България - Украйна под 19 - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- Udoji90
- Контакти:
Re: Линкове и дискусия за България - Украйна под 19
Явно държим инициативата и играем по-добре от съперника, ако може да приемем коментаторите за обективни. Много жалко ще бъде, ако не успеем да вземем мача.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ботевъ Пловдивски написа:drughi написа:Ще ги бием, спокойно
Ха дано![]()
Дано!
Искам да сме в Нова Зенландия!
Не трябва да драматизираме, каквото и да стане.Това, че са там момчетата е достатъчно голям успех.Ако ги натискаме с безсмислено напрежение още от малки ще е пагубно.Да стоят далеч от дискотеките,чалгата и курвите.Има голямо бъдеще в този отбор.
VelBujd написа:Не трябва да драматизираме, каквото и да стане.Това, че са там момчетата е достатъчно голям успех.Ако ги натискаме с безсмислено напрежение още от малки ще е пагубно.Да стоят далеч от дискотеките,чалгата и курвите.Има голямо бъдеще в този отбор.
Ти вярваш ли да се опазят от това?
А иначе португалците тотално разнищиха домакините и вече е 1-6 в последната минута
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Забелязвам, че е модерно вече това и все повече футболисти се спасяват от това нещо.Примерите не са малко - Неделев, Г.Миланов, Славчев.Има потенциал.Има надежда за нещо хубаво близкото бъдеще.
VelBujd написа:Забелязвам, че е модерно вече това и все повече футболисти се спасяват от това нещо.Примерите не са малко - Неделев, Г.Миланов, Славчев.Има потенциал.Има надежда за нещо хубаво близкото бъдеще.
Дано последват примера на Миланов, а не на Божинов, че ще е кофти!!! Сега като се замисля ето, че и от Божи в този му вид има поза... служи за пример какво се случва с талантите, когато нямат воля за футбол. Като бустанско плашило за младите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Udoji90
- Контакти:
Егати ши**ният начин да загубим мача! 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
0-1 към 89 минута, лошото е, че втори мач не съумяваме да вкараме гол.