информация за откраднатите от ТОЧНО ТЕЗИ плужеци и свине пари за 1 година, ще скрием шапката на европейската история и статистика !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юли 2014 12:34

urkoto написа:

По информация на „Ройтерс“ стойността на реактора AP-1000 ще е около 5 млрд. долара.

Дам, баницата явно е много голяма и с много много сиренце. Трябва да се раздели, няма начин :roll:

Въпроса ми е защо тази информация не е скандална сама по себе си? Че това е по-скандално от назначението на Пеевски за шеф на ДАНС...

Защото фирмата е американска ;) Простичко е и аз съм сигурен, че Уреца сам се е досетил, но задава въпроса с цел лаиците-защитници на еврейските ценности и почитатели на муската и картофената салата, да се замислят малко 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юли 2014 12:35

JohnnieWalker написа:Мамичката им скапана :evil: За една година съсипаха всичко което все още функционираше в тая скапана държава :evil: Ако някога излезе информация за откраднатите от ТОЧНО ТЕЗИ плужеци и свине пари за 1 година, ще скрием шапката на европейската история и статистика !

Споко, Боко ще анулира сделката :lol: :lol: :lol:

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 юли 2014 12:36

CTAHKO написа:
urkoto написа:

Защото фирмата е американска ;) Простичко е и аз съм сигурен, че Уреца сам се е досетил, но задава въпроса с цел лаиците-защитници на еврейските ценности и почитатели на муската и картофената салата, да се замислят малко 8-)

Дам, това е ясно. Тиквуня между другото и той ще е в кюпа за това, без съмнение. Нека не се забравя, че той беше наскоро на едно доста продължително посещение-инструктажче оттатък океана...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Re: Astarot

Мнениеот Astarot » 23 юли 2014 12:36

Странджата написа:Тогава защо е този съпротива срещу електронното гласуване? Защо не се настоява за него - нали това беше едно от исканията на протестиращитте - които навярно са с профила, описан от тебе. Защо и това поредно правителство не промени координацията на изборните правила така, че човек да може да гласува спокойно. Пак питам 0 не беше ли това основно искане на протестите, които няха заглушени като прогербгски. И с нашенското - те нека сли лаят - керванът си върви, те да си протестират, ние ще си гледаме нашата работа. Аз също не мога да гласувам, защото не съм достъчно мотивиран да платя за това около сто лева и да загубя един ден в път насам-натам ...

Да изброявам ли?
1. Хората нямат приоритети. Искаме всичко и веднага, вместо да се концентрираме върху някакво начало. А това би бил доста по-смислен подход. Единственото нещо, за което се съгласиха достатъчно хора беше, че искат оставка на това правителство... Но някакви конкретни искания? Единици са отправили такива.
2. Големият рев е, че може да се компрометира така надценената "тайна на вота", която е по Конституция. Ако има референдум, едва ли много хора ще се интересуват от въпросната тайна на вота... По-скоро ще искат да могат да гласуват.
3. Опасенията, че който и от сегашните да започне да организира такава платформа за гласуване, тя ще е компрометирана и ще може да се манипулира. Което хем е така, хем не е така. Не че не може да се направи, както трябва, но ако поръчката е, да има вратички, такива могат да се оставят.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Борисов: Ако нямам 121 депутата, оставям ви пак на ДПС и БСП

Мнениеот CTAHKO » 23 юли 2014 12:36

memnto написа:Важното е да се гласува. А такива безгръбначни и безмозъчни като диджей-чето не заслужават да се взимат под внимание.

Правилно :!: Като циганите, под строй и срещу някой и друг лев, за който ти кажат 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2014 12:37

Изхода е само един - Отново по 20-30 хиляди на улиците във всички големи градове, но този път, всеки "водач" на протестите, който се срещне с полит. лидер от настоящите, трябва да бива претрепван с камъни, за назидание.
Така, гадовете няма да има кой да корумпират, и съответно правилото, с което ни стрижат вече почти 25 години - "Разделяй и владей", няма да може да им помогне.

След като настоящите "политици" се наакат от натиска, ще се наложи с треперещи ръце да подпишат свикването на ВНС, на което главната и основна задача ще е, да забрани политическите партии.
120 депутата - всичките мажоритарно избираеми, с възможност от отзоваване, да поделят власта с Президента.

Това е пътя ...
Свием ли сърмите на политическата каста, смятайте, че сме отрязали ръцете и на мафията. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”